- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sevgilim polis memuru telefon da önce adını vermemişler buraya gelin kendiniz şikayetinizi belirtin demişler oda benim gelme imkanım yok kız arkadaşımı da böyle boş şeylerle uğrastıramam ben Şırnak da polis memuruyum diyince söylemişler
kalçanızın bir kısmı acılıyor oda yan kısmı belki hosuna gittiniz bekar bir erkek olarakta etkilendi olamaz mı . serum yapsada yine sevgilinize anlatacakmısınız ayrıca nedir bu insanları direk sapıl diye sikayet etmek
Canım bayan doktora git sendeSevgiline anlatmasydin keske. Adami bulup dovebilirdi bile. Benim hmroidd sorunum var sirf bu yuzden doktora gidemiyorum. Art niyetli olanin cani çıksın
Kişisel verilerin korunması kanunu çıktı geçen ay.birileri bilgileri kullandı demiş ama karsısındaki kişi doktor olsaydı ve sevgilisi olmadaydı suan bunları konusuyor olmazdık
Anlamadım karşımdaki kişi doktor olsaydı ne olacaktı ki ? Aaa doktor beni eklemiş sevgilimde yok kabul edeyim bari mi diyecektim ne kadar tuhaf bir düşüncebirileri bilgileri kullandı demiş ama karsısındaki kişi doktor olsaydı ve sevgilisi olmadaydı suan bunları konusuyor olmazdık
Ben kalçamı gördü o yüzden ekledi demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın belki de yüzümü kaşımı gözümü beğendi ama onun beni eklediğini gördüğümde ilk aklıma gelen şey o kişinin benim kalçamı görmüş ve hatta işi gereği dokunmuş olmasıydı çok utandım gerçekten bazı arkadaşlar ben bunda yanlış birşey görmüyorum vs demiş ama maalesef ben böyle düşünmüyorum.Düşüncesi bile irrite etti.
Biz doktora doktor, hemşireye hemşire gözüyle bakıyoruz ki yeri geliyor en mahremimizi görüyor ve biliyorlar. Ama bundan utanmamamız gerektiği sağlıkta tıpta ayıp olmayacağını biliriz.
Asla kadın erkek doktor, hemşire ayrımı yapmam yapanlara da çok tepki gösteririm ama bir hemşirin size bu gözle yaklaşmış olması tüylerimi diken diken ediyor.
Umarım sadece ve sadece bir tesadüftür bu yani kalçadan öte yüzünü beğenmiştir vs ne bileyim. İnanmak istemiyorum yakıştıramıyorum bir sağlıkçıya.
İğneden korkuyorum kendimce en büyük sebep bu bide daha önce bademcik için doktora defalarca gittim hem serum taktılar bu sefer de o yüzden dedim doktora serum taksanız nasıl olur diye oda yok iğne daha etkili dedi ama öğleden sonra etkisi geçti yarın sabah o yüzden diyorum serum taktırmak istiyorum diye zaten dün sabah iğne oldum ama pek bir faydasını göremedimO hemşire, görevini kendi kişisel meseleleri için kullandığından hatalı. Aynı hata sevgilinizde de var, ben polisim diyerek o da o adamın kişisel bilgisine ulaşmış. Öyle bir hakkı yok, bu bile bir dava konusu olabilir. Tabii siz de hemşireyi isterseniz şikayet edebilirsiniz.
Benim dikkatimi en çok serum hevesiniz çekti. Bizim milletin serum taktırmaya bayıldığını biliyordum zaten de, ne bileyim, tuhaf. Restoranda menü sipariş eder gibi hastanede serum istemek saçma. Doktorunuz gerekli görseydi serum isterdi zaten, demek ki ihtiyacınız yok. İkide bir gidip serum istemeyin bence, yarın gidip serum isteyeceğim lafınıza ithafen diyorum.
Allah'ım ya seninki de çok sinir bozucu cidden, sevgilimi hastane polisi aramış biraz önce o çocuk aratmış hastane polisi oğlum sen bunun kusuruna bakma çok pişman ve korkuyo bu seferlik affedin bidaha tedavi dahi edemez yaptığı ayıp ben kulaklarını çekerim Demiş çocuk da özür dilemiş benden de özür dilemek istemiş sevgilim de kız arkadaşımı Seninle Muatap edemem ben iletirim özrünü demişBenim de başıma geldi canım. Bankacı numarayı veriyoruz ya almış msj attı. Nefret ediyorum böyle görevi kötüye kullananlardan. Ama ben müdüre şikayet edicem demiştim yalvardı yakardı özür diledi. Affetmiştim.Senin ki hakkaten çok sinir bozucu
İğneden korkuyorum kendimce en büyük sebep bu bide daha önce bademcik için doktora defalarca gittim hem serum taktılar bu sefer de o yüzden dedim doktora serum taksanız nasıl olur diye oda yok iğne daha etkili dedi ama öğleden sonra etkisi geçti yarın sabah o yüzden diyorum serum taktırmak istiyorum diye zaten dün sabah iğne oldum ama pek bir faydasını göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?