Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Ben de maalesef senin gibi düşünüyorum. Zaten iyi niyetli olan birinin azıcık aklı varsa eklemez karşısındaki nasıl hissedecek bilir. Yanlış anlaşılmaya mahal verecek ciddi bir durum çünkü.

Yaa iğne yapmayı da geçtim normal bir durumda bile bir sağlıkçı, hastanın özel hayatına dair bilgi toplayıp bunu özel hayatında kullanamaz. Yani iğne yapmasa bile sizi eklemesi tek başına suç kaldı ki bu durumda onun iyi niyetli olduğuna inanmak pek mümkün değil. Cidden kendimizi koşulsuz emanet ettiğimiz sağlıkçılar da böyle olursa kime güvenelim?

Cidden senin hislerini anlayabiliyorum o utanç o sinir... Bu yaptığını karşılıksız bırakma..

Sevgilinde haklı olarak sinir olmuş tabi.

Ben böyle bir aptallik görmedim ya terbiyesiz mahluk. doktordan vs. ayip olmaz derler ama böyle oluncada insan o
Irrite oluyor işte. bende koluma serum bile takacak olan hemşir bile olsa,musadenizle hemşire hanim taksa nasil olur diyorum. Ayrim yaptigimdan değil ama rahat edemiyorum.Serum takiliyken bile mümkünse perde varsa kapali tutuyorum.

Demek ki bundan böyle ayrim yapacagiz bu olay bunu gösteriyor.

Şikayet edilmeli böyle özür ile olmaz ya

Geçmiş olsun ama ben olayın fazla büyüdüğünü düşünüyorum.
Daha geçen gün burada bir konu vardı, üyenin biri polis memurundan hoşlanmış ve ne yapıp edip facebook tan onu bulmuştu. Haftada 1 filan benzer konular açılıyor, yorum yazanlar o kişiye nasıl ulaşabileceğine dair taktikler veriyorlar. Oluyor böyle şeyler yani. Her teklif taciz veya sapıklık değildir, hayır cevabını kabul etmeyip devam ederse tacizdir bana göre.

Terbiyesiz adam gerçekten çok utanç verici böyle Manyaklar yüzünden en iyisi bayan imkanı varsa ona yaptırmak bende yerinde olsam çok utanirdım sevgilin döver diye bekliyordum ama sadece şikayet etmesi iyi en azından is almamis olur başına hemn işten atmazlar belki uyarı falan verirler çok takma bu da ona ders olur

Bende bikaç yıl önce kardiyoloğa gitmiştim doktor beni Facebook'tan eklemişti bende normal normal konuştum kabul etmeden,ön yazıda yazmıştı konferanstan döndüğümde bi yerlerde çay içelim mi kısmına gelince olur tabi erkek arkadaşımla (şimdiki eşim) bi çayınızı içeriz demiştim
Ahahah geri manevrası muhteşemdi

Sapık bunlar ay

Ki serum ignesinde damar yolu bulamama sikintisida var

Lutfen kelimelerinizi daha secici kullanin oraya dokunmasi diyorsunuz (sapik degilse) kikse keyfi dokunmaz zaten eldiven kullaniliyor birebir temas olmamasi ve hijyen icin eldivensi yapilmasida tacize girer ve bunun icin dava acma sansina sahipsiniz

Tabi ki bilmiyorum ben sadece öncesine dayanarak dedim ama doktorlar daha iyi bilir tabi ki

Sevgilimi aramış çocuk kabul etmiyormuş kesinlikle öyle bişey yapmadım kanıtınız var mı diyormuş bende Nolur uğraşma bırak korkmuştur o zaten dedim

Sevgiliniz adamın adını soyadını hastaneden öğrenmiş ama adam sevgilinizin numarasına nasıl ulaşmış anlayamadım???

Bir de aklınızda bulunsun bayan hemşire tercih etme hakkınız var.

Son düzenleme:
Valla aynı durum benim sevgilimin basına da geldi trafik de ceza yazmış bir bayana ceza kağıdında da ismi yazıyormuş faceden eklemiş selam beni tanıdın mı diye basımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki çok sinir bozucu böyle şeyler ben kabullenemiyorum herkesin kendi görüşü tabi ki

Lutfen kelimelerinizi daha secici kullanin oraya dokunmasi diyorsunuz (sapik degilse) kikse keyfi dokunmaz zaten eldiven kullaniliyor birebir temas olmamasi ve hijyen icin eldivensi yapilmasida tacize girer ve bunun icin dava acma sansina sahipsiniz
Sevgili ahir şimdi bana hiç tanımadığı bi hastayı sosyal medyadan ekleyen bir adamı savunmayın lütfen. Ya ben zaten erkek hemşiri görünce bile utandım ama diyemedim siz değil bayan yapsın diye, kaldı ki bu olaydan sonra beni eklemesi aklıma direkt o adamın popomu gördüğünü aklıma getiriyor elinde eldiven de olsa dokunduğu falan ben burda... Kelimelerimi yanlış seçtiğimi düşünmüyorum. Üstelik içeri de Bitane de bayan hemşire vardı sırada kimse de Yoktu sadece ben vardım belki de adam bilerek ben vururum iğneyi dedi geldi nerden bileyim? Yani bayan varken neden erkek geliyor

Yaşlı hastaların hastalarda oğluna yada kızına evlenecek bireyler aradığına şahit olmuştum ama bunu ilk kez duydum sevgiliniz haklı bırakın şikayet etsin , terbiyesiz adamı

Sevgiliniz adamın adını soyadını hastaneden öğrenmiş ama adam sevgilinizin numarasına nasıl ulaşmış anlayamadım???

Bir de aklınızda bulunsun bayan hemşire tercih etme hakkınız var.
Hastanede numarası çıkıyormuş arayanların daha doğrusu hastane santralini mi ne aramış demek ki çocukta ordan almış. Böyle bi hakkım olduğunu bilmiyordum sonuçta sağlık ya bu çocuk girince içeriye siz değil de bayan yapsın diyemedim bide hastalığımın derdine düşmüştüm ama bidaha tövbeeee

Bayan hemsire isteme hakkiniz var hemsir in igne yapmasindan rahatsiz oluyorum diyebilirsiniz ki tip ta ayip yoktur ama buna hakkiniz var.
poponuzu gordu diye utanmayin gunde onlarca hastanin poposunu goruyorlar mesleki duyarsizlasma oluyor:)
Kisisel bilgilerinizi sahsi kullanmasi etik degil ama isin icine sevgilinizi karistiracak buyuk bir durum yokmus engelersinzi silersiniz israrci olursa sikayet edersiniz olur biter cokta sey yapmamaak lazim
Bu arada gecmis olsun

Bence bu kadar modaliniz bozulduysa en azindan bimer sikayetinde bulunum uyari alacaktir hic degilse

Diger mevzuya gelecek olursak ipeqbojuqu nun dedigi gibi mesleki duyarsizlasma oluyor bi donemden sonra yani o an sizi degilds meslektasini dusunmus olma olasiligi daha yuksek yani belki aekadasi yorulmustur oda arkadasi rahatsiz olmasin diye yapmistir yada arkadasi baska serviste gorevlidir oraya arkadasini görmeye gelmistir vs vs vs

Ama ozetle rahatsiz olfuysaniz bimer sikayetinde bulunun resmi uyari alacaktir

Ayy yanlış anlama ama çok güldüm buna ya. Bu ne rahatliktir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…