- 27 Ekim 2016
- 425
- 381
- 18
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ben kalçamı gördü o yüzden ekledi demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın belki de yüzümü kaşımı gözümü beğendi ama onun beni eklediğini gördüğümde ilk aklıma gelen şey o kişinin benim kalçamı görmüş ve hatta işi gereği dokunmuş olmasıydı çok utandım gerçekten bazı arkadaşlar ben bunda yanlış birşey görmüyorum vs demiş ama maalesef ben böyle düşünmüyorum.
Sevgilinde haklı olarak sinir olmuş tabi.Allah'ım ya seninki de çok sinir bozucu cidden, sevgilimi hastane polisi aramış biraz önce o çocuk aratmış hastane polisi oğlum sen bunun kusuruna bakma çok pişman ve korkuyo bu seferlik affedin bidaha tedavi dahi edemez yaptığı ayıp ben kulaklarını çekerim Demiş çocuk da özür dilemiş benden de özür dilemek istemiş sevgilim de kız arkadaşımı Seninle Muatap edemem ben iletirim özrünü demiş
Allah'ım ya seninki de çok sinir bozucu cidden, sevgilimi hastane polisi aramış biraz önce o çocuk aratmış hastane polisi oğlum sen bunun kusuruna bakma çok pişman ve korkuyo bu seferlik affedin bidaha tedavi dahi edemez yaptığı ayıp ben kulaklarını çekerim Demiş çocuk da özür dilemiş benden de özür dilemek istemiş sevgilim de kız arkadaşımı Seninle Muatap edemem ben iletirim özrünü demiş
Terbiyesiz adam gerçekten çok utanç verici böyle Manyaklar yüzünden en iyisi bayan imkanı varsa ona yaptırmak bende yerinde olsam çok utanirdım sevgilin döver diye bekliyordum ama sadece şikayet etmesi iyi en azından is almamis olur başına hemn işten atmazlar belki uyarı falan verirler çok takma bu da ona ders olurHerkese merhaba hanımlar
Dün sabah bademciklerimde ki iltihap nedeniyle hastaneye gittim vücudumda kırgınlık da vardı. Tatil olduğu için hastane kalabalık değildi pek
Her neyse doktorun işinin bitmesini bekledim sıra bana geldi baktı bademciklerin çok kötü olmuş bi iğne yapalım dedi bende serum istedim ama iğne daha etkili olur dedi.
Neyse ben sedyeye uzandım bekledim acil de doktor gelmeden önce şikayetimi söylediğim bi erkek hemşire vardı o iğne yapmaya geldi vurdu gitti.
Bugün instagram hesabıma baktım o erkek hemşire beni eklemiş istek atmış yani hemen sildim ve çok utandım. Bu nasıl bi terbiyeszilik nasıl bi ayıp belki serum taksaydı da ekleseydi böyle utanmazdım ama kalçama iğne vurdu aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bu arada hala hastayım sevgilim de yarın yine iğne ol dedi bende bırak Allah aşkıma ya dedim bian da o sinirle anlatıverdim sevgilim de çok sinirlendi hastaneyi aramış çocuğun ismini öğrenmiş yarında şikayet etcek bimere yada ulaşabilirse başhekime. Bende çok kızdım niye şikayet ediyorsun herkes kendi ayıbından utansın dedim ama sevgilim şikayet etmekte ısrarcı kafam çok karışık evet yaptığı görevi kötüye kullanmak ama Benim yüzümden işinden falan olursa diye de üzülüyorum sizce doğru olan ne ?
Ki serum ignesinde damar yolu bulamama sikintisida varPeki serumda size iyi gelen şey ne? Ne verildiğini biliyor musunuz? " şu verildi, bu da şöyle fayda sağladı" diyebileceğiniz bir şey mi var?
Ayrıca serum da iğneyle başlar. Ha enjeksiyon iğnesi, ha serum iğnesi.
Lutfen kelimelerinizi daha secici kullanin oraya dokunmasi diyorsunuz (sapik degilse) kikse keyfi dokunmaz zaten eldiven kullaniliyor birebir temas olmamasi ve hijyen icin eldivensi yapilmasida tacize girer ve bunun icin dava acma sansina sahipsinizBen kalçamı gördü o yüzden ekledi demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın belki de yüzümü kaşımı gözümü beğendi ama onun beni eklediğini gördüğümde ilk aklıma gelen şey o kişinin benim kalçamı görmüş ve hatta işi gereği dokunmuş olmasıydı çok utandım gerçekten bazı arkadaşlar ben bunda yanlış birşey görmüyorum vs demiş ama maalesef ben böyle düşünmüyorum.
O bolume bakan bayan doktor bulmak cok zor bulduklarim bana cok ters yerlerde oluyor uzak oluyor.Canım bayan doktora git sende
Tabi ki bilmiyorum ben sadece öncesine dayanarak dedim ama doktorlar daha iyi bilir tabi kiPeki serumda size iyi gelen şey ne? Ne verildiğini biliyor musunuz? " şu verildi, bu da şöyle fayda sağladı" diyebileceğiniz bir şey mi var?
Ayrıca serum da iğneyle başlar. Ha enjeksiyon iğnesi, ha serum iğnesi.
Sevgilimi aramış çocuk kabul etmiyormuş kesinlikle öyle bişey yapmadım kanıtınız var mı diyormuş bende Nolur uğraşma bırak korkmuştur o zaten dedim
Valla aynı durum benim sevgilimin basına da geldi trafik de ceza yazmış bir bayana ceza kağıdında da ismi yazıyormuş faceden eklemiş selam beni tanıdın mı diye basımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki çok sinir bozucu böyle şeyler ben kabullenemiyorum herkesin kendi görüşü tabi kiGeçmiş olsun ama ben olayın fazla büyüdüğünü düşünüyorum.
Daha geçen gün burada bir konu vardı, üyenin biri polis memurundan hoşlanmış ve ne yapıp edip facebook tan onu bulmuştu. Haftada 1 filan benzer konular açılıyor, yorum yazanlar o kişiye nasıl ulaşabileceğine dair taktikler veriyorlar. Oluyor böyle şeyler yani. Her teklif taciz veya sapıklık değildir, hayır cevabını kabul etmeyip devam ederse tacizdir bana göre.
Sevgili ahir şimdi bana hiç tanımadığı bi hastayı sosyal medyadan ekleyen bir adamı savunmayın lütfen. Ya ben zaten erkek hemşiri görünce bile utandım ama diyemedim siz değil bayan yapsın diye, kaldı ki bu olaydan sonra beni eklemesi aklıma direkt o adamın popomu gördüğünü aklıma getiriyor elinde eldiven de olsa dokunduğu falan ben burda... Kelimelerimi yanlış seçtiğimi düşünmüyorum. Üstelik içeri de Bitane de bayan hemşire vardı sırada kimse de Yoktu sadece ben vardım belki de adam bilerek ben vururum iğneyi dedi geldi nerden bileyim? Yani bayan varken neden erkek geliyorLutfen kelimelerinizi daha secici kullanin oraya dokunmasi diyorsunuz (sapik degilse) kikse keyfi dokunmaz zaten eldiven kullaniliyor birebir temas olmamasi ve hijyen icin eldivensi yapilmasida tacize girer ve bunun icin dava acma sansina sahipsiniz
Hastanede numarası çıkıyormuş arayanların daha doğrusu hastane santralini mi ne aramış demek ki çocukta ordan almış. Böyle bi hakkım olduğunu bilmiyordum sonuçta sağlık ya bu çocuk girince içeriye siz değil de bayan yapsın diyemedim bide hastalığımın derdine düşmüştüm ama bidaha tövbeeeeSevgiliniz adamın adını soyadını hastaneden öğrenmiş ama adam sevgilinizin numarasına nasıl ulaşmış anlayamadım???
Bir de aklınızda bulunsun bayan hemşire tercih etme hakkınız var.
Bence bu kadar modaliniz bozulduysa en azindan bimer sikayetinde bulunum uyari alacaktir hic degilseSevgili ahir şimdi bana hiç tanımadığı bi hastayı sosyal medyadan ekleyen bir adamı savunmayın lütfen. Ya ben zaten erkek hemşiri görünce bile utandım ama diyemedim siz değil bayan yapsın diye, kaldı ki bu olaydan sonra beni eklemesi aklıma direkt o adamın popomu gördüğünü aklıma getiriyor elinde eldiven de olsa dokunduğu falan ben burda... Kelimelerimi yanlış seçtiğimi düşünmüyorum. Üstelik içeri de Bitane de bayan hemşire vardı sırada kimse de Yoktu sadece ben vardım belki de adam bilerek ben vururum iğneyi dedi geldi nerden bileyim? Yani bayan varken neden erkek geliyor
Bana kalırsa haklısınız.
Yani telefon numarası falan bulup rahatsız eden oluyor. Bir yakınım sonunda davalık oldu bu yüzden.
Telefon numarası olmasa da benim de başıma benzeri bir şey gelmişti. Sürekli gittiğim bir market vardı, oranın da sırıtık bir kasiyeri. Her gittiğimde tuhaf tuhaf bakar, bir gün işte başka bir poşet var elimde bir şey almıştım bir yerden, yine markete girdim. Taşımayayım diye sepete koymuştum, neyse alacağımı aldım. Kasaya geçtim, yine bu var kasada. Bu sepetten poşetimi alıp, içine bakmaz mı, bakalım ne aldın başka marketlerden diye. Ben şok tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?