Kim niye baksın ki bence herkes işinde gücünde kimsenin umurunda değildir,bi ocossu nun tahlil geçmişine bakalım diyeYa ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerseNiye senin geçmiş tahlillerine baksınlar, o kadar takıklarsa şimdiye kadar bakmış olurlardı ve başka açıklarını kollarlardı.
Öyledir demi ya ben çok kafaya taktım herkes onu görmüş gibi geliyorKim niye baksın ki bence herkes işinde gücünde kimsenin umurunda değildir,bi ocossu nun tahlil geçmişine bakalım diye
Hayır kendiminkine bile bakmak yeni aklıma geldiKim neden urgassin ki seneler önce ki testle içiniz rahat olsun derim . Siz hepsinin geçmişine tek tek baktınız mı mesela
Kimse oturup senin yıllar önceki kan sonuçlarına bakmaz. Niye baksın sorarlarsa midemi usutmustum doktor tam kan testi isterken o sırada gebelikte istemiş diyip geçin ha kim soracak onu da anlamadım.Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Varsayalım ki birinden hoşladındız o da sizden hoşlandı bileyler oldu aranızda,yine de dur ben bu kızın bi geçmişine bakıyım gebelik testi yaptırmış mı yada hangi hastalıkları geçirmiş demez ya normal mi insan,siz der misinizYa birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Amannn bacım görürlerse de görsünler yaşamışsın bitmiş gitmiş kimene kimeneeÖyledir demi ya ben çok kafaya taktım herkes onu görmüş gibi geliyor
Tek o istenmiş yani masumluğum burdan bile belli bir dahiliyeye gitsem ordan bile öğrenirdim halbuki. Ki zaten bir şey de yok ortada kendi kuruntum cahilliğim.Kimse oturup senin yıllar önceki kan sonuçlarına bakmaz. Niye baksın sorarlarsa midemi usutmustum doktor tam kan testi isterken o sırada gebelikte istemiş diyip geçin ha kim soracak onu da anlamadım.
Adı üstünde kuruntu. Fazla takilirsan belli edersin , istemeden konu açarsın soru sorarsin ve milletin aklına karpuz kabuğu sokarsın. O yüzden hic bakmamış say kapat gözünü Heidi masalları gibi bir manzara hayali kurTek o istenmiş yani masumluğum burdan bile belli bir dahiliyeye gitsem ordan bile öğrenirdim halbuki. Ki zaten bir şey de yok ortada kendi kuruntum cahilliğim.
Ya ilk tanışmamiz tahliller üzerinden olduysa diğerlerine bakarken gördüyseVarsayalım ki birinden hoşladındız o da sizden hoşlandı bileyler oldu aranızda,yine de dur ben bu kızın bi geçmişine bakıyım gebelik testi yaptırmış mı yada hangi hastalıkları geçirmiş demez ya normal mi insan,siz der misiniz
TamamAdı üstünde kuruntu. Fazla takilirsan belli edersin , istemeden konu açarsın soru sorarsin ve milletin aklına karpuz kabuğu sokarsın. O yüzden hic bakmamış say kapat gözünü Heidi masalları gibi bir manzara hayali kur
Çok mu yobaz bakıyorum olaya acaba belki bir başkası bunu umursamazAmannn bacım görürlerse de görsünler yaşamışsın bitmiş gitmiş kimene kimenee
Hee biri var o zamanYa ilk tanışmamiz tahliller üzerinden olduysa diğerlerine bakarken gördüyseo zaman da kaderime küserim. Başkası da görmez özellikle bakmaz demi ya
İste onların da aklına asla gelmeyecekHayır kendiminkine bile bakmak yeni aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?