Hastanede yapılan gebelik testi

Çok mu yobaz bakıyorum olaya acaba belki bir başkası bunu umursamaz
Yobazlıkla alakası yokki, bu Farklı bir konu,siz yaşamışsınız sizin hayatınız kimseye sorgulamak düşmez tabi ileride bi ilişki yaşarsanız da açık olmak en güzeli bence,böyle korkmaktansa,sizi seven olduğunuz gibi kabullensin

Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Senin geçmişini didik didik eden kişiden sen kaç zaten. Hatta var ya sen bi psikolojik destek al takıntı bu. Bi de şöyle, sen kendi bilgilerini e nabız üzerinden kısıtlayabilirsin. Sadece gittiğin doktor görsün, gittiğin hastanedeki doktorlar görsün bütün doktorlar görebilsin gibi tam hatırlamıyorum da seçenekler vardı yani. Kısıtlarsan kimse bakamaz.
Kısıtlamasan da bakmaz da, neyse.

Ay Allahım şu toplum baskısından kurtulun . Ben de 6 ay sivilce ilacı kullandım ve her ay hamilelik testi yapılıyordu bana. Hepsinin kaydı var. Ne olmuş

Kine ne ?

Haberim yok diktor sormadan yapmis ,yanlislikla yapmis dersiniz .

Saçma çok saçma birincisi cinsellik yaşamışta olabilirsin bu senin en doğal hakkın sana ve senim geçmiş yaşantına saygı duymayan biriyle lütfen bir gelecek düşünme . İkincisi beta hcg sadece gebelik için değil bazen tümör markerı olarakta bakılır.
Üçüncüsü kim neden senin geçmiş tahlillerine baksın.

Haatane calışanıysanız gebelik testinin sadece gebelik tayin etmek icin bakılmadığını bilmeniz gerekir aslında.Adetin 3.günü yapilan hormon tahlillerinde beta hcg kalemi de olur bakılır rutin olarak

Daha bekarken hiç ilişkim vs olmamışken böbrek ağrısıyla acile gitmiştim bana da beta testi yapmışlardı. Sorduğumda gerekli demişlerdi. Özel hastaneydi para almak için mi yaptılar yoksa gerçekten gerekli miydi bilmiyorum. Ama böyle durumlar var. Siz olayın iç yüzünü bildiğiniz için tedirgin olmuşsunuz ama hiç önemsemeyin bence.

Kimsenin bakacağını sanmıyorum.. Zaten giriş yapıldığı zaman şifre istemiyor mu e nabız nasıl bakacaklar ki

Çok mu yobaz bakıyorum olaya acaba belki bir başkası bunu umursamaz
Yobaz bakmıyorsun ki birşeyler yaşamışsın ki olabilir neden olmasın
Sonrasında bunu kuruntu yapman saçma geldi
Onu görmese, sen bana dokunan ilk erkeksin vs mi diyeceksin. Hoşlandığın kişi öyle biri mi
Garip geldi bu kuruntu.
Kuruntu yapılacak şeylerin hayatıma girmemesi taraftarıyım.
Yaptıysam da cümle alem bilse umrum olmaz.
Bence rahat olmalısın.

gebelik çağında kadınlarda türkiye'de gebelik testinin istenmediği nadirdir
özellikle de acile gittiniz ne olduğu belli değil mutlaka istenir.

ama sedece gebelik testi istenmez, panel bi sürü test istenir. hele eskiden devlet hepsini öderken bi sürü şeye bakarlardı....burada sadece gebelik testi yaptırmış, araya kaynayan bir durum yok.

Kimsenin bakacağını sanmıyorum.. Zaten giriş yapıldığı zaman şifre istemiyor mu e nabız nasıl bakacaklar ki
çalıştığı hastanedeki doktorlar geçmiş testleri görüyorsa ondan kıllandı herhalde
yoksa kendisinin e-devletine girip kimse bakamaz tabii
oyyyy

ha birinden hoşandınız
o manyak da gitti testlerinize baktı
sonra bir de "hımm gebe kalma ihtimali varmış ki test yaptırmış vay yelloz" dedi sizden vazgeçti

sizin de bu senaryoda tek derdiniz, karşınızdaki kişinin karakteri (!) değil de testi görm olasılığı, öyle mi?

Başkasıyla seviştiniz diye kirlendiğinizi mi düşünüyorsunuz? Hemen yok ben birlikte olmadım sadece yakınlaştık yazarsınız diye söylüyorum hiç önemli değil orası. Kendi hür iradenizle bir şeyler yaşamışsınız neticede. Sizin eski tahlillerinize bakacak kadar takıntılı birini hayatınızda ister misiniz gerçekten?

Nişanlıyken şiddetli karın ağrısı yüzünden hastaneye gittim, anne babamın yanında hamilelik testi istemişti acildeki doktor. Doktora alakası yok dedim adam yine de istemişti. Yani insanın başına gelebiliyor, hiçbir yerde de karışma çıkmadı, rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…