Yobazlıkla alakası yokki, bu Farklı bir konu,siz yaşamışsınız sizin hayatınız kimseye sorgulamak düşmez tabi ileride bi ilişki yaşarsanız da açık olmak en güzeli bence,böyle korkmaktansa,sizi seven olduğunuz gibi kabullensinÇok mu yobaz bakıyorum olaya acaba belki bir başkası bunu umursamaz
Senin geçmişini didik didik eden kişiden sen kaç zaten. Hatta var ya sen bi psikolojik destek al takıntı bu. Bi de şöyle, sen kendi bilgilerini e nabız üzerinden kısıtlayabilirsin. Sadece gittiğin doktor görsün, gittiğin hastanedeki doktorlar görsün bütün doktorlar görebilsin gibi tam hatırlamıyorum da seçenekler vardı yani. Kısıtlarsan kimse bakamaz.Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Kine ne ?Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Haberim yok diktor sormadan yapmis ,yanlislikla yapmis dersiniz .Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Saçma çok saçma birincisi cinsellik yaşamışta olabilirsin bu senin en doğal hakkın sana ve senim geçmiş yaşantına saygı duymayan biriyle lütfen bir gelecek düşünme . İkincisi beta hcg sadece gebelik için değil bazen tümör markerı olarakta bakılır.Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Daha bekarken hiç ilişkim vs olmamışken böbrek ağrısıyla acile gitmiştim bana da beta testi yapmışlardı. Sorduğumda gerekli demişlerdi. Özel hastaneydi para almak için mi yaptılar yoksa gerçekten gerekli miydi bilmiyorum. Ama böyle durumlar var. Siz olayın iç yüzünü bildiğiniz için tedirgin olmuşsunuz ama hiç önemsemeyin bence.Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Yobaz bakmıyorsun ki birşeyler yaşamışsın ki olabilir neden olmasınÇok mu yobaz bakıyorum olaya acaba belki bir başkası bunu umursamaz
Amaniiinn ayvayı yedin deseneAy Allahım şu toplum baskısından kurtulun . Ben de 6 ay sivilce ilacı kullandım ve her ay hamilelik testi yapılıyordu bana. Hepsinin kaydı var. Ne olmuş
gebelik çağında kadınlarda türkiye'de gebelik testinin istenmediği nadirdirDaha bekarken hiç ilişkim vs olmamışken böbrek ağrısıyla acile gitmiştim bana da beta testi yapmışlardı. Sorduğumda gerekli demişlerdi. Özel hastaneydi para almak için mi yaptılar yoksa gerçekten gerekli miydi bilmiyorum. Ama böyle durumlar var. Siz olayın iç yüzünü bildiğiniz için tedirgin olmuşsunuz ama hiç önemsemeyin bence.
çalıştığı hastanedeki doktorlar geçmiş testleri görüyorsa ondan kıllandı herhaldeKimsenin bakacağını sanmıyorum.. Zaten giriş yapıldığı zaman şifre istemiyor mu e nabız nasıl bakacaklar ki
oyyyyYa birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
O zaman hayatının en yerinde kararını almana yardımcı olmuş olur.Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
VarHee biri var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?