hastaneye yetişemeden geldi bebeğim...

ohh bacım hastanede doğum parasından da yırtmışsın :) şaka bir yana güle güle büyüt bebişini

Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Eşiniz bence de iyi dayanmış, benimki kucağına bile alamaz öyle bi durumda

))) sanki komedi gibi anlatmışsın ömrün boyunca anlatacağım en güzel hikaye olmuş . allah bağışlasın bebeğini

öyle bi zamandayız ki doğumlar zorlaştı , ölümler kolaylaştı :1no2:
ama sizin hikayenizi okuyunca gerçekten çok şaşırdım demekki hala kolay doğum yapan şanslı kadınlar var çok ender de olsa , çok şanslısınız , eşiniz de çok şanslı , bebeği kucağına doğmuş ne güzel yaaa , gözünüz aydın a.s.

allah analı babalı büyütsün canım ama eşine çok güldüm gerçekten bide adamcağızın kucağına gelmiş bebek ve gözleri sımsıkı yaaaa koptum vallahi billahi adamın korktuğu başına gelmiş:lepi:ama başa gelen en güzel şey bu olsa gerek geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5

cok guzel br hikaye.... insan okurken mutlu oluyor....

inşallah bize de sag salim hayırlı kolay dogumlar nasip olur...
bebegine masallah

ayyy çok güldüm yaaaa:roflol::roflol:
Allah hayırtlı uğurlu etsin bebeğinizi
eşiniz de alem adammış ya
ama aynı durumda ben olsam daha farklı olmazdı heralde şükret bayılmamış
benimki olsa kesin bayılırdı
hele abim kan damar yara laflarını duyunca bile içi kalkıyo oturtuyoruz
elinde değil demek
ama herkes sizin kadar şanlsı değil normal doğum konusunda .çatlarınız geniş demekki.şanslısınız

en guzelı hastaneye gıtmemek zaten ınsanı rezıl adıp sezeryana alıp mahfedıyorlar keske bende evde dogursaydım dıyorum ama herıste bı hayır var derler kısmetım boyleymıs bunada sukur
sanada hayırlı ugurlu olsun:ecrin_bebek:

ayy ne guzel gelio insanin kulagina bole kolay dogumlar duyunca darisi bizlerin basina ama hastanede dogururum insaallah arabada dogursam bayilirim galiba korkudan

yaw bende korkuyorum arabada doğum yapcam diye doğumum 22 ocakta ben urfadayım adanaya gitcem doğum için en erken gidebilicem tarihte yılbaşı umarım bebişim erken gelmezzzeyvahedigeldismile

ahhh ahhh böle bır dogum yapmka en buyuk hayalımdı ..dogum sancılarımı kameraya almak bebegımın her dogduyu anları sanıye sanıye cekmek ama olmadıı:1no2: cok zor bır dogum yaptım allahın sevdıgı ve sanslı kuluymusun kardesım valla ..allah bebegını ve senı hep korusun..benım dogum hıkayemı okumak ıstersen eger ''ASLINDA SEZERYANDİ'' adlı hıkaye oku ve gor ne kadar sanslı oldugunu :) öpüyorum tatlım senı ve bebegını

tek kelimeyle muhteşem bir doğum olmuş.Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.size de uzun ve mutllu bir hayat nasip etsin bebişiniz ve eşinizle birli,kte

hıkayenı okurken suratımda inan boyle ''ay ben yerim sizi ifadesi vardı''Yazık be eşinede hak ver dunyada kadın dogum uzmanı olmayan kac adamın elıne cocuk doguryor sırnaşık şeysırnaşık şey .Gercı ben burda kocişinin 9 aylık hamıle kadına canım ıstıo daha aksam aksam kek yaptırmasına takıldım ama oda femınıst ruhumdan olsa gerek sen aşerecegıne o aşerio kaydirigubbakcemile3 Ama gercekten super bı dogum hıkayen var.peki bebeğin eşi nereye düştü bebeğim bu arada?Arabayamı dustu cunku bebekten sonra oda cıkıyor bıde dıkıs falan atılmadı heralde dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…