bak canım tüm yazılanları okudum gerçektende eşinin tavırları normal değil, amma bana göre değil,, herkesin yapısı aile yaşantısı farklı sizinkini bilemem, sen daha iyi bilirsin, mesela ben eşimin kardeşiyle bile doğru düzgün konuşamam merhaba merhaba, bizde böyledir eşimde mesafelidir çevremle, şimdi sana soruyorum neden çevrende kimse birşey demiyor acaba onlarada normalmi geliyor, eğer aile içi yaşantınızda samimiyseniz bu yapılanların okadarda art niyeti yoktur, yaşantınızla orantılı birşey bu, kayınvaldenin odasından çıkmaması kv'demde bizde kalmıştı eşimde yanından hiç ayrılmazdı bana sende gel derdi ama yeni evliydik biz, ben sorduğumda eşime, annesinin söylendiğini üzüldüğünü mecbur gönlü olsun diye kalıyorum derdi düşün yani bizim daha yeni evliliğimizin ilk zamanından sonra hep onlaydı, eşinde anneni üzmemeye çalıştığındandır belki, fakat bunlar iyi senaryolar doğrusunu senin hislerin en iyi bilir, eşin daha önce kendisine bakan bayana mesafe koyması onu güvenilir yapmaz belki o kadar beğenmiyor onu çekici bulmuyodur birde gelin diyorsun yani evli kadın başıma iş açmama değmez diyodur, hoşuna giden boşanmış akrabalık hiç bir bağ olmayan oluncada işin rengi değişmiştir, söylediklerine göre karşı tarafta kızan yok, yani erkeklerde çok fazla tehlikeyi göze almazlar okadarda iradesiz değiller, düşünsene olay ortaya çıkınca herkes eşine yüklenmiş boşa demişler sana, ya daha fazla büyüse ileri gitselerdi eşinin başına ne gelir bide senin ailen, burdaki kızda daha az tehlike var, üvey dul bir kızı var kaynının, birşeyler olsa onlarda elbette kardeşlerine toz kondurmuycaklar, ve diğer konuysa eşinin rahatsızlığına TEŞHİS KONULMAMIŞ henüz,, eee yani neden rahatsızlığı var ondanmışş gibilerinden söylüyorsun, bence önce teşhis konsunda ondan sonra buna kafa yor, belkide eşine yakışıklı diyorsun kendini beğenmişliğinden ailesinin çevredeki bayanların şımartmasından kaprisli zora gelmeyen bir tip sadece, son olarak bu anlatılanlardan enn çok eltinin eşin hakkında söyledikleri kafama takıldı, (eşler en son duyar yapılanları) söyledikleri ne kadar doğru bilinmez boşanmakta olan kızına ilgi gösterilmesine ne diyor oda bilinmez yani eltin için kesinlikle söylemiyorum aman dikkat ama karısıyla evliyken 3 çocuklu adama evlenmmemiş geç kızlarını kendi elleriyle verdiklerini gördüm ailelerin, tabiki senin durumun öle değilde buda kötü örneklerden, sadece bazı şeyleri deşerken evli bayanlara hep şunu diyorum ya haklıysanız şüphenizden o zaman bunun sonuçlarına katlana bilecekmisiniz yani eşinizi ya terk edeceksiniz yada bu yaptığını görmezden gelip alenileştirecek, hayatınızda sıradan bir olguya dönüştüreceksiniz unutmayın yapılan bir ihaneti kanıtlayıp susmak affetmek anlamına gelir ki buda ona artık yaptığının her seferde yanına kalacağı anlamına gelir ona göre tavrınızı alın unutmayın sonucuna katlanamıycağınız adımlar atmayın...