Hata belki bende ama bu sözü haketmedim.

Canım şöyle anlatayım. benim ne yazıkki ne annem nede babam hayatta, sadece o yakınım olan kişi vardı, onun gelini resmen herkesin yanında eşime asılıyordu, iltifat ediyordu, fırsat buldukça dokunmaya çalışıyordu. ama yakınlarım hiç uyarma gereği duymadılar. ama olay açığa çıkınca direkt eşimi suçladılar. ve benim eşimden ayrılmamı istediler bense eşimi tercih ettim. Çünkü ailem benimle bir kez yüzyüze bile görüşmeye tenezzül etmemişlerdi.
eşinin bu konuda suçsuz olduğuna eminsin ki demek ki yanında yer aldın bunu sorgulamak bana düşmez ben derim ki paranoya yapma bazen erkekler kraldan çok kralcı olurlar yengesine ve abisine yaranma çabası için de olabilir dikkatle izle ama sabırlı ol

yorumumu tamamen konunuz + bu yoruma göre yapıyorum hiç sağlıklı bi ilişki göremedım daha once guvenınız sarsıldıgı ıcın şüphelenmenız normal,afedersınız ama esınızınde karakterı musaıt denebilir , daha once bır yakınınızla ıhanet olmus Allah ım kımseye gostermesın nasıl katlandınız hadı ıhanetı affedenler war ama yakınıyla yakalayıpta sineye nasıl çekilir Allah yardımcınız olsun.
Sizin yerınızde olsam akışına bırakır bır hatasında da tekmeyi basardım.hoş şimdiye coktan basmıstım

Aslında normal şartlarda çok haklısınız ama ben henüz o gün başlamak üzere olan bir ihaneti yakaladım. Aslında bana göre başka birini düşünmek bile ihanettir kabul ediyorum. Kaldı ki ben telefonla görüşülmek için randevulaşmışlar onu öğrendim ve o zaman tekmeyi bastım ama yalnızca başka bir şehire gönderebildim. Eşimi affetmemin bir diğer ve en önemli nedeni ise eşimin tam teşhis konulamasada Bipolar bozukluğu olması ne yazıkki bu hastalık dönem dönem tehlikeli şeyler yaptırabiliyor.

eşinizin bu durumdaki tutumu nasıldı, adam gibi adam (yada kadın) konusmasa bile br bakısı ıle dahi 'bana asılma' mesajını verebilirdi nerd eolursa olsun, olay bırkez olmamıs ayyuka cıkmıs, yakınlarınız nıye uyarsın kac yasındakı ınsanları esınız koyacak o sınırı onunda ıısne mı geldı kusura bakmayın ben oyle cıkarım yaptım? ınsallah dusundugumuz gıbı degıldrı de bız haksız oluruz

Estağfurullah haklı haksız olmak meselesi değil bana yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim. Eşim o msjı çok verdi. mesela ilk aklıma gelen normalde de mecbur kalmadıkça tokalaşmayan eşim, o bayan elini uzattığında açıkça ben tokalaşmıyorum lütfen bana elini uzatma dedi. Ben onlara gittiğimde çoğunlukla benimle gelmedi, bana mesafe koy onlarla beni aynı ortama getirme diye çok söyledi ama dedim ya görüşmeme gibi bir imkanım yoktu o zaman.

Aslında normal şartlarda çok haklısınız ama ben henüz o gün başlamak üzere olan bir ihaneti yakaladım. Aslında bana göre başka birini düşünmek bile ihanettir kabul ediyorum. Kaldı ki ben telefonla görüşülmek için randevulaşmışlar onu öğrendim ve o zaman tekmeyi bastım ama yalnızca başka bir şehire gönderebildim. Eşimi affetmemin bir diğer ve en önemli nedeni ise eşimin tam teşhis konulamasada Bipolar bozukluğu olması ne yazıkki bu hastalık dönem dönem tehlikeli şeyler yaptırabiliyor.

ozaman psikiyatra gitmesi gerekir, çünkü aldatmaya meyilli insanların hepsi rahatsız değil, hastaysa ve tedavi olmazsa, siz yine buna benzer başka durumlar yaşayacaksınz

ozaman psikiyatra gitmesi gerekir, çünkü aldatmaya meyilli insanların hepsi rahatsız değil, hastaysa ve tedavi olmazsa, siz yine buna benzer başka durumlar yaşayacaksınz

Eşim tedavisini yıllar önce bıraktı maalesef ve devam etmiyor. Atak dönemlerinde bu ve buna benzer olaylar yaşıyoruz ne yazık ki örneğin para harcama gibi, iş değiştirme isteği gibi, eşim çok fazla strese gelmiyor, çok stresli olduğu zaman abuk subuk şeyler yapabiliyor ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı. Ya şüphelerim de haklı çıkarsam nasıl davranırım bilmiyorum. Aslında şu anda ne maddi ne manevi bu evliliği ne bitirebilecek nede devam ettirebilecek güçteyim. Geleceğimden korkuyorum açıkçası.

Eşim tedavisini yıllar önce bıraktı maalesef ve devam etmiyor. Atak dönemlerinde bu ve buna benzer olaylar yaşıyoruz ne yazık ki örneğin para harcama gibi, iş değiştirme isteği gibi, eşim çok fazla strese gelmiyor, çok stresli olduğu zaman abuk subuk şeyler yapabiliyor ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı. Ya şüphelerim de haklı çıkarsam nasıl davranırım bilmiyorum. Aslında şu anda ne maddi ne manevi bu evliliği ne bitirebilecek nede devam ettirebilecek güçteyim. Geleceğimden korkuyorum açıkçası.

madem bir hastalığı var onu tedavi olmaya ikna etmelisiniz, siz psikolog değilsinizki yardımcı olamazsınız, kendi psikolojinizde bozulur, onu başka kadınlardan uzak tutmak için harcayacağınız enerjiyi tedavi olması için harcayın, kalıcı çözüm getirmiş olursunuz, yoksa bir yerden sonra siz de yorulacaksınız olan çocuklara ailenize olacak,

eltinizin ilk eşinden olan kızı ,eşinizin hiç birseyı olmaz .

kanbagı yok yegenı degıl .fıstık kelımesınden once

eşinizin o kızla bu kadar ilgili olması bile sacmalıktan

başka bırsey degıl .eltınızın kızı boşanmış,bunalıma

girmıs ,sorunları varmış .eşini ilgilendırmez .ona neymiş!

bi'De araba kullanmayı ögretecekmis miş miş !

elalemın kızıyla bu kadar ilgilenecegıne ,once bı silkelenıp

kendıne gelsın . .eşinin hal ve hareketlerı tehlıkelı canım .

ona yansıtmadan takibe al .ama sakın eltının kızı

yuzunden eşinle birseyleri ima ederek tartısma .

kafasında yoksa bıle aklına sokarsın .gızlıden takıbe al .

Son düzenleme:
kızla bu kadar ilgilenmesi ilginç...
yıllardır tanımıyomuş zaten 2 yıldır tanışıyosunuz...
boşanma muhabbeti sinirdendir bişey yokta bu kıza fazla ilgi meselesi biraz takip edilmesi gereken bi konu..

aklıma geldi şunu da yazayım ki ben eşime kızın eltimlere geldiğini söyleyince, hemen benden önce gidelim mi dedi bende eltim çalıştığı için, geçen hafta sonuda misafiri varmış ayıp olur sonra gidelim dedim ama eşim benden habersiz arayıp haber vermiş geliyoruz diye.

şahsen bunu okurken rahatsızlık duydum. hiç doğal bir davranış değil. adeta kızı görmek için gitmek istiyor belli ki. diğer okuduklarım da normal şeyler değil. araba kullanmayı öğretmek istemesi, kıza hitap şekli, tartıştığınızda sizi boşanma kelimesiyle incitmesi vs vs.ben şöyle düşündüm, bu kız ortaya yeni çıktı, daha önceden sanırım hayatınızda değildi. boşandı geldi ve eşiniz için sanki bir heyecan unsuru oldu onun varlığı. kesinlikle burda kardeşçe bir duygu yok bundan adım gibi eminim. hadi kız masum olabilir, aklında böyle bir niyet olmayabilir bu önemli değil, ama sonrasında olmayacağını kim garanti verebilir ki?

bence mümkün olduğunca kendinizi ön plana alın ve onların ikili biraraya gelişlerini önleyin. bunu ama adamın gözüne sokarak yapmayın ki yoksa ilgisi o yöne daha fazla kayar.

Önceki vukuatında sanırım daha kötü sonuçlar olmasın diye temkinli davranmışsınız.
Sizde farkındasınız ki olaya önceden el koyarak birşeyleri 'siz' engellemişsiniz.
Tabi haklısınız o durumda çoğu bayan bunla yüzleşmek istemezdi.
Ama böyle sürekli şüpheylede yaşanmaz.
Sürekli beyninizi kemirir durur.
Bu sefer hiç birşey yapmayın akışına bırakın
Bakalım ne kadar ileriye gidebilecek
Gerçeklerle yüzleşin ona göre adım atın.
Hatta maddi ve manevi hazır olunca bitirin bu evliliği
Acele karar vermeyin.
Sizi yanıltabilirde...
Ama malesef bu çok küçük bir ihtimal gibi gözüküyor

Arkadaşlar iyi geceler konumu şu an nasıl toparlayacağımı bilemiyorum inşallah derdimi düzgün anlatabilirim. Eşimle 11 yıllık evliyiz. evliliğimizin ilk 8 yılı sorunlu geçsede son 3 yıldır gayet iyi gidiyordu. Son bir haftadır k.validemden dolayı biraz gergindik ve bu gerginliği gezerek atalım diye haftasonu için Eltimlere gittik. Eltimin kızı (eltimin ilk eşinden) sorunlu evliliğinden dolayı ayrılarak eltime gelmiş işte bu konuda falan konuştuk. Ama eşim bu konuyla gereğinden fazla ilgilendi işte kızı odaya alıp özel konuşma yaptı, sonra eşiyle telde konuştu. ben biraz rahatsız olsamda çokta kafaya takmadım çünkü yeğenim, kızım falan diyor, sonra eve geldik. Eşim yıllık izine ayrıldığı için biz plan yapmıştık, hergün ikimiz bir yerlere gidecektik. Ama eşim k.validemi getirdiği için eşimi hiç göremez oldum. 10 dk.da bir annesinin odasında, gündüz ailesinin sorunlarıyla, akşam annesinin odasında bende haliyle tavır yaptım. Bugünde para yüzünden tartıştık, kabul ediyorum ben biraz ağır konuştum ama eşim o kadar büyüttü ki olayı söylendi söylendi ve sonunda senden boşanacağım görürsün dedi. Annesinin odasına gitti. Ayrıca bu tartışmadan önce ben eltimle konuşurken teli aldı ve fıstık nasıl dedi, bende o nasıl söz düzgün sorsana dedim. sonra eltime ehliyet alsın ben ona araba kullanmasını öğretirim dedi ve sonra akabinde bu tartışma yaşandı. Siz olsanız şüphelenmez misiniz. Yalnız şunu da belirteyim kaldığımız 2 gün boyunca kızcağızın bir yanlışını görmedim kesinlikle. Eşim büyük bir ihtimal kızgınlıkla söyledi boşanma işini ama ben genede şüphelendim.

İlk yazdığınızı okuyunca abartabileceğinizi düşündüm ama altta yazdığınız bende soru işareti bıraktı... Kimle sorun yaşadınız? Kimle ihanet etti?

Ben 40 eşim 37 yaşında kız ise 24 yaşında, evet daha önce benim ailemden çok yakınımızla ihanet denebilecek bir şey yaşadık. ve ben ailemden vazgeçtim. Zaten eltimle kaynımda 2 yıllık evliler kız yeni geldi. Ayrıca 10 yaşında ikizlerimiz var.

Şimdi bütün yazdıklarını okudum; şaka gibi resmen... 40 yaşında adam, daha önce mimli, öyle ya da böyle bir hata yapmış temiz bir sayfa acmış hala hangi akılla bu davranışları sergiliyor ki?

Eğer bir kadın pis birşeyler seziyorsa doğrudur, iyi niyetli bakmaya gerek yok. Belki ona göre masum ve sadece flört hoşuna gidiyor ama gitmemeli arkadaş, adam gibi yaşayıp adam gibi davranmalı!

evet eşin meyilli olabilir de eltinle kaynının kendi küçük çocukları varsa fıstık diyerek onu kastetmiş olabilir mi

ehliyet alırsa kursta öğrenir, eşine kaldı sanki ona kullanmayı öğretmek,
şahsen bende olsam bozulurdum......

esin tehlikeli sularda yuzuyor ama hic korkusu yok. boyle bir adami kaybetmemek icin cabalamaya degmez.

Masum,

Esine inanmak istiyorsun anliyorum ama diger olaylarda aile fertleri esinin nasil bir insan oldugunu anlamis.
Keske sen de o zaman gercekleri gorebilseydin .

Esin aldatmaya meyilli diyemeyecegim cunku coktan yapacagini yapmis.
Senin yaninda baska birine fistik diyorsa gerisini sen dusun...

Eltin bir sey demiyor mu bu duruma?

valla bende olsam şüphelenirim .fıstık falan demesi çok çirkin sonuçta karşısındaki küçük bir kız olsa desin ama 24 yaşında kocaman kadın üstelik evlenmiş boşanmış .hoş değil bu tür şeyler .eşinden şüphelen bencede kızın niyeti belki düzgündür ama kocanın hoşlandığı ortada boşanıyorsa boşanıyor onane ki bu kadar ilgili .

Elbette ki haketmediniz; hiçbir kadın kavga anında durup duruken ''seni boşayacağım'' kelimesini haketmez.
Bu oldukça kırıcı bir söz fakat eşinizin psikolojisinin iyi olmadığını, tanısının olduğunu söylüyorsunuz.

Eşiniz tedaviyi kabul etmeli, size bunları yaşatmaya hakkı yok.
Ömür dediğin geçip gidiyor. Ömrünüzün hangi evresinde eşiniz sizi rahata eriştirecek ki ?
Olabilecek herhangi bir olumsuzluk için kendinizi güvenceye almaya çalışın.
Bu sizin şartlarınızda nasıl olur bilemiyorum, bir yolunu bulmalısınız.

Eşiniz bu dönemde belli ki iniş döneminde.
Danışabileceğiniz,eşinizi tanıyan bir uzman var mı, ona da sorsanız bu dönemde nasıl davranmanız gerektiğini ?

Ben 40 eşim 37 yaşında kız ise 24 yaşında, evet daha önce benim ailemden çok yakınımızla ihanet denebilecek bir şey yaşadık. ve ben ailemden vazgeçtim. Zaten eltimle kaynımda 2 yıllık evliler kız yeni geldi. Ayrıca 10 yaşında ikizlerimiz var.

valla hiç hoş bır durum değil..ne dmişler 40 ından sonra azanı teneşir paklar

Bu ıste bır ıs var... Sahsen benım burnuma gelen koku oldukca kotu.
Esını takıbe al kızı bılmıyorum ama esınde bır meyıl var.
Allah yardımcın olsun...

bu yoruma katılıyorum arkadaşım. hemde senin hayatın çok zor olur. birde hastalıksa yani bu. ha yaptı ya yapacak falan.. böyle ömür zor geçer. Allah sana kolaylık versin. çok yardımcı olamayacağım şu anda. şayet yorumlarım senin ondan boşanman yönünde olacak buda çok karamsar bi yorum sanırım böyle bir tablo için.

Back
X