Arkadaşlar iyi geceler konumu şu an nasıl toparlayacağımı bilemiyorum inşallah derdimi düzgün anlatabilirim. Eşimle 11 yıllık evliyiz. evliliğimizin ilk 8 yılı sorunlu geçsede son 3 yıldır gayet iyi gidiyordu. Son bir haftadır k.validemden dolayı biraz gergindik ve bu gerginliği gezerek atalım diye haftasonu için Eltimlere gittik. Eltimin kızı (eltimin ilk eşinden) sorunlu evliliğinden dolayı ayrılarak eltime gelmiş işte bu konuda falan konuştuk. Ama eşim bu konuyla gereğinden fazla ilgilendi işte kızı odaya alıp özel konuşma yaptı, sonra eşiyle telde konuştu. ben biraz rahatsız olsamda çokta kafaya takmadım çünkü yeğenim, kızım falan diyor, sonra eve geldik. Eşim yıllık izine ayrıldığı için biz plan yapmıştık, hergün ikimiz bir yerlere gidecektik. Ama eşim k.validemi getirdiği için eşimi hiç göremez oldum. 10 dk.da bir annesinin odasında, gündüz ailesinin sorunlarıyla, akşam annesinin odasında bende haliyle tavır yaptım. Bugünde para yüzünden tartıştık, kabul ediyorum ben biraz ağır konuştum ama eşim o kadar büyüttü ki olayı söylendi söylendi ve sonunda senden boşanacağım görürsün dedi. Annesinin odasına gitti. Ayrıca bu tartışmadan önce ben eltimle konuşurken teli aldı ve fıstık nasıl dedi, bende o nasıl söz düzgün sorsana dedim. sonra eltime ehliyet alsın ben ona araba kullanmasını öğretirim dedi ve sonra akabinde bu tartışma yaşandı. Siz olsanız şüphelenmez misiniz. Yalnız şunu da belirteyim kaldığımız 2 gün boyunca kızcağızın bir yanlışını görmedim kesinlikle. Eşim büyük bir ihtimal kızgınlıkla söyledi boşanma işini ama ben genede şüphelendim.