Nişanlımla aralarında bi sorun yaşanmadı hatta gıyabında damadımdan memnunum severim der.İlginç.Boyle zamanlarda anneler kızlarından daha bile heyecanlı olurlar.Özellikle çeyiz konusunda.Mesela benim annem kullanmayacagimi bile bile bi dolu sey almıştı bana kız ceyizinde olur die.Aklıma annen acaba nişanlınımı istemiyor die geldi.Ondanmi soğuk bu kadar?
Atanamamış bir öğretmenim yaşadığım yer küçük ancak marketlerde çalışabilirim buna da babam müsaade etmediÇalışsaydınız keşke.
Gönlünüzce alır, eşya için nişanlınıza da bu kadar yüklenmezdiniz.
Örf adet konularından ben de hoşlanmıyorum ancak ben alınan verilenden ziyade annemin hevesli olmadığı gibi benim heyecanımı ve hevesimi de kırması beni üzüyor neden böyle yaptığına anlam veremiyorumAdetlerde bir yere kadar sartmi uygulamak ? Yoo ...adamin durumu yoksa tabiki karsilikli yardimlasacaksiniz o esyalar ayni zamandan sizin olacak sıkintiya sokmayin insanlari adet bu diye
Al benden de iki katı.hiç anlamam bizim tarafta adetler vs muhabbetinibenim kafam basmıyor şu adet işlerine..
kim müsaitse o alsın .. en iyisi nişanlınızla sizin almanız ailelere yük olmanın bir anlamı yok.. laf sözde olmaz hem..
Örf adet konularından ben de hoşlanmıyorum ancak ben alınan verilenden ziyade annemin hevesli olmadığı gibi benim heyecanımı ve hevesimi de kırması beni üzüyor neden böyle yaptığına anlam veremiyorum
Artık bir isteğim ya da beklentim yok zaten durumların böyle olacağını bilsem buzdolabı ve çamaşır makinasını da almazdım istemezdim.o zaman sizde birşey istemeyin evlenince istediğinizi yavaş yavaş alırsınız.. mesleğinizde varmış .. öylesi daha güzel hem ..
İnanın hiçbir fikrim yokannen neden böyle yapıyo ki
Artık bir isteğim ya da beklentim yok zaten durumların böyle olacağını bilsem buzdolabı ve çamaşır makinasını da almazdım istemezdim.
belki yapısı böyledir bilemedim takma kafana ya eksik kalanları evlendikten sonra tamamlarsın olmadıİnanın hiçbir fikrim yokve evde evlenen ilk benim kardeşlerim henüz küçük ona rağmen bi heves bi heyecan yok kaldıki insanın her evladının mürüvveti ayrı bir heyecan ayrı bir tatlı telaştır diye düşünüyorum.
İnanın hiçbir fikrim yokve evde evlenen ilk benim kardeşlerim henüz küçük ona rağmen bi heves bi heyecan yok kaldıki insanın her evladının mürüvveti ayrı bir heyecan ayrı bir tatlı telaştır diye düşünüyorum.
belki yapısı böyledir bilemedim takma kafana ya eksik kalanları evlendikten sonra tamamlarsın olmadı
Normalde böyle bi insan değildi yani etrafına karşı tavırları böyle değil. Zaten derdim eksik eşya değil kervan yolda dizilir o konuda müsterihim derdim annemin tavırları çok üzülüyorum içten içe çok dokunuyor.belki içten içe üzülüyordur evden gideceksiniz diye.. belki yapısı böyledir..
Hayır çalışmıyorum atanamamış öğretmenim marketlerde falan iş buldum ama oralarda çalışmamada babam müsaade etmediçalışıyo musun
Sorun ...anne niye boylesin diye acik acik sorun bakalim ne diyecekÖrf adet konularından ben de hoşlanmıyorum ancak ben alınan verilenden ziyade annemin hevesli olmadığı gibi benim heyecanımı ve hevesimi de kırması beni üzüyor neden böyle yaptığına anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?