adam sizi hiç takmıyor önemsemiyor bunu bir de siz anlasanızkonustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
oyle olmasa 40 defa aratmaz degil mi kendisi yoo ben haklıyım sen boyoe yaptığın için açmadım diyen biriadam sizi hiç takmıyor önemsemiyor bunu bir de siz anlasanız
Şu adam sizden kurtulsa artık o da rahat edecek biz de.konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
oyle olmasa 40 defa aratmaz degil mi kendisi yoo ben haklıyımadam sizi hiç takmıyor önemsemiyor bunu bir de siz anlasanız
acmadi mesajda dedi ben ondan ac dedimKapattıktan sonra hatalı da olsam, hatasız da olsam, için içimi de yese asla aramam, mesaj atmam. Hareketleriniz o kadar itici ki adamın geleceği varsa da gelmez.
Adamın aramaları ve mesajları görüp umursamadigina hatta alaya aldığına, oflayip pufladigina o kadar eminim ki.Telefonu acinca ne olacakti? Anlamiyorum ne bu telefonu aç aç diye bu kadar darlamak...
takılmamasini hissetmek ne kadar kötü durum biliyor musunuzTelefonu acinca ne olacakti? Anlamiyorum ne bu telefonu aç aç diye bu kadar darlamak...
galiba oyle oldu daha sonr konuşalım diyince ben iyice cildirdimKaçan kovalanmış işte
galiba oyle olduKaçan kovalanmış işte
oyle midirAdamın aramaları ve mesajları görüp umursamadigina hatta alaya aldığına, oflayip pufladigina o kadar eminim ki.
40 defa aratmaz kendini mioyle olmasa 40 defa aratmaz degil mi kendisi yoo ben haklıyım
acmadi mesajda dedi ben ondan ac dedim
telefon elinde bilerek açmadı ve yeni bir ilişki degil baya uzun bir iliskiBiri beni açmadığım halde 40 defa arasa buz gibi soğurum.
ben miyim hatalı olanBen mesela
Bu kadar aramaya açasım varsa da açmam
Daha çok sinirlenirim
Ben hatalı vs anlaminda demedimben miyim hatalı olan
takılmamasini hissetmek ne kadar kötü durum biliyor musunuz
her ne olursa olsun ben o kadar aratmam ve üzgün oldugumu belirttim kaldiki yeni bir ilişki de değildi bizimBen hatalı vs anlaminda demedim
Karşınızda ki kişinin yapısını siz biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?