Yani konunun içeriğini bilmediğim için yorum yapmam çok zor ama siz aradığınız halde açmayan birini tekrar tekrar arama gayretiniz çok saçmakonustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
cevap yazma dedim o da yazmadida aramadiAyrılık mesajınıza ne yanıt verdi?
o an hırsıma yenildimYani konunun içeriğini bilmediğim için yorum yapmam çok zor ama siz aradığınız halde açmayan birini tekrar tekrar arama gayretiniz çok saçma
yoo bilerek açmıyor hic öyle düşüncem olmadiAcmadigi zamanlarda baskasi oldugunu mu dusunuyorsunuz? Bu kadar cok aramanizin nedeni ihaneti yakalamak mi? Bosverin hic aramayin o sizi arayana kadar bence.
40 defa daha arayıp taçlandırın.konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
Bu adamla cidden ayrılırsanız hayatınıza girecek başka insanlara bunu yapmayın olur mu? Kendinizi karakolda buluverirsiniz.o an hırsıma yenildim
İyi yapmıssın adam kurtulmus.konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
hata bende yani sadeceİyi yapmıssın adam kurtulmus.
Toksik iliskisi olacaktı yoksa durduk yere adamın.
Yani neden ısrarla msj atıyorsunuz yahu?
Bacım bu kadar düşürmeyeydin kendini kendini a guzum. Birak seni takmayani sen hiç takma. Memlekette erkek mi kalmadi ya merak ediyorum. Kalk bir silkelen, kendine şu sözü ver: bundan sonra kimsenin peşinden koşmayacağim! Koşan senin peşinden koşsun ayol, bununla olmazsa baskasiyla olur. Dik durun birazcık rica ederim.konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
o kadar güzel yazmışsınız ki cok haklisiniz insan kendi degerini kendi belirliyor maalesefBacım bu kadar düşürmeyeydin kendini kendini a guzum. Birak seni takmayani sen hiç takma. Memlekette erkek mi kalmadi ya merak ediyorum. Kalk bir silkelen, kendine şu sözü ver: bundan sonra kimsenin peşinden koşmayacağim! Koşan senin peşinden koşsun ayol, bununla olmazsa baskasiyla olur. Dik durun birazcık rica ederim.
Bir kere yaşadım bunu, sevgilimle kavga etmiştik ve aç aç diye defalarca aramıştı mesaj atmıştı. Yaptığımdan övünmüyorum çok çiğdim toydum ama inanılmaz egomu okşamıştı. Bile isteye açmamıştım çünkü telefonu açmamak beni mutlu ediyordu. Aynı hazzı sizin hayatınızdaki de yaşamış üzgünüm.oyle olmasa 40 defa aratmaz degil mi kendisi yoo ben haklıyım
acmadi mesajda dedi ben ondan ac dedim
valla öyle çok doğru aradıkça inada biniyor durum ki bizde de oyle oldu ne güzel arıyor moduna girdiBir kere yaşadım bunu, sevgilimle kavga etmiştik ve aç aç diye defalarca aramıştı mesaj atmıştı. Yaptığımdan övünmüyorum çok çiğdim toydum ama inanılmaz egomu okşamıştı. Bile isteye açmamıştım çünkü telefonu açmamak beni mutlu ediyordu. Aynı hazzı sizin hayatınızdaki de yaşamış üzgünüm.
Keşke iki kereden sonra hiç aramasaydınız. Peşinden koşmadığınız için tutuşup o koşacaktı çünkü.valla öyle çok doğru aradıkça inada biniyor durum ki bizde de oyle oldu ne güzel arıyor moduna girdi
ah keske iste bana ders oldu aradıkça ben hırs yaptım o da oh ne güzel de arıyor bu enayi daha çok arar diyerek oyle davrandiKeşke iki kereden sonra hiç aramasaydınız. Peşinden koşmadığınız için tutuşup o koşacaktı çünkü.
Aynı konudan daha kaç kez açmayı düşünüyorsunuz? Bizi mı deniyorsunuz bu sefer farklı cevap verirler mi diye?konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
aratmaz değil siz aramıssınız 40 kere. Bir ararsınız ıkı ararsınız acmazsa ucuncuye aranmaz gibi geliyor.oyle olmasa 40 defa aratmaz degil mi kendisi yoo ben haklıyım sen boyoe yaptığın için açmadım diyen biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?