hata ustune hata

Yani konunun içeriğini bilmediğim için yorum yapmam çok zor ama siz aradığınız halde açmayan birini tekrar tekrar arama gayretiniz çok saçma

Acmadigi zamanlarda baskasi oldugunu mu dusunuyorsunuz? Bu kadar cok aramanizin nedeni ihaneti yakalamak mi? Bosverin hic aramayin o sizi arayana kadar bence.

40 defa daha arayıp taçlandırın.

İyi yapmıssın adam kurtulmus.
Toksik iliskisi olacaktı yoksa durduk yere adamın.
Yani neden ısrarla msj atıyorsunuz yahu?

Bacım bu kadar düşürmeyeydin kendini kendini a guzum. Birak seni takmayani sen hiç takma. Memlekette erkek mi kalmadi ya merak ediyorum. Kalk bir silkelen, kendine şu sözü ver: bundan sonra kimsenin peşinden koşmayacağim! Koşan senin peşinden koşsun ayol, bununla olmazsa baskasiyla olur. Dik durun birazcık rica ederim.

o kadar güzel yazmışsınız ki cok haklisiniz insan kendi degerini kendi belirliyor maalesef

oyle olmasa 40 defa aratmaz degil mi kendisi yoo ben haklıyım

acmadi mesajda dedi ben ondan ac dedim
Bir kere yaşadım bunu, sevgilimle kavga etmiştik ve aç aç diye defalarca aramıştı mesaj atmıştı. Yaptığımdan övünmüyorum çok çiğdim toydum ama inanılmaz egomu okşamıştı. Bile isteye açmamıştım çünkü telefonu açmamak beni mutlu ediyordu. Aynı hazzı sizin hayatınızdaki de yaşamış üzgünüm.

valla öyle çok doğru aradıkça inada biniyor durum ki bizde de oyle oldu ne güzel arıyor moduna girdi

valla öyle çok doğru aradıkça inada biniyor durum ki bizde de oyle oldu ne güzel arıyor moduna girdi
Keşke iki kereden sonra hiç aramasaydınız. Peşinden koşmadığınız için tutuşup o koşacaktı çünkü.

Keşke iki kereden sonra hiç aramasaydınız. Peşinden koşmadığınız için tutuşup o koşacaktı çünkü.
ah keske iste bana ders oldu aradıkça ben hırs yaptım o da oh ne güzel de arıyor bu enayi daha çok arar diyerek oyle davrandi

Aynı konudan daha kaç kez açmayı düşünüyorsunuz? Bizi mı deniyorsunuz bu sefer farklı cevap verirler mi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…