Ama şaka yapılmayacak gibi değil ki konunuz. Madem 4 defada açardı değer veren insan diyorsunuz neden 40 kere arıyorsunuzdalga konusu olmak için yazmadım. aramam tabiki hata ama değer veren insan değil 40 4 defa bile aratmaz acar
deger verio vermediğini görmek içinAma şaka yapılmayacak gibi değil ki konunuz. Madem 4 defada açardı değer veren insan diyorsunuz neden 40 kere arıyorsunuz?
Nerden biliyorsunuz vakti vardı vs yanında mısınız? Pazar günü çalışılan iş yerinde pek vakit olmaz gibi.aslında ilgili insandır. ama bu sıralar bir sorun oluyor sen hatalisin suçlamaları oluyor. üstelik bakabilecek vakti vardi. arkadaşları var diye acmadina eminim. boyle arama sebebim kıymet veriyorsa degil 40 4 defa bile aratmaz acar kenara geçer
Ee işte 4.de anlamışsınız vermediğini öyle diyorsunuzdeger verio vermediğini görmek için
Ama şaka yapılmayacak gibi değil ki konunuz. Madem 4 defada açardı değer veren insan diyorsunuz neden 40 kere arıyorsunuz?
hayır vakti var ne iş yaptigini bunca yıl biliyorum yoğun bir işte degil. yanında arkadaşları var diye avlamayı tercih ettiNerden biliyorsunuz vakti vardı vs yanında mısınız? Pazar günü çalışılan iş yerinde pek vakit olmaz gibi.
sabir noktamin sonuna kadar denedimEe işte 4.de anlamışsınız vermediğini öyle diyorsunuz
Terkedilme şemanızın oldugunu hic dusunup arastirdiniz mi? Ve bu semanin karsi kiside haklilik semasi olusturdugunu bilir misiniz? Bunlar tahmin ama acil yardim almalisiniz diye yaziyorum bunlari.konustugum biri vardi sabah cok sudan bir 0sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
aslında ilgili insandır. ama bu sıralar bir sorun oluyor sen hatalisin suçlamaları oluyor. üstelik bakabilecek vakti vardi. arkadaşları var diye acmadina eminim. boyle arama sebebim kıymet veriyorsa degil 40 4 defa bile aratmaz acar kenara geçer
hayir hemen bakacağım sizin görüşünüz ne pekiTerkedilme şemanızın oldugunu hic dusunup arastirdiniz mi? Ve bu semanin karsi kiside haklilik semasi olusturdugunu bilir misiniz? Bunlar tahmin ama acil yardim almalisiniz diye yaziyorum bunlari.
iste o da beni duymadı. belki haklisiniz ama yiprandigimi biliyordu ona ragmen gormezden geldiSiz kendi kendinizi de dolduruyorsunuz. Belki baskalarinin yaninda rahat konusamiyor. Yani size göre acimiyor, bana deger vermiyora cikiyor. Ama belkide is ortaminda konusmak istemiyor. Yani denge hep cok önemli. Bunun kavgasini telefonda yapmaniz da yalnis. Yüz yüze gelince yapin.dedigim gibi bir insani bu kadar zorlarsaniz kapilari kapatir. Sahsen ben engellerdim erkek arkadasinizin yerinde olsam, birisi beni bu kadar duymuyorsa
Yoğun olmayan bir işte pazar günü neden çalışılıyor. Restoran, kafe gibi bir yeri mı vaehayır vakti var ne iş yaptigini bunca yıl biliyorum yoğun bir işte degil. yanında arkadaşları var diye avlamayı tercih etti
Akıl tutulması mi yaşıyorsunuz.Kriz geçirip devamlı aramissiniz ne normali.Rezil olmuşsunuz bencekonustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
hayir oyle bir yer degil rahat bir konumdaYoğun olmayan bir işte pazar günü neden çalışılıyor. Restoran, kafe gibi bir yeri mı vae
iste o da beni duymadı. belki haklisiniz ama yiprandigimi biliyordu ona ragmen gormezden geldi
hayır kavga sebepleri genelde bu oluyor telefona bakmadın açmadın kaç defa ac bak dedigim halde gördüğü halde bakmayinca bunu belirttim yiprandigimi görmezden gelince noktaladmTek bu Telefon konusu yüzünden mi yiprabdiniz?
Ne bu ya taciz eder gibi 40 defa arıyorsunuz? Kendinizi niye bu kadar düşürüyorsunuz anlamadım.konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
Aklı olsa savcılığa giderdi o kadar aramaya.ben zaten farkindayim kendk kiymetimi yitirdigimden karşı tarafın hatası yok mu bu kadar aratmadan açması gerekti üstelik yeni bir ilişki de değil değer veriyorsan ac yazdim ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?