hata ustune hata

dalga konusu olmak için yazmadım. aramam tabiki hata ama değer veren insan değil 40 4 defa bile aratmaz acar
Ama şaka yapılmayacak gibi değil ki konunuz. Madem 4 defada açardı değer veren insan diyorsunuz neden 40 kere arıyorsunuz

Nerden biliyorsunuz vakti vardı vs yanında mısınız? Pazar günü çalışılan iş yerinde pek vakit olmaz gibi.

Ama şaka yapılmayacak gibi değil ki konunuz. Madem 4 defada açardı değer veren insan diyorsunuz neden 40 kere arıyorsunuz?

Nerden biliyorsunuz vakti vardı vs yanında mısınız? Pazar günü çalışılan iş yerinde pek vakit olmaz gibi.
hayır vakti var ne iş yaptigini bunca yıl biliyorum yoğun bir işte degil. yanında arkadaşları var diye avlamayı tercih etti

Terkedilme şemanızın oldugunu hic dusunup arastirdiniz mi? Ve bu semanin karsi kiside haklilik semasi olusturdugunu bilir misiniz? Bunlar tahmin ama acil yardim almalisiniz diye yaziyorum bunlari.

Siz kendi kendinizi de dolduruyorsunuz. Belki baskalarinin yaninda rahat konusamiyor. Yani size göre acimiyor, bana deger vermiyora cikiyor. Ama belkide is ortaminda konusmak istemiyor. Yani denge hep cok önemli. Bunun kavgasini telefonda yapmaniz da yalnis. Yüz yüze gelince yapin.dedigim gibi bir insani bu kadar zorlarsaniz kapilari kapatir. Sahsen ben engellerdim erkek arkadasinizin yerinde olsam, birisi beni bu kadar duymuyorsa

Terkedilme şemanızın oldugunu hic dusunup arastirdiniz mi? Ve bu semanin karsi kiside haklilik semasi olusturdugunu bilir misiniz? Bunlar tahmin ama acil yardim almalisiniz diye yaziyorum bunlari.
hayir hemen bakacağım sizin görüşünüz ne peki

iste o da beni duymadı. belki haklisiniz ama yiprandigimi biliyordu ona ragmen gormezden geldi

hayır vakti var ne iş yaptigini bunca yıl biliyorum yoğun bir işte degil. yanında arkadaşları var diye avlamayı tercih etti
Yoğun olmayan bir işte pazar günü neden çalışılıyor. Restoran, kafe gibi bir yeri mı vae

Akıl tutulması mi yaşıyorsunuz.Kriz geçirip devamlı aramissiniz ne normali.Rezil olmuşsunuz bence

Tek bu Telefon konusu yüzünden mi yiprabdiniz?
hayır kavga sebepleri genelde bu oluyor telefona bakmadın açmadın kaç defa ac bak dedigim halde gördüğü halde bakmayinca bunu belirttim yiprandigimi görmezden gelince noktaladm

Telefonu açıp açmamakla değer vermenin ne alakası var. Adam şuan konuşursak gene aynı tartışma olacak demiş, biraz zaman geçsin demiş. Haklı değil mi?

Ayrıca 40 kez arama ısrarı neden ya, açınca ne diyecektiniz bu kdr önemli. Ay evlerden ırak.

Ne bu ya taciz eder gibi 40 defa arıyorsunuz? Kendinizi niye bu kadar düşürüyorsunuz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…