- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Çok teşekkür ederim zaten herkes psikolog demiş normal psikolojide olmadığımın farkındayım düzelmek istiyorum1. Çocukken herkes gözlüğe özenir. Bunlardan biri benim. Her yıl doktora giderdim belki bozuk çıkar diye. Göz bozma yollarını sorardım çevreme. Tuzlu falan yerdim. Sonunda orta sonda gözlük verdi doktor! Hata mı? Hayır. Çocukluk ve cehalet mi? Evet.
2. Sağlam dişlerine dolgu yapılmış ya, bu yine iyiymiş; annemin sağlam iki dişini çekti doktor yanlışlıkla. Sonra da çürük olanı. Zaten üç dişi de önceden çekilmişti. Şu anda takma diş kullanıyor doktorun hatası yüzünden.
3. Kızkardeşimin kaşının yarısı yok şu an. Kaşının üst tarafına (alın kısmı) ağda yaparken yeğenim koluna çarpmış ve ağda yanlışlıkla kaşına yapışmış. Üç aydır çıkmıyor da. Ama kolayı var, kıl tekniğiyle kaş yaptıracak.
4. Bir arkadaşımın terk ettiği eski sevgilisi şu an çok ünlü ve zengin bir sanatçı oldu. Üstelik arkadaşım da şu an evlendiği kişiyle hiç mutlu değil. Eski sevgilisini tvde kızlarla falan görünce çıldırıyor sinirden!
Peki bunlar hata mı? Hayır. Yaşadığımız an için doğru olduğunu düşündüğümüz tercihleri yapıyoruz ama sonrasında beklemediğimiz sonuçlar olabiliyor. Ya da talihsizlikler, başkalarının hataları vb. de olabiliyor. Peki hatayı biz yapsaydık ne olurdu? E herkes hata yapar, sonuçta her yıl bir önceki yılki aklımızı beğenmeyiz ve çok toy buluruz. Hatalar büyütüyor insanı. Çok da şeetmeyin yani. Rahat olun. Hiç kimse hiçbir zaman mükemmel olamaz. Kendinizi doğrularınızla yanlışlarınızla sevmeyi öğrenin. Bir de psikoloğa mutlaka gidin. Bir seansta bile gözle görülür bir rahatlama ve düzelme hissedersiniz kendinizde.
çocukken belki de dünyanın en mutlu insanıydım ben ne olduysa üniversiteye başlamamla olduAnlattigin şeyler hep cocuklukta yasanabilecek sevimli anilar.Gozluk takmak istemissin takmissin.Dolgu yaptirman gerekmis yaptirmissin.Arayıs içerisine girerek, sevmek ve birine güvenmek istemis, sevip evlenmissin.Birini de insan farzedip cocukluk hatalarını anlatmışsın ama o sana insanca yaklasmamis ve yargilamis.Sen çocukluguna bir sarilsana.Sana çok ihtiyaci var, gülümse ona. Tek hatan var, o da kendini hiç yere yargilayip durmak.
Anlattıklarımdan ibaret herşeyBu arada bence anlatmaya çekindiğin bambaska bir olay var.
Konuşmalarinda sürekli "aşk evliliği yapamadım" cümlesini vurguladın.
iyi de dolgu zaten ağrı olunca yaptırılmaz. diş çürüyünce yapılır illaki ağrı olması gerekmiyor. eğer gözlüğe ihtiyacınız olmasa doktor size vermezdi. konunuz enteresan bunlarda dert edinecek bir şey yok. pöf telefonda konuşmuşsunuz. eee nolmuş her telefonda konuştuğumla geçmişim kirlenseyd ohhhooooooooo. bence siz bir psikoloğa gidin. bunlar dert değil. insanlar ne hastalıklarla ne dertleriyle uğraşıyor yinede hayata tututup yaşıyorlar.Bende bilmiyorum sadece siyah çizgi var diye ağrı falan hiç olmadı
Ben ne bileyim normal yollarla tanışan aşık olarak evlenen eşlerinin işleri ve hayatları bana nazaran daha güzel olan arkadaşlarıma özeniyorumCidden hasta olmak için nasıl kendimi kasabilirim diye çok düşündünüz mü, eften püften akla gelmeyecek yıllaaaarrr yıllar önce yapılan dolguya, kullanmaya başladığınız gözlüğe mi taktınız kafayı, kaşının arası çok açılır bir müddet dokunmazsın eski haline gelir zaten yani. Millet hangi hastalıklarla hangi dertlerle cebelleşiyor oturup biraz şükür mü etsek acaba?
Ergenlikte geçmişte saçma sapan bir ton yaptığım hata olmuştur hala daha aklıma gelir ama ne salakmışım der kendime gülerim. Geçmiş ve geçmişteki hatalar insanı geleceğe taşıyan kaldırım taşlarıdır, olgunlaştırır ve tecrübe kazandırır. Bence bakış açınızı biraz değiştirmeniz ve acilen destek almanız gerekiyor.
sadece o değil ki ben sadece adım adım hiç yoktan kendime Nasıl zarar verdiğimi ve psikolojimi bozduğunu anlatmaya çalışmıştım5 dolgun olunca gecmisin hatalarla dolu mu oluyor?
Valla canim psikiyarsite git hemen
Ihmal etme
Öncelikle güzel sözleriniz için çok Mutlu oldumBaşınız sağ olsun. Allah sizlere hayırlı ömürler versin.
Canım İnsanız biz.Kusursuz değiliz. Tövbe kapısı açık hepimize.
Geçmişi geçmişte bırak lütfen.
Herkesin yaraları var. Sizim sizim sizlatan.
Disaridan gozukmeyen o yaralar ile yaşıyoruz hepimiz.
Geçmişi ve kendinizi affedin ilk adım olarak.
Zayıflamak çok kolay karbonhidratlari azaltin, yürüyüş yapın Lesley ile evde.
Egzersiz salgilattigi hormon ile mutlu da ediyor :)
Haftada 5 öğün corba mercimek kilo yakmaya yardimci.
Sağlık probleminiz yoksa sinameki caylari gibi bitki caylari yeşil cay falan için.
Protein için en zengin gida yumurta.
Her gün mutlaka bi kase yogurt tüketin yağ yakıcı.
Hareket edin bol bol.
Gerdirme hareketleri bile faydalı.
40 kilo vermiş simdi yine kilo almış tekrar diyete dönen biri olarak söylüyorum.
Kendinize sarılın ve kendinizi sevin.
Ailenize layiksiniz ve en iyi sekilde gününüzü kurtarin.
Hayat çok kısa zaten yaşamadan ölmeyin.
Bunlari dusundurtmeyecek aktiviteler bulun.Kendinizi meşgul edin.
Bu benim hatam mı yani doktorun röntgen istememesi?Anlamadığım gözlük hadi doktor ölçüm yapti cikmadi eski zamanlar diyelim ama dişe dolguyu nasil yaptılar saglam dişe. Öncesinde röntgen denilen bir alet var bildin mi onla bakiliyor neyse hadi gidelim şu dise dolgu yap doktor diyelim yapsın. Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?