Hatalarla dolu hayatım

Saydıklarınız hata değil ki. Hata bile olsa geçmiş gitmiş, hayatı bu kadar ciddiye almayın.
Benim de hatalarım var. Hatırlamak bile istemediğim şeyler ya da hatırlayınca güldüğüm şeyler var. Ama hiçbiri üzerine düşünerek geçmişi değiştiremem. O an doğru bildiğim şeyi yapmışım. O, o zamanki çilekyağmuru'nun sorunu. Şu anki ben bambaşkayım ve gelecekte de bambaşka olup şu an yaptığım şeylere güleceğim ya da pişmanlık duyacağım. Çünkü hayat böyle bir şey.
Geçmişi düşünerek elinize bir şey geçmeyecek. Taktığınız şeyler normal de değil. Bir uzman yardımı alırsanız size iyi gelecektir. Çocuğunuzu düşünün ve en azından onun için psikolojik destek alın.

Bu arada bence anlatmaya çekindiğin bambaska bir olay var.
Konuşmalarinda sürekli "aşk evliliği yapamadım" cümlesini vurguladın.

İnsan kaşlarının arasını fazla almayı bile hata zannediyorsa, onun asıl hatası hala psikologa gitmemiş olmasıdır.

Şuan hayatı ters giden işleri kaydetmek için yaşıyor gibisiniz. İşe yarayacağını bilsem size kendi listemi oluşturur verirdim ki, beterin beterini görüp azıcık olumluya odaklanın ama o işler öyle de olmuyor işte biliyorum. Herkes kendi yarasını en büyük zannediyor. O yüzden en faydalısı terapi görmeniz olur. Umarım yaparsınız.

Bende buyuk hata var sandim bunlar hic bisey sen hata gormemissin kendi sev aileni sev dua et hayatini sev bosansan nolacak daha kotu bi hayatin olabilir kaslarina kalici kaş boyasi yaptir 400 lira ya yapiyolar gozlugunu yuzune yakisir bisey al ondanda sıkilmissin belli dislerine bisey diyemicem hekim yanlis saglam disede dolgu yapmazki

Çok teşekkür ederim zaten herkes psikolog demiş normal psikolojide olmadığımın farkındayım düzelmek istiyorum

Çı
çocukken belki de dünyanın en mutlu insanıydım ben ne olduysa üniversiteye başlamamla oldu

Bende bilmiyorum sadece siyah çizgi var diye ağrı falan hiç olmadı
iyi de dolgu zaten ağrı olunca yaptırılmaz. diş çürüyünce yapılır illaki ağrı olması gerekmiyor. eğer gözlüğe ihtiyacınız olmasa doktor size vermezdi. konunuz enteresan bunlarda dert edinecek bir şey yok. pöf telefonda konuşmuşsunuz. eee nolmuş her telefonda konuştuğumla geçmişim kirlenseyd ohhhooooooooo. bence siz bir psikoloğa gidin. bunlar dert değil. insanlar ne hastalıklarla ne dertleriyle uğraşıyor yinede hayata tututup yaşıyorlar.

Yorumları okumadım ama bir şey merak ediyorum. Yazıları yanlış okuyarak nasıl gözlüğe mahkum ettiniz kendinizi, hadi dolguyu geçtim özel bir yerde yaptırırsınız istediğinizi. Ölçüm vesaire yapılıyor çünkü göz muayenesine girilmeden önce. Ne derseniz deyin doktor önce onu baz alıyor. Misal astigmat'ım var, bir miktar büyümüş ama o kadar da değil deyip gözlüğün numarasına eklemedi onu doktor okuyamıyorum dememe rağmen. Anlayamadım o yüzden. Dinlendiricidir o keyfinize göre okuyamadığınız için verilen gözlük bana kalırsa.

Onun dışında ben de aşırı denecek hatalar yaptım ama bu bugün beni olduğum insan yaptı. Başarılar gibi hataları da kendinize basamak yapmayı öğrenmelisiniz. Düşünsenize muhafaza edilmiş, pürüpak bir hayat yaşayan bir insanı, hayatında hiç bir tecrübesi olmamış hiç bir şey bilmiyor. Bu kez de ben hiç bir şey bilmiyorum diye üzecekti kendini. Hatalar insanlar için. Evliliğinizde mutlu değilseniz bitirin. Ruhunuzu iyi ettikten sonra geri kalanlarda çözülemeyecek bir problem görmüyorum.

Cidden hasta olmak için nasıl kendimi kasabilirim diye çok düşündünüz mü, eften püften akla gelmeyecek yıllaaaarrr yıllar önce yapılan dolguya, kullanmaya başladığınız gözlüğe mi taktınız kafayı, kaşının arası çok açılır bir müddet dokunmazsın eski haline gelir zaten yani. Millet hangi hastalıklarla hangi dertlerle cebelleşiyor oturup biraz şükür mü etsek acaba?
Ergenlikte geçmişte saçma sapan bir ton yaptığım hata olmuştur hala daha aklıma gelir ama ne salakmışım der kendime gülerim. Geçmiş ve geçmişteki hatalar insanı geleceğe taşıyan kaldırım taşlarıdır, olgunlaştırır ve tecrübe kazandırır. Bence bakış açınızı biraz değiştirmeniz ve acilen destek almanız gerekiyor.

Ben ne bileyim normal yollarla tanışan aşık olarak evlenen eşlerinin işleri ve hayatları bana nazaran daha güzel olan arkadaşlarıma özeniyorum

Kendinize eziyet etmeyin daha fazla. Yazık etmeyin şu anınıza. Bir psikiyatriste gidip, önce kendinize değer vermeyi öğrenin. Sonrası kendiliğinden gelir.

Başınız sağ olsun. Allah sizlere hayırlı ömürler versin.
Canım İnsanız biz.Kusursuz değiliz. Tövbe kapısı açık hepimize.
Geçmişi geçmişte bırak lütfen.
Herkesin yaraları var. Sizim sizim sizlatan.
Disaridan gozukmeyen o yaralar ile yaşıyoruz hepimiz.

Geçmişi ve kendinizi affedin ilk adım olarak.
Zayıflamak çok kolay karbonhidratlari azaltin, yürüyüş yapın Lesley ile evde.

Egzersiz salgilattigi hormon ile mutlu da ediyor :)
Haftada 5 öğün corba mercimek kilo yakmaya yardimci.
Sağlık probleminiz yoksa sinameki caylari gibi bitki caylari yeşil cay falan için.
Protein için en zengin gida yumurta.
Her gün mutlaka bi kase yogurt tüketin yağ yakıcı.
Hareket edin bol bol.
Gerdirme hareketleri bile faydalı.
40 kilo vermiş simdi yine kilo almış tekrar diyete dönen biri olarak söylüyorum.
Kendinize sarılın ve kendinizi sevin.
Ailenize layiksiniz ve en iyi sekilde gününüzü kurtarin.
Hayat çok kısa zaten yaşamadan ölmeyin.
Bunlari dusundurtmeyecek aktiviteler bulun.Kendinizi meşgul edin.

Anlamadığım gözlük hadi doktor ölçüm yapti cikmadi eski zamanlar diyelim ama dişe dolguyu nasil yaptılar saglam dişe. Öncesinde röntgen denilen bir alet var bildin mi onla bakiliyor neyse hadi gidelim şu dise dolgu yap doktor diyelim yapsın. Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorm

Öncelikle güzel sözleriniz için çok Mutlu oldumBenim genel sorunum hareketsizlik ve çocuğumla kaliteli vakit geçirememe spor yapmak yürümek istiyorum fakat gitcek bi yer yok evde de Can'ım istemiyo en fazla kapının önüne çıkıyoruz park uzak hava sıcak mahalle zaten merkeze çok uzak gitsem nereye gitcem ki

Bu benim hatam mı yani doktorun röntgen istememesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…