- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
hamile kalmaya karar verdiğimde normale yakın Bi insandım sonra hamilelik doğum taşınma sıyırdım iyiceOlur mu hic oyle sey
Bu kadar kolay mi yaa hayati kendine zindan etmek
İstemez misiniz bu dusuncelerden kurtulmak mutlu mesut yasamak
Oglunuz da ister hem mutlu bi annesi olsun
Toparlanin silkelenin inanin buna deger
Anksiyete var bence sizde benim ablam bu yüzden ilaç kullanıyor hiçbir doktor da hafife almıyor bu durumuhamile kalmaya karar verdiğimde normale yakın Bi insandım sonra hamilelik doğum taşınma sıyırdım iyice
Eşim çok iyi bi insan şükürGeçmişte yaşanan kötü anıları boşver şimdi ne güzel bir eşin bir evladın varmış onlara odaklan
Eğer yuvanda eşin sana iyi davranıyorsa, şiddet ya da herhangi bir olumsuzluk yoksa, hayatına bak boşver kim napmış
Çok teşekkür ederimGöz için iyi bir göz hastanesine, diş için iyi bir dişçiye, kilo için diyetisyene, kaş için artık çözümü var kaş ektirmeye gidin. Bunları sırayla yapın sonuç aldıkça özgüveniniz de artacak. Geçmişim kirli demişsiniz de pardon naptınız kirli olmak için? Bu kirli lafını neden sadece kadınlar kullanıyor erkekler de aynı haltı yapıyor ama mübarekler zemzemle yıkanmış havasındalar. Bence bu düşünceden vazgeçin. Zaten o telde konuştuğunuz kişiyle evlenmişsiniz. Çocuğunuz olmuş iyi bir eşiniz ailesi var. Kendinize dert aramayın lütfen.
ne güzel karşına sana değer veren biri çıkmış bırak herşeyi gerideEşim çok iyi bi insan şükür
İlk gözlüğüm numaralı değildi dinlendiriciydi dişlerim de hiç ağrımıyordu ama demekki benim kaderimde bunları yaşamak varmışGözünde sıkıntı olmasa gözlük vermezdi. Gözün gördüğü halde onu kullansan bulanık görürdün zaten kullanamazdın. İkincisi sağlam dişe doktor neden dolgu yapsın. Üçüncüsü o eski erkek arkadaşın bir anda silmiş atmış, olmaması daha hayırlıdır belki düşünüp durma. En sonuncu da artık evlenmişsin ve en önemlisi de bir çocuğun var lütfen psikolojini düzeltmek için adım at.
Dişine dolgu yapıldı, gözün bozuldu gözlük taktın diye kaderin mi değişti... Dişlerim çarpık lise zamanında yaptırmak için doktora gittim sonra üniversite kazanınca önemseyip tekrar gitmedim doktora. Şu anda da yamuk duruyor ama şimdide yaptırmayı istemiyorum. O zaman neden yaptırmadım diye kahretmiyorum da kendime. Kendimle çok barışığım, kendime bakıyorum ve aynaya bakınca görmüyorum bile. Sizde kendinizle barışık olursanız emin olun kusurlarınızı kendiniz de görmezsiniz çevreniz deİlk gözlüğüm numaralı değildi dinlendiriciydi dişlerim de hiç ağrımıyordu ama demekki benim kaderimde bunları yaşamak varmış
İlk gözlüğüm numaralı değildi dinlendiriciydi dişlerim de hiç ağrımıyordu ama demekki benim kaderimde bunları yaşamak varmış
Gözlük ve dolgu.İlk gözlüğüm numaralı değildi dinlendiriciydi dişlerim de hiç ağrımıyordu ama demekki benim kaderimde bunları yaşamak varmış
Dünkü konumda kendimi tam anlatamadığım için hayatımı bütün olarak özet geçmek istedim lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten kendimi hiç affedemiyorum öncelikle hasta annemden başka kimsem yok babam vefat etti benim ilk hatam göz doktoruna gittiğimde yazıları yanlış okuyarak gözlüğe bi ömür mahkum olmamla başladı sonra lisede telefonda tanımadığım bi adamla konuştum her konuda konuştuk nefret ediyorum kendimden saçmalık aptallık daha sonra üniversiteye başladım ilk defa aşık oldum ilk o açıldı ben yüzyüze olmadığı için ilk sensin dedim ve bu kişi beni telefonla aradı onun yanında sonrası geçmişim kirli diye terkedildim sonra üçüncü hatam sağlam iki dişime dolgu yaptırdım şimdi 5 dolgum var daha sonraki hatam telefonda konuştuğum kişiyle sırf çok iyi biri diye gurbete gittim evlendim hamile kaldım hamileyken kaşlarım döküldü arasını açtım sürekli cımbızla aldım şu an ayrık duruyo kilo aldım çirkinleştim yaşlandım aşk evliliği yapamadım ilk aşık olduğum adamın şu an gayet iyi bi işi var ve ben oğlum eşim ailesi çok iyi insanlar olduğu halde kendimi onlara layık hissetmiyorum ölmek için hep dua ediyorum çünkü kendimi hiç sevemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?