Hatalı olan biz miyiz?

Kardesin ne dusunuyor bu konuda?

Allah yardımcınız olsun
Umarım konunuzu eşimin ailesi bana hiç bişey yapmadı, kv hesap kitap yapıyor diye ağlayan gelin adayları da okur
Biz gençlere ailenizden beklenti içine girmeyin, kendi yuvanızı kendiniz kurun deyince sayfalarca çemkiriyorlar, alın size gayret eden erkek ailesi şimdi yazın diyesim geldi valla =)
Düğün dernek işleri zor, kimseyi memnun edemezsiniz inanın, en iyisi sessiz kalmak yoksa arabozan olursunuz

Bizim aldigimiz bir cop gozlerine bbatar adamlara wvde begendiremiyorlar :) kv ile bizkm ev altli ustlu diye bende istemiyorum ama beni dinleyip baska ev alan yok :)
Bence kiz sansini zorluyor

Neredeyse tüm anlattıklarınızda sizi ve ailenizi haklı buldum. Yalnız düğün salonunu geline ve ailesine danışmadan mı tuttunuz? Burada "bize sormadan salon tutmuşlar" yazanlara "yanlış yapmışlar" diye yazıyoruz. Evleneceği mekanın gelinin içine sinmesi önemli.

Bir de az kalmış, bence tartışma çıkmasın. Bu dönemi kavganız gürültünüz atlatırsınız ileride düzelme ihtimali olabilir. Ailesinden ayrı yaşayınca etkilerinden biraz olsun çıkabilir. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Kardesin ne dusunuyor bu konuda?
Bi şey dediklerinde tersliyor artık.. ve hiçbi şeyi umursamıyo istedikleri kadar konuşsunlar diyo.. ben kendi bildiğimi yaparım diyo

Son kararım bu zaten.. sadece yüz vermiycem artık iyi niyetimi kötüye kullandılar çünkü..

Babası bize yakın x yerden tutun şu kadar da davetlimiz olur demişler.. bizimkiler bunları göz önüne alarak keselerine göre bi yer tutmuşlar..

Her şeye mırın kırın eden insanları sevmiyorum ben ya...
İş işten geçtikten sonra istediğim gibi olmadı lafı ne manadır artık?
Zamanında müdahale edememiş mi? Madem istediği gibi gitmemiş?
Şu nişan-düğün saçmalığını kaldıracaksın aslında! Bir sürü çift bu aşamalarda ayrılıyor.

Babası bize yakın x yerden tutun şu kadar da davetlimiz olur demişler.. bizimkiler bunları göz önüne alarak keselerine göre bi yer tutmuşlar..

Adamlar X yeri tutmanızı istemiş, babanız gidip başka yeri tutmuş. Başka konularda haklı olabilirsiniz ama bu konuda yanlış taoılmış. Tabii ki X yeri tutmak zorunda değilsiniz. Ama babanızın bu durumda en azından telefon edip "X yeri tutamayacağız ama size yakın Y yeri tutabiliyoruz" demeliydi. Belki de onlar aradaki farkı ceplerinden ödeyip X'i tutmak isterlerdi. Veya belki gelin kredi alırdı vs. Mekanın gelinin onayından geçmesi şart.

Sen alttan aldıkça karşı taraf kendini birşey sanar belli bir noktadan sonra herkes eteğindeki taşları dökmeli bence
Sen kalp kırmayım dedikçe senin kalbin param parça olur acıma acınacak hale gelirsin yaşamış biri olarak söylüyorum
Damat evi demek evlerinin bir odası para dolu demek değildir Allah düşünceli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Bu böyle devam etmez kardeşimizle bir güzel oturup konuşulsun karşı tarafın tavrı hoş değil nişan bozulur boşanmak daha zor bir durumdur

Boşver yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz.
Kardeşinin yerinde olsam hiç evlenmem böyle biriyle ama o eyvallah diyor ise sen sık dişini. Sonra sen kötü olursun.

siz ugrasıyor olabilirsiniz ancak yinede onun istediği gibi olmuyor olabilir. kıtafet alırken babam bile sectiğim seye bütcem kısıtlı deyip infirmeye calıssa gıcık olurum.kaldıki bizim kv kp de bütcem kısıp diyip durdu zaten esyaları ona göre secmeyecektim iyice diken üstündeydim .bari pazarlıgı kızın yanında yspmasaymıs.ayrıca siz ev cerginiz diye oturmak zorunda degil belki yeri kötü belki içi. dügün salonuda iki tarafın bakıp içine sinmesi gereken biryer.

Kendileri neyi nerden aldılar acaba çok merak ediyorum... Bu devirde pazarlıksız alışveriş mi olur? Heleki evlilik gibi sadece ticarete dökülmüş sektörlerde... Aynı elbiseyi 800e alınca kıymetli 500e alınca değersiz mi oluyormuş?
Keşke tabağa çanağa ortak olmayıp en pahalılardan isteseydiniz, anlarlardı. Paşabahçede 600 tl'ye 6 bardak bir sürahi takım vardı geçen mesela
Son zamanlar artık, sıkmayın canınızı. Bu tartışmalarda tek gözlemlediğim, olan bir tek damada oluyor arada o kalıyor. Düğün öncesi veya sonrası hastalanan, stresten saçı dökülen, ergen gibi sivilce döken o kadar çok damat gördüm ki... Kardeşinize kıymayın. Konuşsun dursunlar.

Kardeşinizin bu şikayetleri size anlatmasi yanlış.yarin birgun onlarin arasi iyi olacak ama siz umutamicaksiniz.söyleyeyin ne hali varsa görsünler.

Yanlış anladınız siz veya ben anlatamadım :) x yer derken ilçe adı belirttim ben.. kendi oturdukları yere yakın istediler salonu.. şu salonu tutun demediler..

Kendileri neyi doğru yapmışlar acaba?? Bu bazı kız ve ailelerinin kendilerini lord ailesi gibi görmesine sinir oluyorum.. pazarlık nerde yapılcaktı acaba? Siz bı çıkın ben bi pazarlık yapayım mı dencekti.. bu kadar şatafata düşkün aile zengin bi aile değilsiniz olmaz bu iş deselerdi baştan madem..

Ayrıca eşyaları kendi beğendi fakat etraftan şöyle alsaudın keşke diyen olunca içime sinmedi hiç diyen uine kendisi.. bence 2 taraf için de tarafsızca düşünün

Sizin aile yapınız bizimki gibi

Fakat karşınızdakiler moron

Kardeşinizin bi ömür boyu dert çekmemesi için yol daha yakın

Kardeşinizin bu şikayetleri size anlatmasi yanlış.yarin birgun onlarin arasi iyi olacak ama siz umutamicaksiniz.söyleyeyin ne hali varsa görsünler.
Onlar yüzümüze karşı söylenince evde muhabbeti dönüyo kardeşim de arada anlatıyo. Çocuk 16 kilo verdi stresten yüzü sivilce içinde.. anlatmasa da halinden gayet belli oluyo

Boşver yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz.
Kardeşinin yerinde olsam hiç evlenmem böyle biriyle ama o eyvallah diyor ise sen sık dişini. Sonra sen kötü olursun.
Allah kardeşime de akıl versin.. hala göremiyo neyin nolduğunu.. eşya yerleştiyolar ama akrabaları o biçim dilli.. gelin abla sen tecrübelisin nasıl yapalım dedi.. ben çeyiz sermedim ortada bi şey bırakmadım ama sen istiyosan ona göre serelim dedim.. yok istemiyorum ben de dedi.. kuzenlerinin hepsi ayrı ayrı söylendi.. her şeyimi müze gibi sercem herkese göstercem bilmem ne.. sanki ben illa öyle yap dedim.. fikrimi sordu söyledim.. çıktım balkona ne halleri varsa görsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…