arkadasım sanada cok kızdım allah askına esın nereden buluyor bu cesaretı bır ınsan evladına bunu yasatmaya kımsenın hakkı yok nedemek ya onunlada yattım ondan bırakamıyorum ya delırecem burda sınırden esınızde onu terkedemıyecegızın farkında ondan bukadar b.kunu cıkarmıs ALLAH ASKINA YA SU ERKEKLERI BUKADAR TEPEMIZE CIKARMIYALIM S..İ ALTINDAN MI YAPILMIS BUNE YA BEN BASKASIYLA DUSCEM KALCAM SENIDE BOSUCAM AMA SEN BASKASIYLA EVLENEMEZSIN DIYO ADAMA BAK SENPADISAH YA KENDISI SÜLİMAN YA ONCE SEN DEGER VERICEKSIN KENDINE KI KARSINDAKIDE VERSIN ERKEK MILLETINE COK YUZ VERMEMEK VAZGECILMEZ GORDUGUNUZU HISSETTIRMEMEK GEREK YOKSA TEPEMIZE S..MAYA KALKIYOLAR NEKADAR SEVEREK EVLENIRSEN EVLENIN DUNYA GUZELIDE OLSANIZ ESINIZE COK GUVENMEYIN ASLA BENI ALDATMAZ DEMEYIN KENDINIZ GIBİ SANMAYIN ONLAR BIZLERDEN COK FARKLILAR ESINIZI HAYATINIZIN MERKEZINI OTURTMAYIN :47 ADAMDAKI EGOYA BAK YA CANIM BENIM LUTFEN BIRAN EVVEL BIRSEYLER YAP ESININ HADDINI BILDIR SENI KAYBEDICEGINI ANLASIN O KIMKI YA BAYANLAR KOCALARIMIZIN UZERINE COK DUSMEYELIM POPOLARIN TAVAN YAPMASIN ERKEKLER EVLENINCE KARILARINI ELDE ETTIKLERI ICIN ILGISI SEVGISI AZALIRMIS BUNUN SEBEBIDE KACMA KOVALAMA OLAYLARI BITTIGI ICIN VE BU ERKEKLER TEKRARDAN ARAYISI GIRERLERMIS KOVALAMA GUDULERINDEN DOLAYI KOCALARIMIZIN HEMEN HERSEYINE TAMAM DEMIYELIM HERZAMAN ELIMIN ALTINDA BENIDE COK SEVIYO DIYE DUSUNMESINE IZIN VERMIYELIM LUTFEN ERKEK MILLETI SIMARTILMAYA GELMIYO 2BUCUK YILLIK EVLIYIM EVLENMEDEN EVVEL 4SENE BERABERLIGIMIZ OLDU INANIN EVLILK BANA COK SEY OGRETTI NASIL OLSA EVLENDIK ESIM BENI HERHALIMLE SEVER DIYE DUSUNMEYIN HERZAMAN BAKIMLI OLALIM BEN ILK EVLENDIGIMIZ YIL SIGARAYI BIRAKMISTIM 20KILO ALDIM KENDI KENDIME ESIM BENI HERTURLU SEVER DIYE DUSUNUYORUM BIGUN ESIMIN BENI ESKISI GIBI BEGENMEDIGINI FARKETTIM VE DANK ETTI ARAMIZDA KALSIN BENDE KENDIMI BEGENMIYODUM FIZIKEN KILOLARDAN DOLAYI HIRS YAPTIM ALDIGIM KILOLARI GERI VERDIM ALAN ALMIS SATAN SATMIS HESABI YAPMAYALIM BENIM KOCA KENDI KOCA BALKONUNA BAKMADAN BENIM FIZIGIMDEN HOSNUT OLMUYODU ERKEKLER COK SEKILCI BENIM KOCA KENDISI O KOCA GOBEGI VE ICLIKLERLE EVDE HIYARLI BABA GIBI DOLASIRKEN BENI HEP JENIFER LOPEZ GIBI GORMEK ISTEDI
NEYSE KONUMUZA DONELIM CANIM BENIM SEN CANSIN SEN INSANSIN SEN KADINSIN SEN ANNESIN SEN COOOOOOOOOOOOK DEGERLISIN BU MUHAMELELERI HAKETMIYOSUN BIRAN EVVEL HAKETTIGIN HAYATIN YASAMAN DILEGIYLE...
varmış ama eşimde ekli deıll bende bulamadımmsoyadını bılmıyorum telefon numarasını rehbere kapattırmışş öğrenemıyorum kıme aıt olduğunuuu
bende bu tatıl olayını dusunmuyor deılımmm yapabılırım belkıı ne hallerı varsa görsun onlardaa
ne güzel yazmışsınn ağzına sağlıkkk gulum benn hıçbırzaman bakımsız yada kılolu olmadımmm saçım basımm kılom daıma aynıydıı 4 kılo çocuk doğurdumm haftasına hamıle kaldığım kılodaydımm ama dedığın gıbı ona çok yuz verdımm onsuz ben bır hıçmışım gıbı yaklaştımmm ama ben kendımde bır ınsanımonsuzda yaşayabılırımmm başlayacam sevgısıne dedığın gıbı lanet olsunnn yaaaa..
canım ben bıseyı cok merak ettım gece gece sacmalıcam galıba esını bukadar vazgecılmez kılan sey nedır?hadı sen karısısın cocugunun babası ya dıger s.rtuk nıye vazgecmıyor cok merak ettım esın cok mu yakısıklı yada cok mu zengın?
tyef bana numarasını versene o şırfıntının allah aşkına ya bi arıyıp sıvayım onu nası sinirlendim ya..
Hayatımda korktuğum şeydir aldatılmak ve böyle arsız kadınlarla aldatılmak en acısıdır ya..
Sana boşan demek kolay ama boşanmak zordur elbet..
Seviyorum diyosa sende başkasını sevebilirsin demek bu..
Ama emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz o kocan köpek olur döner sana..
Sen bu konuyu ailene aç bi an önce..
Allah aşkına ver onun numarasını lütfen ya!
Ben avukat gibi konuşur mahfederim onu dava açıcaz size varınızı yoğunuzu alıcaz gibisinden mahkemelerde uğraşmaktan huzur bulamıycaksınız gibi ayyy deli deli düşünüyorum halime bak :18:
Allah yardımcın olsun..
al bendende okadar nasıl sınırlendım aramak ıstıyorum ....................demek ıstıyorum dunyada adam mı kalmadıda evlı adamın yuvasını yııkmaya calısıyosun be 0....demek gelıyo ıcımden
al bendende okadar nasıl sınırlendım aramak ıstıyorum ....................demek ıstıyorum dunyada adam mı kalmadıda evlı adamın yuvasını yııkmaya calısıyosun be 0....demek gelıyo ıcımden
BENIM KOCA KENDI KOCA BALKONUNA BAKMADAN BENIM FIZIGIMDEN HOSNUT OLMUYODUERKEKLER COK SEKILCI BENIM KOCA KENDISI O KOCA GOBEGI VE ICLIKLERLE EVDE HIYARLI BABA GIBI DOLASIRKEN BENI HEP JENIFER LOPEZ GIBI GORMEK ISTEDI
Canım ben bıseyı cok merak ettım gece gece sacmalıcam galıba esını bukadar vazgecılmez kılan sey nedır?hadı sen karısısın cocugunun babası ya dıger s.rtuk nıye vazgecmıyor cok merak ettım esın cok mu yakısıklı yada cok mu zengın?
yorumların hepsını okuyamadım okuyabıldıgım kadarıyla yorum yapacagım .
ese yuklenılmıs ama cokta yuklenılecek bır durum gıbı gorunmuyor .
sız kotu nıyetlı olmasanız bıle ,bır baska adamla konusmussunuz aylarca
bunu nasıl ınandırabılırsınız kı o'na ?
kotu nıyetlı olmadıgınıza aldatmadıgınıza nasıl ınandırırsınız ?
bız bayanlar bıle aldatıldıgımız zaman dırek erkek ıtıraf mı edıyor ? hayır!
ne dıyorlar; ''bosluktaydım sen ıttın benı ama sana ıhanet edemedım bıle sadece konustum ''demiyorlar mı ?
bız ınanıyormuyuz bunlara ? hayır !
pekı esın nasıl sana ınansın masum oldugunu nereden bılsın.
ılıskıde guven namına bırsey kalmamıs .herkes bırbırınden suphelenıyor .
boyle bır evlılıkde olmaz zaten .
esınde senı aldatmıs evet ama ,esın senı aldattıgı kıza senın yaptıgından bıle bahsedecek kadar duruma geldıyse eger,
bellı kı o'nu cok yaralamıs onurunu zedelemıssınız .
önemlı deıl canım anladım ben onucanım benım dıger s..tuk nıye vazgecmıyor dedım ya sankı sana da sü.tuk demısım gıbı bır mana cıkıyor uzerıne alınma ben bazen esıme eskı sevgılıyle alakalı soru sordugumdada dıger s.rtuklede vs vsmıdı derım kendımede demısım gıbı oluyo
tyef bana numarasını versene o şırfıntının allah aşkına ya bi arıyıp sıvayım onu nası sinirlendim ya..
hayatımda korktuğum şeydir aldatılmak ve böyle arsız kadınlarla aldatılmak en acısıdır ya..
sana boşan demek kolay ama boşanmak zordur elbet..
seviyorum diyosa sende başkasını sevebilirsin demek bu..
ama emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz o kocan köpek olur döner sana..
sen bu konuyu ailene aç bi an önce..
Allah aşkına ver onun numarasını lütfen ya!
ben avukat gibi konuşur mahfederim onu dava açıcaz size varınızı yoğunuzu alıcaz gibisinden mahkemelerde uğraşmaktan huzur bulamıycaksınız gibi ayyy deli deli düşünüyorum halime bak :18:
Allah yardımcın olsun..
desen ne olacak dedıkte ne olduy kadın ınada bındırdı hıç bırakmıyor artık ee adamda onu bırakmıyor zatennn..al bendende okadar nasıl sınırlendım aramak ıstıyorum ....................demek ıstıyorum dunyada adam mı kalmadıda evlı adamın yuvasını yııkmaya calısıyosun be 0....demek gelıyo ıcımden
tek suc kadindami acaba adamda en az kadin kadar suclu degil mi???
bu arada eşımm onla görüştüğü halde bana gelıp uzulmene dayanamıyorum ama bana yaptığın hatayı unutamıyorum dıyorrr..ama gozume baka baka onu sevıyorum dıyorrr...
neyi sabrediceksiniz çok zor bi durum ancak eşinizde birşeyler bıtmıs sızın erkek arkadasınızla dertlesmenız de onun bahanesı olmus zaten 8 aydır hayatında bu kadın varmıs...sıze onu sevıyorum dıyor sız nasıl hala onu seversınız...gururunuzu ayaklar altına almayın...eşiniz zaten coktan kararını vermıs bukadar karaktersız bırı ıcın kendınızı uzmeyın...
biz okurken gözümüz döndü sinirden tyef napsın allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?