git o kadının saçını başını yol. pislik yaa Allah belasını versin. o kadınında sana bunu yapan adamında. günah olmasa sonunda hpis bilmem ne olmasa inan söyle gider vururum o şıllığı derdim. şuna bak yaa kadının çolugu cocugu var pislik kadın. canım bak aynı evdesiniz. olacağı yoksada biter belki ama adamın aklı sende kalarak bitsin onun içi yansın. sakın taviz verme ona eve gelecek nasılsa süslü ol bakımlı ol görsün seni o kadıını gördünmü hiç güzelmi? Allahın belası kadın. o kadından üstün ol. ona vaat verdinde ben neyim nikahlı karınım çocugunun annesiyim ömür boyu berbaelik baat ettin banada de Allahım o kadının ağzını burnunu kırmak lazım yaaa çok sinirlendimmm Yarabbim kimsenin başına verme
Allahim bu acilari kimseye gostermesin, sizinde insallah yuvaniz duzelir anladigim kadariyla affediceksiniz sevdiginiz icin insallah kadinda seytanindan bulur cocugunu babasiz koyacak pislik haaa birde kacan kovalanir diyolar tabi bazilarina gecerli eh esinizde sizide seviyormus heralde al git cocugunu ailenin yanina goz dagi ver bakalim , gorunuste hic bir sey kaybetcek gibi gorunmuyorsun, sonucda esin oylede boylede suan ayrilcam etcem diyo, bari korksn yoklugunu anlasin ... yinede sizin bileceginiz is tabi benim fikrim bu ... allah sabir versin .
ınşalah atarr zaten bı defa ayrılmış...ALLAH BUYUK yaptıklarını çekerrrr..eşim ondan ayrılmak ıstedı bır ara ama ona sana kızdığım için çok vaat verdım dıyorrr ve o kadın ayrılıcam dedığınde bırsuru ah ettı annesı babası yokmuş yetımın hakkını yedın dıyor vıcdanıyla oynuyorrrr ..bana boşanıcam dedın benı kulllandın bılmem neeee ...yatarken yetımlığı hıç aklına gelmedı heraldeee...
ay ben ne diyim senin öküz herife yaaaaoturdugum yerde delircem valla ne demek senide begenıyorum onuda ya senin bu koca sehır dısında ya sımdı antalyayada ugrar şimdi. pislik kadın. numarası yokmu kadını tehdıt et ne bılım bı akrabası bıseyı yokmu ulas bı yerlere rezil olsun sürtük. seninlede yatıyo hala adam ama senden ayrılcam diyo ne pişkin yaaa Allahım büyük konuşmak istemiyorum yardımcısı ol bu kadıncağızın
Bu sevgi olamaz. Olsa olsa alışkanlıktır, kurulu düzeni bozamamaktır, çocuğum ne olacak derdidir, belki maddi düşüncelerdir.
Bu durumda affedilecekse bile iyice süründürmeli. Git onunla birlikte ol gel bununla birlikte ol, hayat ona güzel...
Adamda pişmanlık belirtisi olsa ordan tutup daha ılımlı bir yol gösterebilirdim ama hem onu seviyorum diyor, hem pişmanlık özür dileme yok, gel devam edelim yok.
O kadın hakkında da söylenecek tek bir şey yok, pisliğin teki belli ki. Yetimin hakkına girmek de ne demekmiş. Böyle yetimi bana versinler Allah yarattı demem yani, annesi babası yok diye senin kocan mı sahip çıkacakmış?
Şöyle insancıkları duymak bile sinir zıplatmaya yetiyor yani...
yetım ha madem ole ozaman sızın evladınızı neden oksuz bırakmaya calısıyor adı o.... allah o kadının ve esının cezasını versınmerak etmeyın esınız köpekler gıbı pısman olucak ama neyazıkkı be.insiz erkeklerin pısmanlıgı ıs ısten gectıkten sonra oluyo
...cnm benim yaşadıklarımın birebir aynısını yaşıyorsun bukadar olmaz ama benim eşime karşı böyle bir davranışım olmadı oda saçma sapan şeyleri bahane ediyor kılıf olayı yani sonuç aynı ama..eşimde bana karşı sadce yatakte ilgiliydi,son zamanlarda çok soğuktu sonra birden boşanmak istedi ev veriyim araba veriyim çocuk sende kalsın çok küçük dedi,senden nefret ediyorum ben seni çok sevmiştim ama artık mutlu olmak istiyorum dedi ve evi terketti 1,5 ay oldu..ailesini bahane etti sen onlarla anlaşamıyorsun ben arada kalıyorum vs vs...ama ben hep başka bir kadından şüphelendim ispat edemedim..aynı davranışlar,suçlamalar,vaadler demkki benim eşimde başkasıyla birlikte
ınşalah atarr zaten bı defa ayrılmış...ALLAH BUYUK yaptıklarını çekerrrr..eşim ondan ayrılmak ıstedı bır ara ama ona sana kızdığım için çok vaat verdım dıyorrr ve o kadın ayrılıcam dedığınde bırsuru ah ettı annesı babası yokmuş yetımın hakkını yedın dıyor vıcdanıyla oynuyorrrr ..bana boşanıcam dedın benı kulllandın bılmem neeee ...yatarken yetımlığı hıç aklına gelmedı heraldeee...
Bu laflari duyunca iyice sinirlendim.
Belli bir yastan sonra yetimin ahini yedim diyemeye hakki yok.
Kadin kendi ayaklari uzerinde durmuyormu?
Yetimin hakkini yedin ne demek ya. Cocugunuzun yuvasinin dagilmasina sebep olup
zaman zaman belki onunda kendisini yetim gibi hissetmesine sebep olacak soyledikleri.
Bu kadin esine yapismis. Esininde biramaya niyeti yok.
Biraksa bile eskisi gibi olmasi icin cooook sabretmeniz lazim..
Simdiden bence kendinize bir b plani yapin.
Ayrilinca ne yapicam, is guc kariyer? esini hangi sekilde tavuk gibi yolcaksin,
bunlarin projesi tamam olsunki, karari verdikden sonra bosluga dusme.
İlgi yok,paylaşım yok,sohbet yok neyi bekliyorsun? Birde başka kadın var ayrıl aranızda sadece tensel temas kalmış ,is
EVET evladım şahıt oluyor ve dengesi iyice bozuldu babası gelıp ıkı dk oğlum napıyorsun nasılsın bır opucuk okadar anne zaten sınır krızlerı geçirıyor nekadar bellı etmesemde çocuk agresıflığımden etkılenıyor bağırarak konuşmaya başladı anne babam senı neden sevmıyorrr nıe kötu davranıyor dıyorrr..acıklama yapamyyorum oğlum sevyor o benı dıyorum bazen babası da duyuyor bana sarılıo sevıorum dıyorr ...yalnız kaldığımızda anne babam senı sevıyor gıtmeyelım burdan dıyorrr ..offf çok zor yaaaa....umarım dedığınız gıbı oğlumda alışırr bazı şeylereee ....Allah Sabir versin kimseye yasatmasin.... Ben yerinde olsam kimseyi düsünmem sadece evladimi ve kendimi düsünürdüm.... Sonucta evladinda tüm bu olaylara sahit oluyor allaha sükür sagliklisin elin ayagin tutuyor bosver o adami allahindan bulsun kadina da hic bulasma sonra kendini birsey sanar... Sen kendine yeni bir sayfa ac tabiki zor olur ilk aylar yillar ama insan herseye alisiyor.. Bosanmis bir anne babanin kiziyim o yüzden tüm bunlari söylüyorum... Senin yaptigin hicbirsey degil arkadaslarinda dedigi gibi esin bahane ariyormus yoksa bu kadin birdenbire nereden cikti... Insan elaleme tanimadigina daha kolay anlatabiliyor sorununu derdini cünkü ondan insana zarar gelmedigini düsünüyor...
Yine sen herseyin en iyisini bilirsin hakkinda herseyin hayirlisi olur insallah.. Amin
Elinde ispatin varsa, kadinin kardesine ispatlarini gonder.
Durum boyle boyle de. Gerisi sizin vicdaniniza kalmis.
Yetim buyumek ne demek bilirsiniz. oglumun yetim buyumesine sebep olmasini istemezsiniz de.
Bak bakalim obur tarafta firtinalar nasil kopuyor.
facebook i yokmu?
çocuğun var onla ilgilenirken unutursun gidersin hatta evlenirsin bile böle bi adam çekilirmi bilmiyorum bu sevgi olamaz inat yapıyosunuz bence boş verin gitsin nereye gitmek istiyosa ama kesinlikle kendinizi göstermeyin tatile çıkın cocuğunuzla uzun bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?