hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

görmedım canım ben çanakkaledeyım soyledıklerıne gore o antalyada..ama kadın güzelmişşş eşim dıyorkı senıde beğenıyorum onudaa onunla yattığım için bırazda bırakamıyorum diyorrrr bıde hala benle bırlıkte oluyorr ıstemıyorumm dıyorumm sen benı sevmıyormusun sevıyorsun mecbursun dıyee ....off ne bıleyımmm bende zaten dedığını yapıyorum ama adam benı haledıyor yıne yapacağını yapıyor delırıcem otek sürtükte arayı duruyorrr...

bende aynı şeyı düşünuyorum ama ıkıncı secenek benı kortuyorrr artı ondan ayrı kalmak çok acı verıyorr yaaaa nasıl bır sevgıdır lanet olsun gururrumu bıukadar ayaklar altına atıyorummmm...gıdeceğimmm annem zaten yeter dıyorr gel yada ben gelıp alayım dıyorr ama bennn hala dayanmaya çalışıyorummm....dedığın gıbı gıtsem belkı yokluğumun farkına varır hatasını anlarrrrr...yada bıterrr oylede boylede bıtecek dedığın gıbı bende bı şekılde alışırım ..kayınvalıdemde gıdemezsınnn dıyorrr offff onlar mılletın lafını duşunuyorrr ben evladımı ..nekadar dayanıcammm bılmıyorummm kendım mahvoldum zatenn 1 ayda 9 kılo vermışımm revamı bana bu yaaa.....

ay ben ne diyim senin öküz herife yaaaa oturdugum yerde delircem valla ne demek senide begenıyorum onuda ya senin bu koca sehır dısında ya sımdı antalyayada ugrar şimdi. pislik kadın. numarası yokmu kadını tehdıt et ne bılım bı akrabası bıseyı yokmu ulas bı yerlere rezil olsun sürtük. seninlede yatıyo hala adam ama senden ayrılcam diyo ne pişkin yaaa Allahım büyük konuşmak istemiyorum yardımcısı ol bu kadıncağızın

Bu sevgi olamaz. Olsa olsa alışkanlıktır, kurulu düzeni bozamamaktır, çocuğum ne olacak derdidir, belki maddi düşüncelerdir.
Bu durumda affedilecekse bile iyice süründürmeli. Git onunla birlikte ol gel bununla birlikte ol, hayat ona güzel...
Adamda pişmanlık belirtisi olsa ordan tutup daha ılımlı bir yol gösterebilirdim ama hem onu seviyorum diyor, hem pişmanlık özür dileme yok, gel devam edelim yok.
O kadın hakkında da söylenecek tek bir şey yok, pisliğin teki belli ki. Yetimin hakkına girmek de ne demekmiş. Böyle yetimi bana versinler Allah yarattı demem yani, annesi babası yok diye senin kocan mı sahip çıkacakmış?
Şöyle insancıkları duymak bile sinir zıplatmaya yetiyor yani...

yetım ha madem ole ozaman sızın evladınızı neden oksuz bırakmaya calısıyor adı o.... allah o kadının ve esının cezasını versın merak etmeyın esınız köpekler gıbı pısman olucak ama neyazıkkı be.insiz erkeklerin pısmanlıgı ıs ısten gectıkten sonra oluyo

cnm benim yaşadıklarımın birebir aynısını yaşıyorsun bukadar olmaz ama benim eşime karşı böyle bir davranışım olmadı oda saçma sapan şeyleri bahane ediyor kılıf olayı yani sonuç aynı ama..eşimde bana karşı sadce yatakte ilgiliydi,son zamanlarda çok soğuktu sonra birden boşanmak istedi ev veriyim araba veriyim çocuk sende kalsın çok küçük dedi,senden nefret ediyorum ben seni çok sevmiştim ama artık mutlu olmak istiyorum dedi ve evi terketti 1,5 ay oldu..ailesini bahane etti sen onlarla anlaşamıyorsun ben arada kalıyorum vs vs...ama ben hep başka bir kadından şüphelendim ispat edemedim..aynı davranışlar,suçlamalar,vaadler demkki benim eşimde başkasıyla birlikte

evet mersınde zatenn bende o kadınla görüşmeyeceksın dedım hadı telefonla görüşüyorsunn yanına gıtmeyeceksın dedım oğlumuzun uzerıne yemın ettırdım ..ucakla gıt dedım arabayla gıtttııı..kutahyada kaldıı araba bozulmuşş akşama kadar servıste ımışş belkıde kadında yanına geldıı kutahyaya bılmıyorumm ama oğlunun uzerıne yemın edıp hala onunla görüşüyorsaa hakkaten o adamdan hayır gelmez ALLAH BIRGUN AÇIĞA ÇIKARIR YAPTIYSA BILMIYORUMM. SÜPHELENDIM KADINI ARADIMM ONUNLA KONUŞUCA IKISININDE BULUNDUPU ORTAM AYNI GIBIYDI O YANINDAKINE SOYLE BURAYA DONMESIN DEDIM ONUN OĞLUDA EVOIDE YOK OĞLUNUN UZERINE YEMIN ETTI HALA YANINA GELIYORSA BABASI OLAMAZ DEDIMM KADINDE DIYORKII O BENIM YANIMDA OLSA SENDEN MI SAKLAYACAM GELMEDI GELEMEYECEKTEE DIYORR GELIRSE BILKI SENI ARAR SOYLERIM SENDENMI ÇEKINECEM DIYORR ALLAH BELASINI VERSINN
..KADININ BIR ERKEK KARDESI VE AMCALAI VARMIŞŞ tehdıt ettım onlar bırgun evlı bır aılenın bukadar ıcınde olmanı oğrendıklerınde ne olacak görursun sen dedımm sen benım aılemın adını ağzına alma dıyorr onlar benım ne hata yapmayacağımı bılır sen kadınolsaydında elınde tutsaydın dıyorr bıde ben kocama oyle ılgısız olsam onu memnun etmesem her yonde ama hıçbırzaman onu ıhmal eden bır ınsan deılım ALLAH ıcın guzelumde şimdii ama ne bıleyım yaa adam ne arıyor....bılemıyorum artık ALLAH BIldığı gıbı yapsın ıkısınıdeee....evladıma yazıkkk her yuzune baktığımda ağlayaasım gelıyorr yaaa...

Son düzenleme:

maddı düşünceler deıl kesınlıkle aılemın durumu ıyı artı bende elim ayağım duzgunn çalışırım yanııı ...pişmanlık yok bana dıyorkı senın uzulmenı ıstemıyorum ayrılsak bıleeee senı hıçbırşekılde eksık etmeyeceğimm .sana hıcbır zaman laf soyletmem aılesıde bılıyor benım hatamııı onlar sana bışı dıyemezz gerekırse barıştık dıyelım bır sene duralım dıyorr ama bben o kadınla goruşup dururken nasıl katlanayım kııı benım ıçın onun bunun ne dedığı umrumda deılll onun ne yaptığı onemlı...bana dıyor senıde anlıyorum zor durumdasınn haklısında ama ne yapayım dıyorr sen soyle dıyorr kaıdnı bırak dıyorum senden ayrıldığımda ne olacak dıyor bana gerızelakı yaaaaa....

bende dedım o yetımse senın evladın ne dedımm o babası kalınca yetımın hakkı kurtlulackmı dedımm..sesı çıkmıyorrrr...offfffffff delırıcem yaaaaa ALLAH BELASINI VERSIN NE DIYIMM EVET BEN ARTIK ONU KABULLENEMEZ HALE GELDIĞIMDE KÖPEKLER GIBI SÜRÜNECEK AMA BENDE ONUN SURATINA BAKMAYACAM BU GUNLERDE GECECEKKKK

...

OFFF YAAA CANLARI CEHENNEME BUNLARINN ALLAH SIZEDE SABIR VERSINN CANIMM TELEFONUNDAN İNTERNET UZERINDEN ONLINE IŞLEM YAPMAK IÇIN ŞİFRE ALSAYDIN KEŞKE ORADAN BAKIP GÖRÜŞME AYRINTILARI ÇIKIYOR GORUŞTUĞU NUMARALARA BAKABILIRDINNN....ISPAT ETME ACISINDAN YANII

Bu laflari duyunca iyice sinirlendim.
Belli bir yastan sonra yetimin ahini yedim diyemeye hakki yok.
Kadin kendi ayaklari uzerinde durmuyormu?
Yetimin hakkini yedin ne demek ya. Cocugunuzun yuvasinin dagilmasina sebep olup
zaman zaman belki onunda kendisini yetim gibi hissetmesine sebep olacak soyledikleri.

Bu kadin esine yapismis. Esininde biramaya niyeti yok.
Biraksa bile eskisi gibi olmasi icin cooook sabretmeniz lazim..
Simdiden bence kendinize bir b plani yapin.
Ayrilinca ne yapicam, is guc kariyer? esini hangi sekilde tavuk gibi yolcaksin,
bunlarin projesi tamam olsunki, karari verdikden sonra bosluga dusme.

İlgi yok,paylaşım yok,sohbet yok neyi bekliyorsun? Birde başka kadın var ayrıl aranızda sadece tensel temas kalmış ,is

Allah Sabir versin kimseye yasatmasin.... Ben yerinde olsam kimseyi düsünmem sadece evladimi ve kendimi düsünürdüm.... Sonucta evladinda tüm bu olaylara sahit oluyor allaha sükür sagliklisin elin ayagin tutuyor bosver o adami allahindan bulsun kadina da hic bulasma sonra kendini birsey sanar... Sen kendine yeni bir sayfa ac tabiki zor olur ilk aylar yillar ama insan herseye alisiyor.. Bosanmis bir anne babanin kiziyim o yüzden tüm bunlari söylüyorum... Senin yaptigin hicbirsey degil arkadaslarinda dedigi gibi esin bahane ariyormus yoksa bu kadin birdenbire nereden cikti... Insan elaleme tanimadigina daha kolay anlatabiliyor sorununu derdini cünkü ondan insana zarar gelmedigini düsünüyor...

Yine sen herseyin en iyisini bilirsin hakkinda herseyin hayirlisi olur insallah.. Amin

Elinde ispatin varsa, kadinin kardesine ispatlarini gonder.
Durum boyle boyle de. Gerisi sizin vicdaniniza kalmis.
Yetim buyumek ne demek bilirsiniz. oglumun yetim buyumesine sebep olmasini istemezsiniz de.
Bak bakalim obur tarafta firtinalar nasil kopuyor.

EVET EVLADIMIN HEP BIR YANI EKSIK KALACAKK ..ARTI SABRETMEMIN BIR SEBEBINE İYİCE ONDAN AYRLIP BANA SUÇLAMAYA BIŞI BULAMAMASI DAHADA HATALAR YAPMAYA DEVAM EDIYOR SONUÇTA ALACAKLARIMI ALIP BIRAKIP GIDECEĞİM 26 YAŞINDAYIM DAHA GUNU GELDIĞINDE YAPTIKLARINI ANLAYACAK BETER OLACAKLAR HEPSII

İlgi yok,paylaşım yok,sohbet yok neyi bekliyorsun? Birde başka kadın var ayrıl aranızda sadece tensel temas kalmış ,is

TAMAM YAA GIDIYORUM KIZMA:d

EVET evladım şahıt oluyor ve dengesi iyice bozuldu babası gelıp ıkı dk oğlum napıyorsun nasılsın bır opucuk okadar anne zaten sınır krızlerı geçirıyor nekadar bellı etmesemde çocuk agresıflığımden etkılenıyor bağırarak konuşmaya başladı anne babam senı neden sevmıyorrr nıe kötu davranıyor dıyorrr..acıklama yapamyyorum oğlum sevyor o benı dıyorum bazen babası da duyuyor bana sarılıo sevıorum dıyorr ...yalnız kaldığımızda anne babam senı sevıyor gıtmeyelım burdan dıyorrr ..offf çok zor yaaaa....umarım dedığınız gıbı oğlumda alışırr bazı şeylereee ....

sadece eşımın soyledıklerını bılıyorum kı kadının bır numarası bırde adı var elımde başka birşey bılmıyorum eğer ımkanım olsaydıı onları çoktan yapmıştım zatennnn....

çocuğun var onla ilgilenirken unutursun gidersin hatta evlenirsin bile böle bi adam çekilirmi bilmiyorum bu sevgi olamaz inat yapıyosunuz bence boş verin gitsin nereye gitmek istiyosa ama kesinlikle kendinizi göstermeyin tatile çıkın cocuğunuzla uzun bi süre

calısıyormusun maddı gucun varmı bılmıyorum tum msjları okuyamadım.bosanmak ıstemıyorum ne yaparsa yapsın razıyım yeterkı donsun dıyosan.bırkac yılımı onu beklemeye seve seve razıyımda dıyosansoyle yap.eger calısıyorsan gıt cılıngıre evın kapı kılıdını degıstır.yolla gıtsın esını parktamı yatar oteldemı kendı bılır.o kadınlada bısure bırlıkte olduktan sonra sıkılır sana kesın doner.sakın bosanmayıda kabul etme.yalnız bu surec yıkıcı yıpratıcı olacaktır onuda soyleyım.senın yaptıgın onemlı bırsey degıl belkı ama esın ıcın cok buyuk bırsey.sımdı ısın acıkcası hos bır olayda degıl esın bıraz zor unutur gıbı.bırde ev araba alıcam maddı destek vercem desede ınanma.1sene dedıgını yapar sonra unutur gıder.burda sana akıllıca planlar yapmak duser cocugun ıcın.sakın olacaksın.haa bırde esınle bırlıkte olma bence cok asagılayıcı bısey bu

arkadasım sanada cok kızdım allah askına esın nereden buluyor bu cesaretı bır ınsan evladına bunu yasatmaya kımsenın hakkı yok nedemek ya onunlada yattım ondan bırakamıyorum ya delırecem burda sınırden esınızde onu terkedemıyecegızın farkında ondan bukadar b.kunu cıkarmıs ALLAH ASKINA YA SU ERKEKLERI BUKADAR TEPEMIZE CIKARMIYALIM S..İ ALTINDAN MI YAPILMIS BUNE YA BEN BASKASIYLA DUSCEM KALCAM SENIDE BOSUCAM AMA SEN BASKASIYLA EVLENEMEZSIN DIYO ADAMA BAK SEN PADISAH YA KENDISI SÜLİMAN YA ONCE SEN DEGER VERICEKSIN KENDINE KI KARSINDAKIDE VERSIN ERKEK MILLETINE COK YUZ VERMEMEK VAZGECILMEZ GORDUGUNUZU HISSETTIRMEMEK GEREK YOKSA TEPEMIZE S..MAYA KALKIYOLAR NEKADAR SEVEREK EVLENIRSEN EVLENIN DUNYA GUZELIDE OLSANIZ ESINIZE COK GUVENMEYIN ASLA BENI ALDATMAZ DEMEYIN KENDINIZ GIBİ SANMAYIN ONLAR BIZLERDEN COK FARKLILAR ESINIZI HAYATINIZIN MERKEZINI OTURTMAYIN:47 ADAMDAKI EGOYA BAK YACANIM BENIM LUTFEN BIRAN EVVEL BIRSEYLER YAP ESININ HADDINI BILDIR SENI KAYBEDICEGINI ANLASIN O KIMKI YA BAYANLAR KOCALARIMIZIN UZERINE COK DUSMEYELIM POPOLARIN TAVAN YAPMASIN ERKEKLER EVLENINCE KARILARINI ELDE ETTIKLERI ICIN ILGISI SEVGISI AZALIRMIS BUNUN SEBEBIDE KACMA KOVALAMA OLAYLARI BITTIGI ICIN VE BU ERKEKLER TEKRARDAN ARAYISI GIRERLERMIS KOVALAMA GUDULERINDEN DOLAYI KOCALARIMIZIN HEMEN HERSEYINE TAMAM DEMIYELIM HERZAMAN ELIMIN ALTINDA BENIDE COK SEVIYO DIYE DUSUNMESINE IZIN VERMIYELIM LUTFEN ERKEK MILLETI SIMARTILMAYA GELMIYO 2BUCUK YILLIK EVLIYIM EVLENMEDEN EVVEL 4SENE BERABERLIGIMIZ OLDU INANIN EVLILK BANA COK SEY OGRETTI NASIL OLSA EVLENDIK ESIM BENI HERHALIMLE SEVER DIYE DUSUNMEYIN HERZAMAN BAKIMLI OLALIM BEN ILK EVLENDIGIMIZ YIL SIGARAYI BIRAKMISTIM 20KILO ALDIM KENDI KENDIME ESIM BENI HERTURLU SEVER DIYE DUSUNUYORUM BIGUN ESIMIN BENI ESKISI GIBI BEGENMEDIGINI FARKETTIM VE DANK ETTI ARAMIZDA KALSIN BENDE KENDIMI BEGENMIYODUMFIZIKEN KILOLARDAN DOLAYI HIRS YAPTIM ALDIGIM KILOLARI GERI VERDIM ALAN ALMIS SATAN SATMIS HESABI YAPMAYALIM BENIM KOCA KENDI KOCA BALKONUNA BAKMADAN BENIM FIZIGIMDEN HOSNUT OLMUYODUERKEKLER COK SEKILCI BENIM KOCA KENDISI O KOCA GOBEGI VE ICLIKLERLE EVDE HIYARLI BABA GIBI DOLASIRKEN BENI HEP JENIFER LOPEZ GIBI GORMEK ISTEDI
NEYSE KONUMUZA DONELIM CANIM BENIM SEN CANSIN SEN INSANSIN SEN KADINSIN SEN ANNESIN SEN COOOOOOOOOOOOK DEGERLISIN BU MUHAMELELERI HAKETMIYOSUN BIRAN EVVEL HAKETTIGIN HAYATIN YASAMAN DILEGIYLE...

facebook i yokmu?

varmış ama eşimde ekli deıll bende bulamadımmsoyadını bılmıyorum telefon numarasını rehbere kapattırmışş öğrenemıyorum kıme aıt olduğunuuu

bende bu tatıl olayını dusunmuyor deılımmm yapabılırım belkıı ne hallerı varsa görsun onlardaa

Bana göre evli bir bayansın. İlk başta dostanede olsa hiçbir erkek karısının başka bir erkekle bile dertleşmesini kaldıramaz ki senin kocanında başkasıyla bir ilişkisi varmış bu durumunuda koz olarak kullanmasını iyi becermiş.
Başkasını seviyorum diyen bir erkekle halen aynı evi nasıl paylaşabiliyorsun. Adam başkasını seviyor. Sana ev arabada alacam demiş alsın sana bırak ayrıl halen neden duruyorsun. Oda o çok sevdiği kadınla hayatına devam etsin ki haksızsa kocan zaten ahın yanında kalmaz bulur bir yerlerden. Ufak çocuğunda var.Oğlun bu geçimsizliğin içinde bu psikoloji ile mi yetişmesi daha iyi. Çocuk daha çok etkilenir.

canım allah sana sabır versin ben antalya da yaşıyorum eğer yapabileceğim birşey varsa seve seve yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…