hatalıyım kabülümdür

Olumsuz bi tepki verip kalbinizi kirmasindan korkmussunuzdur bence..

Yapacağın en iyi şey bir hayalet gibi ortadan kaybolmak.
Çocuğa da daha fazla umut vermemiş olursunuz.
Sevmediğiniz insanlarla oynamayın bir daha.
Dürüst olun. İnanın sizi seven her halinizle sever.

38 yasinda baya hos bi kadinsiniz bence, aradaki 10 yas farki anlamadiysa adam.. Yaşınız buyuk demek istemedim ama 10 yas fark anlasilirdi, bakimlisiniz ve kucuk duruyosunuz anlasilan.. Cocugunuz kac yasinda? Ne zamandir bekarsiniz?
resmiyette 2 sene ama eşim evliykende çogu zaman gelmezdi eve sevgilileriyle olmayı tercih ederdi 4 senedir yanılmıyorsam bizim hayatımızda aralarda vardı kızım 17 yaşında

Olumsuz bi tepki verip kalbinizi kirmasindan korkmussunuzdur bence..

Yapacağın en iyi şey bir hayalet gibi ortadan kaybolmak.
Çocuğa da daha fazla umut vermemiş olursunuz.
Sevmediğiniz insanlarla oynamayın bir daha.
Dürüst olun. İnanın sizi seven her halinizle sever.
sonuna kadar haklısınız sevmemek için onu resmen beynimi şartladım çünki ilk günden biliyordum olmayagını haklısınız cok haklısınız hemde

İyi de bekarsınız bana yaptığınız kötü bir şey olarak gelmedi ama yaşınızı vs söylemediğiniz için çocuk yönünden maalesef çok kötü bir durum.

resmiyette 2 sene ama eşim evliykende çogu zaman gelmezdi eve sevgilileriyle olmayı tercih ederdi 4 senedir yanılmıyorsam bizim hayatımızda aralarda vardı kızım 17 yaşında
Allah bagislasin..
Ben bi mesajla durumu ozetlemenizi ve oyle bitirmenizi oneririm.. Yazik, belki omur boyu atamayacak sizi aklindan, sorularla kalakalmak cok kotu bence..

Yaşandı ve bitti saygısızca. Sana ulaşmasını engelle bırak karşına çıkmasın sevmiyosan. Unutur oda kimse aşkından ölmez.

Yaşandı ve bitti saygısızca. Sana ulaşmasını engelle bırak karşına çıkmasın sevmiyosan. Unutur oda kimse aşkından ölmez.
kesinlikle ölmez sadece vicdanen rahatsızlıgımı dile getirmek istedim mutlak yeni aşklara yelkan acacaktır açsında isterim çok mutlu olmasını

kesinlikle ölmez sadece vicdanen rahatsızlıgımı dile getirmek istedim mutlak yeni aşklara yelkan acacaktır açsında isterim çok mutlu olmasını
Gerçeği söyle ve çık hayatından oda mutlu olur. Sende bu kadar abartma keşke herkes yaptığı şeyin pişmanlığını senin gibi yaşasa ama yok işte yalan söylemişsin söylemesen daha iyiymiş ama olmuş bitmiş birşey o anki aklınla yapmışsın geçti gitti oluruna bırak

Bir gaziantepli olarak
Kazık atmayın memleketlime

Bukadar basit şeyden yalan soyluyorsaniz... Yaşı sorun etmez ama hayatınızdan bı evlilik geçtiğini saklamamaliydiniz üstelik cocugunuz da varmış

Dürüstçe söyleyin. Bitecekse bitsin .

Bir gaziantepli olarak
Kazık atmayın memleketime

Bukadar basit şeyden yalan soyluyorsaniz... Yaşı sorun etmez ama hayatınızdan bı evlilik geçtiğini saklamamaliydiniz

Dürüstçe söyleyin.
evet ne yaşı ne yaşadıklarımı saklamamalıydım

Benimde yazarken aklima o sarki gelmisti
cokk cok tşk ederim bu güzel yaklaşımınızdan ötürü ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…