• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatamı biliyorum

Bunlar gercek mi? kinamak kesinlikle istemiyorum ALLAH KORUSUN ama pek inandirici gelmedi. kapidan girip kafa goz dalan bir adam var ve karısı onu cok seviyor bizden care ariyor.. Bizim diyebilecegimiz tek sey SİKAYETCİ OL,BOSAN nokta

Bugün bişey dinledim.
Çiftler evliler küsünce bile aralarindaki elzem iletişimi koparmamali.
Şuraya gidiyorum
Şunu alacağım gibi.
Çünkü karşındaki kişi düşmanın değil demişlerdi.
O yüzden söylememen hata
Dayak atmakta hata.

Elbise aldın diye tekme tokat dayak yedin ve özür diledin ve üstüne hatalıyımmı diyosun ? İyimisin ? Elbisesi batsın, parası da yazıklar olsun kocana, kaç kuruştur elbise ? Bunu kendine yapma lütfen yapma..Az kıymetini bil, bir elbise kadar değerin yokmu bu hayatta..

Kendinize biraz değer ve saygı gösterin bir elbise sonuçta. şiddeti kocanızı sevdiğiniz için nasıl kabullenir ve hatalıyım dersiniz ?

Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin

Valla ben siparişimi veriyorum,sonra eşime hayatım şöyle şöyle para bırakır mısın yarın kargom gelicek diyorum ve bırakıyor.hatta bugün para verdi yarın kargom gelicek diye. Sen de gidip özür mü diliyorsun? Hatalı olduğunu mu düşünüyorsun pes yani. Ağzından burnundan kan gelecek şekilde dövsün bide üstüne tebrik eder gibi özür dile.

Konunun fake olduğuna eminim ama diyelimki gerçek.Çaresi ne diyorsun ya.Ne biliyormusun?Eşine onu çok sevdiğini söyleyip ondan tekrar özür dileyeceksin.Gerekirse ayaklarına kapanıp yalvaracaksın.Bi daha da böyle gereksiz konular açma.Bu kadar insan okuyo cevap yazıyo.Kocandan da razısın,yediğin dayaktan da.Tamam bitti gitti işte.

Back
X