- 7 Haziran 2017
- 2.853
- 3.176
- 133
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
5 aylık kızı var..Evet hata sizde. Umarım çocuğunuz yoktur da bu hatadan payını almaz. Umarım birgün hayatınızın değerli olduğunu anlayıp hatanızdan dönersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylık kızı var..Evet hata sizde. Umarım çocuğunuz yoktur da bu hatadan payını almaz. Umarım birgün hayatınızın değerli olduğunu anlayıp hatanızdan dönersiniz.
Offf...5 aylık kızı var..
ay yok artık gerçekmiş. Bir uzmandan psikolojik destek alın lütfen, iyi değilsiniz.FAKEEEE![]()
Aldığın kıyafetleri iade et, bir daha senden habersiz kredi kartına dokunmayacağım de, ayaklarını yıka, sonrada o suyu ......Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Kocani cok seviyorsan otur ye dayagini.Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Git hemen darp raporu al, o elbiseyi de kocan olacak şahısın müsait bi yerine sok!