Evet öyle oldu aynenOlayı anlatmayın birebir ancak olayın etkisi iş hayatı değil, iftira değil, konu hayati de değil. Ee o zaman neden size verilen sırrı gidip; sır onu da ilgilendiriyor diye samimi arkadaşınıza anlattınız ?
Olayı anlatmayın birebir ancak olayın etkisi iş hayatı değil, iftira değil, konu hayati de değil. Ee o zaman neden size verilen sırrı gidip; sır onu da ilgilendiriyor diye samimi arkadaşınıza anlattınız ?
Evet öyle oldu aynen
Daha fazla soru işaretli mesaj atabilecek misiniz meraktayım
Kizzz yenge sen misin geçen gün abimin eşinin de başına böyle bişey geldi aynı olayArkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Koruma değil ama onun yerinde olsam bana anlatılmasını isterdim ama ben onun yaptığını asla yapmazdım.Buradan şöyle bir sonuç çıkıyor: Samimi arkadaşınızı korumaya yönelik bir hareket değilmiş demek yaptığınız.
Kizzz yenge sen misin geçen gün abimin eşinin de başına böyle bişey geldi aynı olayD
Anlattığın arkadaşla da samimiyetini azalt. Senin de sırlarını anlatıyordur…Aynen telefonumu açmadı samimi değildik. Anlattığım arkadaşla samimiydik normalde
Haklısınız o da bir olaydan dolayı söylemek durumunda kaldı yoksa söylemezdi banaSamimi olmadığınız insanların sırlarını alıp kendinize ağırlık yapmayın
Azaltıcam. Normalde söylemem kimsenin bişeyini kimseye :/Anlattığın arkadaşla da samimiyetini azalt. Senin de sırlarını anlatıyordur…
Sen de bi daha kimsenin sırrını başkasına anlatma. Özel bir şeyse eğer taşıyamayacağını düşünüyorsan da insanlara “bana anlatmayın” de…
Lisedeyken hoşlandığım çocuk bana sır vermişti, ben de anneme bahsetmiştim, annem de arkadaşına söyledi, o kadın da hoşlandığım çocuğun annesiyle arkadaşmış, o da annesine söylemiş. Sonra çocuk bir daha benimle konuşmamıştı haklı olarakAzaltıcam. Normalde söylemem kimsenin bişeyini kimseye :/
Boşuna dememişler : “ 3 kişinin bildiği şey, sır değildir “ diye . Bundan sonra kimsenin sorrını başkasına anlatmazsanız olaydan ders çıkarmış olursunuz.Arkadaşlar samimi olmadığım bir arkadaş bana birşey anlattı ve kimse bilmesin dedi. Benim samimi arkadaşımla bağlantılı bişeydi. Bana sırrını veren kişi onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordu. Ben de samimi arkadaşım diye anlattım. Ve kimseye söyleme dedim. Maalesefki söylemiş olaylar büyüdü vs. Konunun detayını inmedim. Söyleyen samimi arkadaş özür diliyor. Aslında çok güvenmediğim biriydi bu konularda artık emin olmuş oldum. Diğer sırrını söyleyen de sanırım küstü. Ben de üzüldüm çenemi tutamadığım ve güvendiğim için de kendine kızdım. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Zamanında bir komşum çok samimi olmadığım, sana bir sır vericem ama sakın kimse duymasın demişti, hayır bana sır verme ben sır saklayamam dedim.Haklısınız o da bir olaydan dolayı söylemek durumunda kaldı yoksa söylemezdi bana
Haklısınız. Ama söylemek durumunda kaldı diyeyim yoksa ben sırrını vericek kadar yakın değilim.Zamanında bir komşum çok samimi olmadığım, sana bir sır vericem ama sakın kimse duymasın demişti, hayır bana sır verme ben sır saklayamam dedim.
Halbuki ağzım çok sıkıdır fakat kimsenin sırrıyla mırrıyla uğraşamam.
Samimi olmadığım insanların sırrından banane
Çok teşekkürlerLisedeyken hoşlandığım çocuk bana sır vermişti, ben de anneme bahsetmiştim, annem de arkadaşına söyledi, o kadın da hoşlandığım çocuğun annesiyle arkadaşmış, o da annesine söylemiş. Sonra çocuk bir daha benimle konuşmamıştı haklı olarak
Bu da bana ders oldu, anama bile anlatmam başkasının sırrını.
Bu yaşadığından da sen ders çıkar hayatına devam et yapacak bir şey yok
Canım ben seni yargılamıyorum. Ben senin annen yaşındayım benimde oldu hatalarım, halâda oluyor insanız sonuçta.Haklısınız. Ama söylemek durumunda kaldı diyeyim yoksa ben sırrını vericek kadar yakın değilim.
Ben de öyle yapayım bundan sonra:/
Yaptığınla utanıp oturucağına hala laf yetiştirmeye çalışıyorsan sana söylenecek bir şey yok aslında. İnsanların uzak durması gereken bir tipsin demekkiherkesin yapısı farklı olabilir öyle değil mi?
Anlatma dostuna, anlatır dostuna misali olmuşLisedeyken hoşlandığım çocuk bana sır vermişti, ben de anneme bahsetmiştim, annem de arkadaşına söyledi, o kadın da hoşlandığım çocuğun annesiyle arkadaşmış, o da annesine söylemiş. Sonra çocuk bir daha benimle konuşmamıştı haklı olarak
Bu da bana ders oldu, anama bile anlatmam başkasının sırrını.
Bu yaşadığından da sen ders çıkar hayatına devam et yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?