- Emoji Skoru
- -23
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi hayalperestimben
-
Kafam işteSalon tutup gül yapraklariyla film mi organize ettin
Normal de çok iyi anlaşıyoruz aslında kaç saat konuşuyoruz günde beni şaşırtan da o kaç saat konuşmamıza rağmen böyle özel bir günün unutulması.Ayrı dünyaların insanı olabilir misiniz?
Cinehouse bir parçası konsepte o da varmışGül yaprakları mı?
Adam beğendi mi?Cinehouse bir parçası konsepte o da varmış
Ne yapacaksın? Konu o mu şu anAdam beğendi mi?
Kullanıcı adı ile baya uyumlu, romantik bir karakter demek kiSalon tutup gül yapraklariyla film mi organize ettin
Konuşmak önemli değil. Herhangi bir erkek bul. Muhtemelen o da boş boş konuşur. İcraat önemli. Önemsemek önemli. Gevezeliği aşk sanmayın.Normal de çok iyi anlaşıyoruz aslında kaç saat konuşuyoruz günde beni şaşırtan da o kaç saat konuşmamıza rağmen böyle özel bir günün unutulması.
Yıl dönümünüzü hatırlamamış olsa tamam da doğum günü ya. Siz doğmuşsunuz hayatının geri kalanını geçireceği kadın. Nişanlınız ya ek iş olarak ceoluk yapıyor ya da kafası gövdesine fazla gelmiş heralde uçurun diye bekliyor. Şaka bir yana da unutulacak şey var, unutulmayacak şey var. Gül yapraklı gösteri kendisini fazlaca değerli hissetmesine sebep olmuş ayar vakti gelmiş de geçiyor.Nişanlım doğum günüm olduğunu hatırlamadı. Ben onun doğum gününde yıllık izin ayarlayıp tatile gitmiştim ve orada özel salon tutup film izlemiştik gül yaprakları eşliğinde :) . Uzak mesafe olduğumuz için ve doğum günü hafta içine denk geldiği için tabi gelmesini beklemedim. Ama insan bir mesaj atmazmıydı ya. İş yerindekiler ne sürprizi yapacak acaba dedi. Sürekli kapıya bakıp durdum . Pes edince aradım artık ve unuttuğunu söyledi. Nikaha iki ay var. Şimdiden unuttuysa evlenince ne olur bilmiyorum benim için özel şeyler ama arkadaşlarım abartma diyor senede olan bir şey zaten nasıl unutuluyor ya. Çok fena saydırdım ne biçim insansın sen diye nasıl unutuyorsun dedim özür diledi ama içim soğumadı kafası doluymuş sanki CEO. Bilmiyorum ama kötü hissediyorum çok. eve çiçek göndermiş ben öyle yapınca ama içim soğumadı. Ben mi abartıyorum yoksa önemsenmemesi gereken bir şey mi? Aradı açmadım sonra da
Ben özel günlere çok anlam yüklemem, eşimin kutlamasını isterim ve beklerim tabi ki ama hediye almış almamış, jest yapmış yapmamış umurumda olmaz. Siz belli ki buna önem veriyorsunuz ve özel şeylerden hoşlanıyorsunuz ama erkekler düz yaratıklardır. Bazıları da çiçekle böcekle gelir, hediyelere boğar ama sizinki düz olanlardan herhalde. Şimdi adamın karakterini bilemem ama beklentileriniz doğrultusunda tekrar gözden geçirebilirsiniz ilişkinizi.Ya tavsiye istiyorum bazı kullanıcılar gül yapraklarına takılmış size ne ya tavsiye bekliyorum alay ediyorlar. Benim romantiklik anlayışım o belki
Evlenme.Ya tavsiye istiyorum bazı kullanıcılar gül yapraklarına takılmış size ne ya tavsiye bekliyorum alay ediyorlar. Benim romantiklik anlayışım o belki
Siz çok düşünceli, fedakâr ve özel günlere önem veren birisiniz. Unutkan biri olsa bile en azından telefonda takvime not edebilirdi.Nişanlım doğum günüm olduğunu hatırlamadı. Ben onun doğum gününde yıllık izin ayarlayıp tatile gitmiştim ve orada özel salon tutup film izlemiştik gül yaprakları eşliğinde :) . Uzak mesafe olduğumuz için ve doğum günü hafta içine denk geldiği için tabi gelmesini beklemedim. Ama insan bir mesaj atmazmıydı ya. İş yerindekiler ne sürprizi yapacak acaba dedi. Sürekli kapıya bakıp durdum . Pes edince aradım artık ve unuttuğunu söyledi. Nikaha iki ay var. Şimdiden unuttuysa evlenince ne olur bilmiyorum benim için özel şeyler ama arkadaşlarım abartma diyor senede olan bir şey zaten nasıl unutuluyor ya. Çok fena saydırdım ne biçim insansın sen diye nasıl unutuyorsun dedim özür diledi ama içim soğumadı kafası doluymuş sanki CEO. Bilmiyorum ama kötü hissediyorum çok. eve çiçek göndermiş ben öyle yapınca ama içim soğumadı. Ben mi abartıyorum yoksa önemsenmemesi gereken bir şey mi? Aradı açmadım sonra da
Ya tavsiye istiyorum bazı kullanıcılar gül yapraklarına takılmış size ne ya tavsiye bekliyorum alay ediyorlar. Benim romantiklik anlayışım o belki