• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatırlanmamak

Nişanlım doğum günüm olduğunu hatırlamadı. Ben onun doğum gününde yıllık izin ayarlayıp tatile gitmiştim ve orada özel salon tutup film izlemiştik gül yaprakları eşliğinde :) . Uzak mesafe olduğumuz için ve doğum günü hafta içine denk geldiği için tabi gelmesini beklemedim. Ama insan bir mesaj atmazmıydı ya. İş yerindekiler ne sürprizi yapacak acaba dedi. Sürekli kapıya bakıp durdum . Pes edince aradım artık ve unuttuğunu söyledi. Nikaha iki ay var. Şimdiden unuttuysa evlenince ne olur bilmiyorum benim için özel şeyler ama arkadaşlarım abartma diyor senede olan bir şey zaten nasıl unutuluyor ya. Çok fena saydırdım ne biçim insansın sen diye nasıl unutuyorsun dedim özür diledi ama içim soğumadı kafası doluymuş sanki CEO. Bilmiyorum ama kötü hissediyorum çok. eve çiçek göndermiş ben öyle yapınca ama içim soğumadı. Ben mi abartıyorum yoksa önemsenmemesi gereken bir şey mi? Aradı açmadım sonra da
Adama salon kapatıp gül yaprağı mı döktün ? Pardon prensesine !

Onemsenmesi gereken birşey .Bende öğrendim.Benim eşim önemser ben önemsemezdim.Sonra düşününce o mutlu oluyorsa onun benim için kıymeti varsa niye bu kadar küçük birşeyi soruna inada yada özensizliğe mahkum edeyimki dedim .Değiştim.İllaki büyük partiler büyük şaşalı kutlamalar değil.Ama özen gerekiyormus insan ilişkilerinde esnemek sartmis

Ama sizin yol dogru gelmedi bana bunu konuşabilirsiniz anlatabilirsiniz oda belki anlayabilir .Bu kadar kavga onu bu olaydan doğum gününden şart inat kafasına getirebilir .Kutlasa bile görev icabına dönmesin .Onun manası yok

Ne yapacaksın? Konu o mu şu an
Bence konu tam olarak bu.

Yaptığınız sürpriz adamın hoşuna gitseydi size daha iyi bir şey hazırlardı.

Sizin bu işi tekrarlamanız için özel gün defterini kapatmak istemiş bence.

Ben bu konularda acayip unutkanım. Telefonuma hatırlatıcı kuruyorum bir de mesela Ocak ayında mı doğdu, Ocak ayı geldiğinde sürekli günleri kontrol ederim doğum gününe ne kadar kaldı diye. Çünkü benim de maalesef zamanında özel günü unutmuşluğum oldu. Telefonuma hatırlatıcıyı birkaç gün önceden olacak şekilde kuruyorum. Onun dışında sürekli tetikte tarihe bakıyorum. Hele gül yaprakları falan yani bu kadar özenle sürpriz hazırlayan birisinin doğum günü kutlanmalı. Hatta nikaha iki ay kalmış tam heyecan zamanları olması lazım buna özellikle dikkat etmeliydi.

Kendisi belki de kutlanmasa da olur kafasında biridir belki de unutmuştur. İlkiyse bu konuda uyumlu değilsiniz bu işler iteleyerek olmaz. İkinciyse de bundan sonraki doğum günlerinizi hatırlayacak mı ve size nasıl jest yapacak buna bakın. Tabi bir kadın da güzel hediye alabilir ama yani gül yapraklarına kadar özenen bir kadın için ona uygun bir jest yapılması gerekir.

Nişanlım doğum günüm olduğunu hatırlamadı. Ben onun doğum gününde yıllık izin ayarlayıp tatile gitmiştim ve orada özel salon tutup film izlemiştik gül yaprakları eşliğinde :) . Uzak mesafe olduğumuz için ve doğum günü hafta içine denk geldiği için tabi gelmesini beklemedim. Ama insan bir mesaj atmazmıydı ya. İş yerindekiler ne sürprizi yapacak acaba dedi. Sürekli kapıya bakıp durdum . Pes edince aradım artık ve unuttuğunu söyledi. Nikaha iki ay var. Şimdiden unuttuysa evlenince ne olur bilmiyorum benim için özel şeyler ama arkadaşlarım abartma diyor senede olan bir şey zaten nasıl unutuluyor ya. Çok fena saydırdım ne biçim insansın sen diye nasıl unutuyorsun dedim özür diledi ama içim soğumadı kafası doluymuş sanki CEO. Bilmiyorum ama kötü hissediyorum çok. eve çiçek göndermiş ben öyle yapınca ama içim soğumadı. Ben mi abartıyorum yoksa önemsenmemesi gereken bir şey mi? Aradı açmadım sonra da
Seven,değer veren ve gerçekten umursayan insan ne yapıp eder o günü unutmaz.Sen onun için bir sürü fedakarlık yapıp her anında yanında olmuşken,onun bir mesajı bile çok görmesi düpedüz bir öncelik meselesidir.Şu an nişanlıyken bunu yapan, evlendiğinizde hayli hayli unutacak.Hatta sadece doğum gününü değil evlilik yıldönümü gibi sizin için özel olması gereken her günü atlamaya başlayacak.Bence bu durumu sakın hafife alma ve ciddiyetini ona hissettir.İnsan bir ömür geçireceği kişiden, hayatın telaşesi içinde bile hatırlanmayı bekler.Eğer şimdiden bu kadar duyarsızsa,ileride yaşayacağın ilgisizliğin provasını yapıyor demektir.

Benim eşim de sevgiliyken doğum günümün birini unutmuştu. Üzülmüştüm tabi unutmasini beklemiyordum hiç ki kendisi düşüncelidir normalde. Biz de uzak mesafedeydik ben yalnız yaşiyordum kendime küçük bir pasta alıp mum yakip güzel bir ortam oluşturup sakince kendi doğum günümü kutlamiştim. Ona da fotograf atmıştım. Bilmiyorum sen nasıl insansın nasıl unutursun diye kavga etmek benim tarzım değil. Bir daha da hiç unutmadı doğum günümü. Evliyiz asla pişman değilim onunla evlenmekten. Yani doğum gününü unuttuysa sevmiyordur olayına ben katılmıyorum. Normaldeki davranişlarina göre değerlendirin bunu. Ama onun bir dahaki doğum gününe bu kadar özenmeyin derim.

Arkadaşlara katılıyorum adam ona yaptığınız Gül konseptli film olayını sevmemiş abartı bulmuş ,sizin sonraki kendince saçma abartı kutlamaları engellemek için sizin doğum gününüzü kutlamayıp o duvarı yıkmak istemiş.Doğru yanlış tartışılır kendi adıma bana bu yapılsa hoşlanmazdım Güllü müllü şeyler bana zorlama geliyor "bak ben senin için bunu yaptım bakalım sen ne yapacaksın???" hissi veriyor çok itici.....

Doğum günleri bir yaştan sonra kutlamaya gerek olmamalı ya linç yiycem muhtemelen de aşırı abartılıyor. Doğduk işte dünyaya çok büyük vasfımımız mı var kutluyoruz kapitalist sistem illa birşeyler satın almalıyız organize etmeliyiz zaman ve para israfı. Gerçekten unutmuş olabilir bunun ceoşukla ne alakası var insanın kafası meşgulse meşguldur mesleğiyle orantısız kafasında başka şeyler de olabilir.

Milleti ikili ilişkiden uzak tut onlara ne kutlamış kutlamamış. Zaten adam bence bin pişman olmuştur bundan sonra asla unutmaz 😅 kafasını yemişsin. Anlıyorum değersiz hissetmişsindir niye unuttu değer vermiyor mu bana diye ama bu iş kavgayla triple küslükle olmuyor. Çiçek yollaması bencede hata telafisi için ama napsın yani abaşka bence uzatmayın nişanlıya nazar çok değer düğüne kadar sabırlı olun

bi tutkusu yok sana demek ki
doğum günü unutulacak bi şey değil insanın aklına otomatik kazınıyor

Şöyle örnek vereyim,benden çok hoşlanan bir adam vardı doğum günümü vs asla es geçmezdi hergün konuşuyorduk görüşüyorduk ben yıllarca onun doğum gününü bir kez bile hatırlamadım hediye almayı bırakın telefondan bile kutlamadım sonra aramız bozuldu arkadaştık zaten,aradan bir süre geçti bir kadın aradı beni yeni sevgilisiymiş telefonumu görüp merak etmiş ben böyle kezban hareketlere sinirlenirim normalde ama kadına onu çok övdüm çok iyi insandır mutlu olsun evlensin barklansın vs diye kadını resmen evlenmelerine ikna edip kapattım en fazla 2 dk kaldı aklımda birde şimdi siz bunu yazınca geldi aklıma,doğum günü deyip geçmeyin gerçekten değer verdiğim insanın hediyesini bir ay öncesinden hazırlıyorum,pastasına kadar yapıp hazır olda bekliyorum,ben hiç önemsemem öyle şeyleri ama karşımdakini mutlu etmek için kendini özel hissetsin benim için özel olduğunu bilsin diye çaba sarfediyorum.

Sen çok romantik bir kadınsın ama nişanlın dümdüz birisi. Sadece bu sefer olan bir şey ve normalde böyle değilse boşver üzme kendini. Ama her özel günde böyleyse çok üzülürsün

senin için önemliyse ve sen ona o özeni gösterdiysen (demek ki önem verdiğini biliyor) ondan da böyle bir beklentiye girmen gayet normal. insan sevdiğinin önemsediği şeyleri umursamalı. sinir olmakta haklısın ama biraz da dünya koşturması belki de gerçekten kafası doluydu ve unuttu. bunun devamlı bir davranış olup olmayacağını bilemeyiz henüz ne kadardır birliktesiniz daha önceki doğum günlerinde, yıl dönümlerinde vs ne yaptı?

Ben olsam bundan sonra nasıl telafi edeceğine bakardım bekleyin bakalım hafta sonu atlayıp gelmezse ayrılırsınız ben olsam ayrılırdım yani hafta sonuna kadar trip atın ama atlayıp gelirse ciddi bir şekilde konuşun bir daha böyle bir şey yaşanmaması için

Ama adam güllerle dolu bir odaya girip sinema izlerken aklından ne gerek vardı bu kadar para vermeye dediğine eminim🤣🤣🤣 bundan sonra bence insanlara onlar ne kadar atıyorsa o kadar atın. Yani bu zamana kadar size güllü bir organizasyon yaptı mı ki siz yapıyorsunuz???

sevgilin tam bir odunmuş
sen gül yaprağına kadar düşünmüşsün
o ise çiçek bile sen deyince göndermiş
ben bu odunla bir ömür yapabilir miyim diye düşün

Back
X