- 4 Eylül 2018
- 18.766
- 72.085
- 598
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Sizin bu duyduklarınız mi yoksa: "Evime çocuklarla birlikte 14 kişi geldi. Herkese birer BUT (tavuk baget) koydum. Herkese koydum. 1 er tane"
bu mu daha varoş bilemedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alcakgonullugumu konusturup onun daha da havaya girmesini sağlıyorum egosu besleniyor besleniyordün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
beterin beteri varmış :)Sizin bu duyduklarınız mi yoksa: "Evime çocuklarla birlikte 14 kişi geldi. Herkese birer BUT (tavuk baget) koydum. Herkese koydum. 1 er tane"bu mu daha varoş bilemedim
![]()
Avlarini böyle dusuruyorsun demek minik zekiceBen alcakgonullugumu konusturup onun daha da havaya girmesini sağlıyorum egosu besleniyor besleniyorben ondan daha iyisine sahip olduğumda da cortluyor
![]()
Aynen o öyle mutlu oluyor çok çok yakın değil ve sürekli muhabbetiniz yoksa bırakın mutlu dünyasında yaşasın.Benim de ekonomiden yakınıyor gibi 'sunu 12 bine aldım, bunu 7 bine aldim' diye fatura dökümü sunan bir arkadaşım vararasıra gıcık oluyorum ama dediği şeyler benim için bir hava unsuru değil , o yüzden çok da şeyetmiyorum. Sonuçta benim param olsa da dediği seylere heves edip almazdım , boş beleş- alışverişle kendini mutlu etmeye çalışan bir hayat.
Mesela ceyrek altın alıyor onla bana hava atıyor evine bişey alıyor sürekli bahsediyor borcu var diye ben istesem ayda en az 4-5 çeyrek atarım kenara bunu hiç dillendirmem ortamlarda. hiç bahsetmedim bile eve 2tane TV aldım gelirse görecekAvlarini böyle dusuruyorsun demek minik zekice![]()
Emin ol aynısını annem vefat ettiğinde abimin eşi yaptı
Ölen olduğu ile kalıyor dimi .ben neler duydum burda kocası öldükten sonra kocasının almadığı koltuğu haftasına almış bir kadın bu bahsettiğim kadın da 301 kişiden birinin eşiGörüşmüyorum. Şimdi isim vermeyeyim, bir tanıdığım kocası ölünce koşa koşa gidip evinin perdelerini değiştirmişti, Mevlüt’te güzel görünsün diye![]()
Ölen olduğu ile kalıyor dimi .ben neler duydum burda kocası öldükten sonra kocasının almadığı koltuğu haftasına almış bir kadın bu bahsettiğim kadın da 301 kişiden birinin eşi
Neler neler insanliga sığmiyor .
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun, gerçekten şaşırıyor insanlar ne yapacaklarını artık. Çok çiğler.
Maddi durumumuz olur vs ama ne hikmetse bazi insanlari sonradan görmemislikleri sevmiyorum. Kizim neyine hava atiyondün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Onlara acıyorumdün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Hepinizin durumu onunla aynıysa hava atıyor sayılmaz sadece gereksiz boş sıkıcı muhabbeti var demektir.dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Sonradan gormeligin kitabini yazmis bir arkadasim var. Önceden tam bir salakmisim, tahammül ediyordum o da öyle biri iste deyip geciyordum üstünde durmuyordum. Seviyordum onu her şeye ragmen. Taa ki son soyledigine kadar. Çok çok samimi oldugumuz için ev hediyesi alırken ona sordum ne aliyim neye ihtiyacin var sen seç istediğin bir şey olsun kafama göre almiyim dedim. Bana verdiği cevap 'hahahahaha ne ihtiyacı kız ben sana veriyim evimden.'dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz