hava atmayı seven insanlar

dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Ben alcakgonullugumu konusturup onun daha da havaya girmesini sağlıyorum egosu besleniyor besleniyor :KK53: ben ondan daha iyisine sahip olduğumda da cortluyor :KK53:

Benim de ekonomiden yakınıyor gibi 'sunu 12 bine aldım, bunu 7 bine aldim' diye fatura dökümü sunan bir arkadaşım var 😁 arasıra gıcık oluyorum ama dediği şeyler benim için bir hava unsuru değil , o yüzden çok da şeyetmiyorum. Sonuçta benim param olsa da dediği seylere heves edip almazdım , boş beleş- alışverişle kendini mutlu etmeye çalışan bir hayat.
Aynen o öyle mutlu oluyor çok çok yakın değil ve sürekli muhabbetiniz yoksa bırakın mutlu dünyasında yaşasın.

Avlarini böyle dusuruyorsun demek minik zekice 😂
Mesela ceyrek altın alıyor onla bana hava atıyor evine bişey alıyor sürekli bahsediyor borcu var diye ben istesem ayda en az 4-5 çeyrek atarım kenara bunu hiç dillendirmem ortamlarda. hiç bahsetmedim bile eve 2tane TV aldım gelirse görecek 😌 sonra :KK53: fossa

Nefret ederim hava atılmasında..biz kardeşler arasında grupta birbirimize söylemek adına espri mahiyetinde şunu aldım bunu aldım yazarız ama bu başka bence :KK53:

Aynısını dün yasadim biri çocuğunun scooterinin fiyatının yüksek olduğunu söyledi başka biri de dedi ki yok ya anca 300 lira biseydie dedi

Bende dedim aaa öyle deme kaliteli bişey e benziyor rahat 500 vardır dedim ..daha da kabardı :D 2 sene önce 400 e aldık dedi ama nasıl boburleniyor izlemek çok zevkli aslında bunları :D

Görüşmüyorum. Şimdi isim vermeyeyim, bir tanıdığım kocası ölünce koşa koşa gidip evinin perdelerini değiştirmişti, Mevlüt’te güzel görünsün diye 🫠
Ölen olduğu ile kalıyor dimi .ben neler duydum burda kocası öldükten sonra kocasının almadığı koltuğu haftasına almış bir kadın bu bahsettiğim kadın da 301 kişiden birinin eşi

Neler neler insanliga sığmiyor .

Ölen olduğu ile kalıyor dimi .ben neler duydum burda kocası öldükten sonra kocasının almadığı koltuğu haftasına almış bir kadın bu bahsettiğim kadın da 301 kişiden birinin eşi

Neler neler insanliga sığmiyor .

Allah ıslah etsin ya, yazık günah milyonların içi yandı 301 maden şehidine, o vicdansızın nasıl yanmamış..

Ben arkamdan uzun süre ağlanılıp kahrolunsun istemem ama koşa koşa da paramı yemeye gitmesinler yahu

Bir akrabam böyle. Kocasına üzülüyorum da, zengin de değiller ama lüks yaşamak ister. Bir de ablası var. Biraz parası olsa marka giyinir ama Rabbim nasip etmiyor.

Bölümde bir zengin arkadaş vardı. O mesela sosyal medyada markaları göze soka soka yaşıyor. Çok zengin olduğunu sosyal medyadan öğrendim 😂

Arkadaş çevremde böyle tipliler yok. Belki evli olsaydım mecburi olarak istenmeyen şahıslara maruz kalırdım. Şu anki çevrem benim seçimlerimden oluşuyor. İleride başıma gelse kaale alacağımı sanmam, laf bile sokabilirim.

dün bi oturmaya gittik ayyy bi kadın vardı orda süreli marka konuşuyor.yok bebek arabası çok pahalıymış ortalamanın üstünde bi fiyatmış ,duruyor duruyor yok babam bana dedi ki sana ev alayım . sessizlik oldu bi ara guessten çanta alcam alışverişim geldi falan .yani hepimizin durumu onunla aynı seviyede ama bu tavrı beni dün çok boğdu . görüşmemi minimumda tutacağım onunla öyle karar aldım.siz hava atmayı seven insanlara nasıl davranıyorsunuz
Maddi durumumuz olur vs ama ne hikmetse bazi insanlari sonradan görmemislikleri sevmiyorum. Kizim neyine hava atiyon 😂 agzinin ortasina kürekle vurasim geliyor gicik gicik hareketler böyle insanlari arama mesafe koyuyorum.

Onlara acıyorum 😑

Hepinizin durumu onunla aynıysa hava atıyor sayılmaz sadece gereksiz boş sıkıcı muhabbeti var demektir.

Sonradan gormeligin kitabini yazmis bir arkadasim var. Önceden tam bir salakmisim, tahammül ediyordum o da öyle biri iste deyip geciyordum üstünde durmuyordum. Seviyordum onu her şeye ragmen. Taa ki son soyledigine kadar. Çok çok samimi oldugumuz için ev hediyesi alırken ona sordum ne aliyim neye ihtiyacin var sen seç istediğin bir şey olsun kafama göre almiyim dedim. Bana verdiği cevap 'hahahahaha ne ihtiyacı kız ben sana veriyim evimden.'
Herkes sonradan görme, gösteriş meraklisi, hava atmayi seven bir tip diye tek tek hayatından cikartiyorlardi. Son gafından sonra ehh be kendini egitememis insanlara ben neden tolerans gosteriyorum ki yallah dedim ve uzaklastim. Hayatımdan cikarmadim ama minimum düzeyde konusuyorum bayramdan bayrama. İnsan biraz kendini yetistirmeyi bilmeli

Totomuzla guldugumuzu anlasinlar diye, baya sirtimizi donup totomuzu kaldirip kahkaha atiyoruz.

Back
X