Hayal kırıklığı

Kelimeleralbayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
28
5
1
45
merhaba kızlar
4 yıllık evliyim 2 yaşında bebeğimiz var bugün sabah eşimin tlfnundan birşeye bakmak için google girdiğimde son baktıklarında bir kızın ismini aratmış facebook instagram ve linkendl hs aratmış (face ve link hsmız yok bu arada bizim) bir tanesine girip baktıgımda iş bilgilerinde eşimin 1 sene önceki eski çalıstıgı şirketten oldugu bilgisi yazıyordu farklı bir departmanda adını daha önce duymadıgım bir kıZ
Anlam veremedim eşim duştaydı çıktıgında kızın adını sordum kim diye eski şirketinden muhasebe bölümünden oldugunu söyledi niye adını arattım diye sordum önce bir şaşırdı aratmadım bakmadım fln dedi sonra hala orda çalışıyomu diye bakmışımdır falan dedi ben bağırmaya basladım bişey yok niye bakim gibi cevaplar verdi çok sinirlendim bikaç işi vardı dışarı çıktı eve geldi hiç konusmadım
Akşamüstü bebeğimizi uyuttuktan sonra seni dinliyorum konusabiliriz dedim bana sürekli bişey yok ne olabilir ki işe gittiğim saat belli geldiğim saat belli hepberaberiz zaten onun haricinde kimsenin tlfnu yok bişey yok ne olabilir bişey yok gerçekten kuran getir el basim dedi bende bişey olmadıgını biliyorum tamam ama neden baktın insan niye dırduk yere bakar diyorum cvp yok kendi odasından bölümünden birine baksa anlarım ama adını dahi hiç duymadıgım eski işyerinden bir kızın profillerine niye bakar deli olcam konusmuyorum doğru düzgün napıcam nasıl davranim bilmiyorum
Çok bağrındım saydımm sinirimden ağladım ama sadece bişey yok diyor
Diyorum ki ya aranızda bişey geçti,ya sen hoşlanıyorsun yani durduk yere bakmaz demi insan beni ikna et diyorum haaksızmıyım
Uzun ve karısık yazmış olabilirim belki eksikte yazdım kusura bakmayın

Eski iş arkadaşı bakmış olabilir bence bu kadarda abartma... sessiz kalsaydın bir sure eğer tekrar baksaydın o zaman hesap sorarsın.
Ayrıca esin eve gelip çıkma konusunda haklı mı sürekli birlikteliğimiz iş dışında ?

niye adını arattım diye sordum önce bir şaşırdı aratmadım bakmadım fln dedi sonra hala orda çalışıyomu diye bakmışımdır falan dedi
şu konuşma olmasaydı aklına esmiştir bakmıştır takılmayın derdim ama bir insan neden arattığını bilmez mi resmen ne diyeceğini bilememiş. Ben de rahatsız olurdum ama bir şey yok dan başka bir şey demeyecektir. Boşuna üstelemeyin bence..

Keske bisey demeyip bi sure takibe alsaydin.
Yapacagni gene yapar ama artik daha dikkatli olr, yakalayabldgni kesfetti cnku

Bakımlı ve havalı bir kız güzel yani

Ben mantıklı bir açıklaması olcagını düşünmüştüm hesap sorar gibi sormadım basta ama kem küm edince sinirlerim tepeme çktı
Evet sürekli beraberiz bensiz biryere gitmez yani görüştüğü birisi oldugunu zannetmiyorum ama belliki ordayken ya ilgisini çekiyodu ya muhabbeti vardı aklı kalmışki bakıyor
İş arkadasını aratmasına birşey demezdim ama birçok iş arkadaşını ismende olsa bilirim farklı departmandan hiç duymadıgım bir kız olması sinir bozan

Bende ona sinir oldum mutlaka bir sebebi olmalı bilmiyorum diye bir sebep olamaz değilmi

Bende ona sinir oldum mutlaka bir sebebi olmalı bilmiyorum diye bir sebep olamaz değilmi
Bence konuyu açmayın hatta keşke hemen sormasaydınız(biliyorum dayanamadınız), bir süre gözünüz üstünde olsun ama çaktırmayın eğer bir açığını yakalamazsanız tamamen unutun gitsin

her turlu bi merak var. orasi kesin. onemli olan merak sebebi ne... belki is yernde eskiden bole biri vardi napiyo simdi acaba diye konusu gecti ve sadece mesai arkadasi die bakti. (bir ihtimal)

Çok bağrındım madem bir iş yapıyosun adam gibi söyle yaptgıın işin arkasında dur durduyere niye aklına geldide baktın diyorum bişey yok diyor sadece ne olabilirki diyor
Şuan için bir görüşme aldatma birşey oldugunh zannetmiyorum ama bir beğeni hoşlantı var diye içim içimi yiyor sinirlerim tepemde böyle şeyleri hiç kaldıramam biliyor da ortada bişey yok boşuna sinirleniyosun diyor haklısın ama bişey yok diyor sadece
Konuyu bişey olmamış gibi kapatamıyorum da sinirimle kaldım

Belki eşinizin eski is arkadaşlarıyla da olabilir başka biriylede olabilir kızın bahsi geçmiştir o yuzden bakmıştır... yani bu konuda bir suru ihtimal olabilir kız işinde iyiyse bu yeni iş yerinde oyle birine ihtiyaç varsa LinkedIn den hala orda çalışıyormu diye bakmış olabilir... belki arabuluculuk yapması istenmiştir eşinizden.

Eşiniz herhangi bir konu olduğunda açıklama yapan bir insan mı normalde ? Eğer açıklama yapmayan biriyse o yuzden yine açıklama yapmamıştır.

Takipte kalın tekrar bakarsa o zaman ciddi ciddi hak ettiği davranışı sergileriniz

Normalde açıklama yapan biri bende bu şekilde mantıklı bir açıklama bekledim ztn hatta aynı şeyleri söyledim konusu geçer birşey olur bakarsın anlarım dedim ama yok bir açıklaması yok niye baktın diyorum bilmiyorum diyor bir sebebi yok diyor

artık o kızla aynı yerde çalışmıyorlar(yani iş konusunda birbirileriyle alışveriş yok)
aynı departmanda değiller anladığım kadarıyla...
durup dururken face te instgramda aramalar
ha bi de kurana el basma olayını da iyi ki b i öğrenmiş şu erkekler bi çarpılcaklar tam çarpılcaklar...
kesinlikle pis kokular geldi burnuma...
arkasında duramıycaksan yapma be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…