- 11 Şubat 2017
- 28
- 5
- 1
- 45
- Konu Sahibi Kelimeleralbayim
-
şu konuşma olmasaydı aklına esmiştir bakmıştır takılmayın derdim ama bir insan neden arattığını bilmez mi resmen ne diyeceğini bilememiş. Ben de rahatsız olurdum ama bir şey yok dan başka bir şey demeyecektir. Boşuna üstelemeyin bence..niye adını arattım diye sordum önce bir şaşırdı aratmadım bakmadım fln dedi sonra hala orda çalışıyomu diye bakmışımdır falan dedi
Bakımlı ve havalı bir kız güzel yaniKız güzel mi?
Ben mantıklı bir açıklaması olcagını düşünmüştüm hesap sorar gibi sormadım basta ama kem küm edince sinirlerim tepeme çktıEski iş arkadaşı bakmış olabilir bence bu kadarda abartma... sessiz kalsaydın bir sure eğer tekrar baksaydın o zaman hesap sorarsın.
Ayrıca esin eve gelip çıkma konusunda haklı mı sürekli birlikteliğimiz iş dışında ?
Bende ona sinir oldum mutlaka bir sebebi olmalı bilmiyorum diye bir sebep olamaz değilmişu konuşma olmasaydı aklına esmiştir bakmıştır takılmayın derdim ama bir insan neden arattığını bilmez mi resmen ne diyeceğini bilememiş. Ben de rahatsız olurdum ama bir şey yok dan başka bir şey demeyecektir. Boşuna üstelemeyin bence..
Bence konuyu açmayın hatta keşke hemen sormasaydınız(biliyorum dayanamadınız), bir süre gözünüz üstünde olsun ama çaktırmayın eğer bir açığını yakalamazsanız tamamen unutun gitsinBende ona sinir oldum mutlaka bir sebebi olmalı bilmiyorum diye bir sebep olamaz değilmi
Belki eşinizin eski is arkadaşlarıyla da olabilir başka biriylede olabilir kızın bahsi geçmiştir o yuzden bakmıştır... yani bu konuda bir suru ihtimal olabilir kız işinde iyiyse bu yeni iş yerinde oyle birine ihtiyaç varsa LinkedIn den hala orda çalışıyormu diye bakmış olabilir... belki arabuluculuk yapması istenmiştir eşinizden.Ben mantıklı bir açıklaması olcagını düşünmüştüm hesap sorar gibi sormadım basta ama kem küm edince sinirlerim tepeme çktı
Evet sürekli beraberiz bensiz biryere gitmez yani görüştüğü birisi oldugunu zannetmiyorum ama belliki ordayken ya ilgisini çekiyodu ya muhabbeti vardı aklı kalmışki bakıyor
İş arkadasını aratmasına birşey demezdim ama birçok iş arkadaşını ismende olsa bilirim farklı departmandan hiç duymadıgım bir kız olması sinir bozan
Belki eşinizin eski is arkadaşlarıyla da olabilir başka biriylede olabilir kızın bahsi geçmiştir o yuzden bakmıştır... yani bu konuda bir suru ihtimal olabilir kız işinde iyiyse bu yeni iş yerinde oyle birine ihtiyaç varsa LinkedIn den hala orda çalışıyormu diye bakmış olabilir... belki arabuluculuk yapması istenmiştir eşinizden.
Eşiniz herhangi bir konu olduğunda açıklama yapan bir insan mı normalde ? Eğer açıklama yapmayan biriyse o yuzden yine açıklama yapmamıştır.
Takipte kalın tekrar bakarsa o zaman ciddi ciddi hak ettiği davranışı sergileriniz
Evet haklısın belki öyle ama bilmiyorum şuan sindiremiyorum sinirimden sanırım 1 yıl önce çalıştıgı yerdeki farklı departmanda çalısan bir kızı adı soyadıyla artması normal gelmiyorHerkes bi ton insanın profiline bakıyor. Takma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?