Hayal kırıklığı

Hmm o halde sen takipte kal derim ben... hafif göz dağı vermek fena olmaz.
Tekrar beni şüpheye düşürürsen kizla gider kendim konuşur ne olup bitiyorsa öğrenirim de

Bence dikkatini çeken bir kız olduğu için merak edip bakmış.

Facebook - Twitter -Chatbox - Okey - Pis yedili hepsini bir bir bırakınca ne kadar da doğal oldu be ne güzel yaptım ..Herkes yapsın da Gerçek hayatın tadına varalım..

Yalandan ota moka yazışmak nedir ya ..Aramak merak edip bakmak ...Whatsap dan bile mesaj yazmam.
Telefon'un akıllı olmaması da bir hayli güzel hani..

Sadece işin düşünce ..Birine ulaşmak istediğinde ulaşmak ..Telefonun ve iletişimin amacı budur herhalde ?

Yemin ediyorum Afrika da Dominik de yaşamak istiyorum bazen

Her türlü ihtimal evet
ama bende birşey ekleyeyim
Eşin belki iş yerinde konusu oldu yada kendisinin aklına geldi merak etti ve baktı
Sende birden sorunca telaş yaptı ve yalan söyledi,
Geçiştirdi ne diyeceğini bilemedi kısa bir cümle kurdu. Söylediğinden dönemedi
Mümkün yani.
İnsan bazen çok alakasız,değersiz şeyler için bir anda
Yalan söyleyebiliyor

Bizde normalde faceebook twittwr fln kullanan bir çift değiliz sadece instagram hslarımız var bebeğimizle arada resim fln koyarız hatta ben daha çok kullanırım eşim girip sadece bakınır
Yani demem o ki çok meraklı değiliz aslında böle şeylere hatta kendiside sürekli face fln yok bende iyi böyle der

Evet haklısın olabilcek birşey bazen aklımıza geliyor alakasız kiişilere bakıyoruz ama işte böyle telaş yapıp bişey yok fln filan demesine çok snirlendim belki çok büyütülcek bişeyde olmayabilir ama tavrına sinirlendim güvenim kırılıyor

instagram hslarımız var bebeğimizle arada resim fln koyarız hatta ben daha çok kullanırım eşim girip sadece bakınır

İnstagrama masum gibi bakmayın sakın dm de neler döndüğünü ..Ağlayarak tecrübe eden çok arkadaşım olmuştur..

İnstagramı söylemediysem masum oldugu için değil ..İnstagram için de geçerli..

Sonuç olarak her iki tarafında sebep olmaması önemli ..Bu size bir fırça değil ..

En sinir oldugum şeylerden biride kavga edince tartısınca ben onla konusmayınca o da benimle konusmaz oturur saatlerce telefonuna bakınır uyur falan filan konuyu ben açmazsam hiç açmaz ertesi günde hiçbişey olmamış gibi davranır ve yine aynı şeyi yapıyor akşamüstü tartıstık hiç konusmadık normal yemek yedik oğlumuzla oturduk fln mecbur kalmadıkça konuşmadık sabaha hiç bişey yok gibi davranır ve ben sinir oluyorum konuların böyle örtbas edilmesinden

Yok anlıyorum sizi tabiki öyle biliyorum masum değil hiçbiri
Yani şöyleki telefonu hep ortalıktadır instagramı fln açıkta hep yani bu sosyal ağlarla pek işi olan biri değil aslında
Burda olay kızın adını google yazıp aratmıs nerde ne üyeliği varsa bakınmış

Burda olay kızın adını google yazıp aratmıs nerde ne üyeliği varsa bakınmış

Bakın ..İnsan her düşündüğünü söylese sizce iyi bir şey mi ?
Ya da söylemiş olsaydı belki evli bile değildiniz hani..

İnsan beyni bu ..İçinde her türlü dolap olur ..Her şey gelir akla..
Dışa vurduysa sebep '' İNSTAGRAM'' da buna cevabının olmasıdır..

Bunu diyorum..
Bakınız fotoyu çekersin ve onu bir yere asarsın ..İnstagram da paylaşmazsın bu benim fikrim gerçi..

Bu çok daha güzeldir..
İnstagramın kalıcılığı yok zaten ..

Sosyal medya çoğu şeye sebep ..Kİmsenin ruh haline samimiyetine niyetine iradesine bakmaz..
Herkeşler bir şeyler yapıyorsa ..Örnek ..Duygu da yapıyor ben nıye yapmıyım dersenız sebep olursunuz :) :)

Mesela derim ki ben ya şimdi bunu instagrama atsam ne ..Birileri beğencek veya yorum yapcak vs vs vs

Gerçek hayatta zaten biliyorum ..Yaşanılması çok daha güzel duygular..Sevmek sevilmek ..Paylaşmak ...

Sanal dan muhabbet beklemek -- '' İnstagram dan tepki almak yorum almak ..

Uf uf kafamda deli sorular ..Taktım yine ..Kusura bakmayın uzattım..

Sebep olmayın ya .Neyse...

Neden hemen tepki verdiniz. Keske gozlemleseydiniz.

Adı zeynep muhasebecı eski is yerinden birinin sürekli rahatsız ettiğini evli olduğunu söyledi bende acabasimi dedim

Bakiyorlar.. bende bakiyorum merak ettigime. O yuzden ben gorsem kizmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…