Hayal kırıklığı

Hayır Zeynep değil ismi
Ne güzel yazmıssınız teşeklürler bende biraz inadım gönül almam haklı oldugumu düşündüğüm için ama zaten eşime göre ortada problem yok normal iyi davranmaya basladı bana bende konuyu daha açmıyorum ama işte biraz kırıldım aklımın köşesinde içimde kalakaldı dediğiniz gibi yinede takipte olurum tabi teşeklür edeeim güzel yorumunuz için

İnat yapmayın. Güzelce konuşun yanlış anladığınızı söyleyin siz özür dileyin.
Eşin o senin. İnat gurur yapmayın. Konuşun. Konuşun gönlünü alın ki unuttuğunuzu zannetsin. İletişimsizlik çağın büyük sorunu. Tatlı dille siz özür dileyin. Yine takip edin.

sıkmayın canınızı tedbiri de elden bırakmayın insallah kötü bir sey de olmaz sevgiler

Ya cahilce konuşucam ama;
Nereden arattığını anlıyorsunuz?

Bu arada ben de bakarım alakasız kişilere bazen.

Ya cahilce konuşucam ama;
Nereden arattığını anlıyorsunuz?

Bu arada ben de bakarım alakasız kişilere bazen.
Telefonunda safaride en son girdiği yerler gözüküyordu ordan anladım
Evet hepimiz zaman zaman bakıyoruz ama eski çalıştıgı şirketten farklı departmandan bir kızın adı soyadı aklına gelip bakması bana çok normal gelmedi

Uyguşamadan değil yani?

Google a mı yazmış " linkedin ayşe cancın" falan diye?

Valla her şey olabilir, örneğin benim bir arkadaşım birinden hoşlansa falan ben de her yerden bakarım, bilginin zararı olmaz diye, sonra gider arkadaşıma yetiştiririm. Bunun gibi bir sürü sebep olabilir

Evet aynen uygulamadan değil zaten face fln kullanmıyor eşim profillerinw bakmış kıZın muhtemelen orda çalısırken begendiği belki etkilendiği biriydi diye geçiyor hep aklımdan ama eşimden hiç beklemediğim şeydir böyle şeyler o yüzden çok şaşırdım aklından geçirmiş olmasını bile kabullenemiyorum

Ya pek bir şey yok ki bunda, hani mesaj yazmış olsa falan neyse de, o kadar uyduruk bir şey için bakmıştır ki kendi de hatırlamıyordur, boşa üzülüyorsunuz gibi geliyor bana

Ya pek bir şey yok ki bunda, hani mesaj yazmış olsa falan neyse de, o kadar uyduruk bir şey için bakmıştır ki kendi de hatırlamıyordur, boşa üzülüyorsunuz gibi geliyor bana
Tşk ederim umarım öyledir dert edindim kendi kendime aramızda konu kapandı ama ben hala biraz soğuk ve cansız davranıyorum sinirim fln geçti ama kırıldım geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…