- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Kelimeleralbayim
-
aynı ben :) kadınların hepsi mi böyle yaa. sinir gecmedikçe kavga cıkarmaya yer arıyoruz. bence cok abartılcak bisey degil. herkes birirlerini merak ediyor. begenmişte olabilir eşin o insanı. sonucta arama kaydını silseydi ruhun bile duymazdı.Konusmuyorum hala mecbur kalmadıkça o da arada bişey yok gibi konusuyor genelde konusmuyoruz o tvye fln bakıyo bende ev işi yapıyorum bütün sinirim içimde kaldı sanki bir özür dilese bişey yok dese gönlümü alsa diye bekliyorum yoksa kabga etmek istiyorun
Evet öyle zaten muhtemelen silmeyi unutmuştur belki çok abartılcak değil ama bişey yokmuş gibi hatalı değilmiş gibi öylecw konusmuyor oturuyor tlfnuna bakıp oyun oynuyor tv bakınıyor benim sinirim kat kat artıyo biraz yaptıgının beni üzdüğünün farkına varıp telafi etmeye çalıssa büyütmicem ama böyle oldukça deli oluyorumaynı ben :) kadınların hepsi mi böyle yaa. sinir gecmedikçe kavga cıkarmaya yer arıyoruz. bence cok abartılcak bisey degil. herkes birirlerini merak ediyor. begenmişte olabilir eşin o insanı. sonucta arama kaydını silseydi ruhun bile duymazdı.
Ben derin arastırma yapmadım ki telefonunda safaride bir şeye bakıcaktım a harfini yazdıgım gibi kızın adı a ile baslıo en son onu aratmıs alt alta çıktı facebook inatagram ve linkend kızın profiline bakmış onlar çıktı karşıma görüceğim varmış hangi konuda haksızım sizce normal birşey mi yaniayrıca ben esinin yerinde olsam sen ne hakla benim telefonuma girip bu kadar derin bir arastırma yaparsın karıstırırsın sonra da marifetmis gibi beni suclayarak sorarsın diye ben kavga cıkarırdım.
bunu bu kadar buyutup bagırıp cagırıp direkt hesap sorarmıs gibi yapmanız bence normal degil bakmıs olabilir de bu kadar abartılacak bır sey yok benceBen derin arastırma yapmadım ki telefonunda safaride bir şeye bakıcaktım a harfini yazdıgım gibi kızın adı a ile baslıo en son onu aratmıs alt alta çıktı facebook inatagram ve linkend kızın profiline bakmış onlar çıktı karşıma görüceğim varmış hangi konuda haksızım sizce normal birşey mi yani
Yorumunuz için teşekkür ederim doğrudur bilmiyorum çok sinirlendim bozuldum yani üzüldüm beklemiyordum hiç böyle birşey böyle yorunlar okudukça kendimide sorguluyorum biraz yapı meselesi sanırım kızgınlığımı geçiremedimbunu bu kadar buyutup bagırıp cagırıp direkt hesap sorarmıs gibi yapmanız bence normal degil bakmıs olabilir de bu kadar abartılacak bır sey yok bence
Konusmuyorum hala mecbur kalmadıkça o da arada bişey yok gibi konusuyor genelde konusmuyoruz o tvye fln bakıyo bende ev işi yapıyorum bütün sinirim içimde kaldı sanki bir özür dilese bişey yok dese gönlümü alsa diye bekliyorum yoksa kabga etmek istiyorun
evet evet yapı meselesi bence dısarıdan insanların yorumlarını okuyunca bosuna kendinizi sıktıgınızı anlayacaksınız bence sorun yok gercekten stres yapmayınYorumunuz için teşekkür ederim doğrudur bilmiyorum çok sinirlendim bozuldum yani üzüldüm beklemiyordum hiç böyle birşey böyle yorunlar okudukça kendimide sorguluyorum biraz yapı meselesi sanırım kızgınlığımı geçiremedim
Teşekkür ederim ve herkese yorumları için teşekkür ederim biraZ olsun sinirim geçti evet belki çok büyütecek birşey yok ama işte hiç beklemediğim birşeydi bütün haftasonumuz konusmadan küs geçti ve ben yine sinirlendiğimle kalıcamevet evet yapı meselesi bence dısarıdan insanların yorumlarını okuyunca bosuna kendinizi sıktıgınızı anlayacaksınız bence sorun yok gercekten stres yapmayın
Teşekkür ederim ve herkese yorumları için teşekkür ederim biraZ olsun sinirim geçti evet belki çok büyütecek birşey yok ama işte hiç beklemediğim birşeydi bütün haftasonumuz konusmadan küs geçti ve ben yine sinirlendiğimle kalıcam
evet olan size olduTeşekkür ederim ve herkese yorumları için teşekkür ederim biraZ olsun sinirim geçti evet belki çok büyütecek birşey yok ama işte hiç beklemediğim birşeydi bütün haftasonumuz konusmadan küs geçti ve ben yine sinirlendiğimle kalıcam
Öylemi onu bilmiyodum ama eşimin üyeliği yok benimde üyeliğim yok bende ardından girip baktım ama profili tam göZükmüyor üye olmadıgım için sanırım o yüzden bilgi gitmemiştircnm lınkınden bakmıssa karsı tarafta profılıne su su baktı gozukyor muhtemelen kız da esınızın kendısıne baktıgını gormustur muhakkak. eskı sevgılımde bana bakmıstı lınkedn de ve bıldrım gelıyor.
evet olan size olduben size agresif bir yorum yazmıstım mesela ama siz ne kadar iyi yaklastınız kocanıza da yaptgı hatalarda boyle yaklasırsanız (eminim ılımlı bır ınsansınız da ornek olarak diyorum) belki daha az sorun yasarsınz sımdı bosu bosuna siz uzuldunuz ve haftasonunuz kotu gecti mesela
ben size öyle yazdım ama benim de basıma aynı sey gelse sizin kadar acık sormazdım ama icim icimi yerdi, kafaya takardım kendimi yerinize koyunca haklı buldugum yerler de var o yuzden kusura bakmayın ilk mesajım icin de. esiniz de haklı olabilir belki de cok onceden baktı hatırlayamadıgı icin kem küm etti cunku a yazınca bir ay once a harfiyle arattıgımız sey de cıkabiliyor en ustte eger baska a harfiyle bir sey aratmamıssak. neyse siz yine de tedbiri elden bırakmayın ama aranız duzeldiyse sorun yok canınızı sıkmayınAslında amacım kavga çıkarmak değildi zaten ben onaa ilk basta gülerek sordum hatta dalga geçtim sana 10 puanlık uzmanlık sorum var kim bu kız dedim o da söyledi niye baktın diyince kem küm edince yol önceden bakmısımdır yok orda çalısıyomu diye bakmışımdır gibi saçma sapan kaçamak cvplar verince dellendim :) sizde agresif yazdınız evet ama kötü bir niyetle yazmadınız farkındayım neyse şimdi sinirim azaldı eşim zaten bişey olmamış gibi davranıyor bende biraz daha normale dçndüm konusuyorum ama içimde de küçük bir kırıklık kaldı
ben size öyle yazdım ama benim de basıma aynı sey gelse sizin kadar acık sormazdım ama icim icimi yerdi, kafaya takardım kendimi yerinize koyunca haklı buldugum yerler de var o yuzden kusura bakmayın ilk mesajım icin de. esiniz de haklı olabilir belki de cok onceden baktı hatırlayamadıgı icin kem küm etti cunku a yazınca bir ay once a harfiyle arattıgımız sey de cıkabiliyor en ustte eger baska a harfiyle bir sey aratmamıssak. neyse siz yine de tedbiri elden bırakmayın ama aranız duzeldiyse sorun yok canınızı sıkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?