T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
iyide arkadaslar ooooo oooooo benden bundan sonra birsey yazmıcam vallaha begenmedim imdb puanıda beni hiç baglamaz ...Javier Bardem oyunculugu dısında ne sizi bu kadar etkiledi ?
Valla Yahşi Batıyı izlmeye giderken çok heyecanlıydım bol bol kahkaha atacağım sanıyorum..Ama neredeyse ilk araya kadar hiç gülemedim
Espri tekrarları, bel altı vurmalar ve küfüre dayalı komiklikler hayal kırıklığına uğrattı beni..Filmin 2. yarısında güldüm biraz..
Valla bir insan duygusal filme gidiyorsa ağlamalı,korkuda gerilmeli, komedide gülmeli..Bunlar sağlanamıyorsao film başarısızdır..Beğendim denebilir efektler, kurgu güzeldi ama asla beklediğim gibi değildi
işaretler filmi iğrençti.
kehanet ise tam bir hayel kırıklığıydı.
başka filmler de var ama nedense başlığı okuduğumda bu iki film geldi aklıma.
Ben aklıma geldikçe yazcam sanırım
Herkesin aksine "Benjamin Button'un tuhaf hikayesi" ni sevmemiştim bilmiyorumkismile
Kardeşimle izlemiştik, o da benim gibi tat almamıştı. Farkettim de kadeşimle birlikte izlediğimiz filmlerden ikimiz de tat almıyoruz, acayiplik bizde mi anlamadım boshayallersmile
Ben aklıma geldikçe yazcam sanırım
Herkesin aksine "Benjamin Button'un tuhaf hikayesi" ni sevmemiştim bilmiyorumkismile
Kardeşimle izlemiştik, o da benim gibi tat almamıştı. Farkettim de kadeşimle birlikte izlediğimiz filmlerden ikimiz de tat almıyoruz, acayiplik bizde mi anlamadım boshayallersmile
Bence çok güzeldi:)
farklıydı.. değişik bi filmdi baya etkilenmiştim..
evet konusu cok farkıldı uzun bir film olmasına ragmen sıkılmadan izledim
brad da her zaman kı gibi fıstıktı ya =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?