Hayal kırıklığına uğratan filmler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Up in the air

George Clooney oynuyor diye çok güvendiğim bir filmdi, tam bi hayal kırıklığı oldu.
Bu adamın bu filmde nasıl oynadığına mı şaşırsam, oscara bir çok dalda aday olmasına mı, bilemedim ohaoldumsmile

The House of the Devil, berbattı :sinifsinif:

kurt adam hayal kırıklığı oldu. ne zamandır beklediğim bir filmdi oysa...

Türkiye'de vizyona girmeyen, aylarca beklediğim nihayet izleme fırsatını bulduğun "Dorian Gray" yaşadığım son hayal kırıklığıdır.

Roman uyarlamalarından çok fazla beklenti içinde olmamak gerek; ama bir roman bu kadar rezil edilir; konusu saptırılır, özünden uzaklaşılır.

Hadi ya, kitabı okumadım ama konusu hoşuma gittiği için izlicektim yakın zamanda :gitme:

Belki izlesen kitapla kıyaslama yapamayacağın için bağımsız bir film olarak hoşuna gidebilir ama kitapla paralellik söz konusu değil. 1945 yapımı uyarlaması var, daha başarılı idi onu tavsiye ederim.

Belki izlesen kitapla kıyaslama yapamayacağın için bağımsız bir film olarak hoşuna gidebilir ama kitapla paralellik söz konusu değil. 1945 yapımı uyarlaması var, daha başarılı idi onu tavsiye ederim.

Teşekkür ederim a.s.

Ziyaretçiler (The Strangers)
Korku filmi sözde, hiç korkunç değil :1closedeyes:
Üstelik çok saçmaydı.. oysa ne hayallerle almıştım kaydirigubbakcemile3

aynen ya geçen hafta hocamız gelmedi erken çıktık okldan filmciye gittik adam 2009 un en iyi korku filmi dedi aldık büyük bi hayal kırıklğına uğraadık ve gül gül öldük ya hele o katillerin öldürmeye çalıştığı kız: neden bizi öldürüyosunuz dedi . katilde: çünkü siz evdeydniz demesi kaydirigubbakcemile3 ayrıca film 2009 değil 2008 yapımmış bi daha o filmciye gitmek mi :gitme:

13.cuma
diri diri göm bunlar berbattı :ecrin_bebek: daha var ama aklıma gelmiyor.

Aslında filmden hiçbir beklentim yoktu ama bu durumda bile hayal kırıklığına uğratmayı başarmış bir yapım olarak son dönem izlediklerimden "Adını Sen Koy". Kalitesiz çekimler, berbat bir görüntü, olay örgüsü olmayan anlamsız bir öykü ve sığ diyaloglarla şimdiye dek sinemada izlediğim işkenceye dönüşen filmlerin başında gelir.

Låt den rätte komma in (Gir Kanıma)

Vampir filmlerine yeni bir soluk getirdiği söylenen filmin tek orjinalliği(!) kan kardeş olmak isteyen vampir çocuklardı ısveç'in soğuk atmosferi filme ne kadar iyi yansıtıldıysa konu ve işlenişi bir o kadar başarısızdı.

Låt den rätte komma in
benim son yıllarda izlediğim en başarılı filmlerdendi. Bence konu gerektiği gibi işlenmiş filmin durağanlığı baştan sona beni içine çekti , bıçak gibi bir filmdi ..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…