Hayal mi gerçekmi çözemedim

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Hanımlar uzun zamandır giremiyordum foruma malum doğum yaptım 55 günlük bebeğim. Var ve sorun aslında sorunda değilde tuhaf şeyler oluyor sanki hemen konuya gireyim 55 gün önce sezeryan dogum yaptım benden 5 gün sonrada ablam doğum yaptı herneyse 20 günlük ken bebeğim anneme kalmaya gittim 1 haftaligina hersey o zaman başladı ablamin evi de anneme yakın baya bi vakit gecirdik beraber onun bebegide 15 günlük tu ilk defa orada oldu bu anlatacağım olay ve sürekli haftada bir en az başıma geliyor gece uyuyorduk ve bebeğime mama yapmaya uyandım bi baktım kucağımda ablamin bebeği halbuki ablamlar kendi evinde neyse ben ablamlar geldi onlarda kaldı saniyorum bebegimi yedirdim ama sabaha kadar yeğenimi pispisladim ve gerçekten uyanıktim uyumuyodum sabah annem uyandi yeğenim nerde dedim gece hiç uyutmadi beni dedi annem sacmalama onlar hiç gelmediki dedi ama eminim sabaha kadar onu salladim yani gerçekten kucağımdaydi umursamadim ertesi gün yine aynı şey oldu ve kendimi kontrol etmeye çalıştım besleme çekip Hayır yeğenim değil bu deyip kendime geldim dua ettim ve uyudum bundan sonra sürekli haftada en az bir kere bu şekilde gece kucagimda yegenimi buluyorum iki gece önce mama yapmaya kalktım yine ve yine kucagimdaydi yeğenim o kadar kaptırmışimki kendimi eşimi uyandirip bunu biraz tut kızımızı doyurayim alicam dedim eşim kendine gel yok o burda değil dedi ama kendime gelmem uzun sürdü durum böyle sizce normal mi neden oluyor lohusaliktan desem kirkimizda çıktı artık korkmaya başlıyorum fikri olan var mı doktora gitmelimiyim

Ürkütücü... Doktorun yanında güvenilir bi hocaya danışmanızı tavsiye ederim. Okuyacağınız dualar konusunda yol gösterici olacaktır... Bazı arkadaşlar küçümseyebilir hacı hoca diyerek ama bişey biliyoruz ki konuşuyoruz. Dilinizden duayı eksik etmeyin.

Son düzenleme:

Bol bol dua ediyorum aslında baş ucuma ayetel kursi falanda koyuyorum neden böyle oldu bi anlam veremedim normalde korkmam ama eşim vardiyalı çalışıyor ve bazı geceler yalnız kalıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum

Konun biraz metafizik boyutlara egilimli haciyi hocayi karistirip kapatilabilir ama bence bir doktora gorunmelisiniz durumunuz ya psikolojik yada notolojik bir rahatsizliktan kaynaklaniyor...

Bence de doktor yanında güvenilir bir hocaya gidin ve bol bol dua edin Geçmiş olsun

yorgunluktan ve uykusuzluktan halusinasyon görüyorsunuz muhtemelen,
iyi bir psikiyatriste gidin, muhtemelen ilaç tedavisi verecek (emzirmiyorsanız)
korkmayın, yeni doğum yapan kadınlarda olur böyle şeyler, 40 ı çıksa da olur yani, kansızlık, uykusuzluk, yorgunluk, stres, beyniniz size oyun oynuyor, korkacak bişey yok.

Kafam cok karışık bende böyle düşünüyorum aslında başka türlü yorumlamak istemiyorum

Kafam cok karışık bende böyle düşünüyorum aslında başka türlü yorumlamak istemiyorum

kesinlikle öyle merak etmeyin,
ben de o zamanlar yoktan sesler duyuyordum, görüntüler vs anlatmayayım şimdi,
delirdim kesin diye düşünüyordum,
sonra bizim anne grubunda sormuştum birsürü arkadaş da yaşıyormuş benzerlerini,
ama cin peri musallat olmamıştı yani, uyku düzenimiz oturunca geçti
sağlıkla büyütün bebeğinizi

Acil kan değerlerinizi ce vücut mineral değerlerinizi ölçtürün.kansizlik halüsinasyon yapabilir

ilahi siz güldüm gece gece inşaallah bizimde öyle olur . Çok teşekkür ederim :)

Lohusalıktan olabilir.Benim annem o dönem Lohusalık hummasi geçirmiş. Odanın ortasında ateş görüyormuş ve etrafında farklı yaratıklar o ara annem çok fazla ateşlenmış hemen hastaneye kaldırmışlar vücudu bayağı iltahaplıymış tedavi görmüş sonra kendine gelmiş.
Acaba sizinde ateşiniz falan yüksek miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…