Hayal mi gerçekmi çözemedim

Lohusalıktan olabilir.Benim annem o dönem Lohusalık hummasi geçirmiş. Odanın ortasında ateş görüyormuş ve etrafında farklı yaratıklar o ara annem çok fazla ateşlenmış hemen hastaneye kaldırmışlar vücudu bayağı iltahaplıymış tedavi görmüş sonra kendine gelmiş.
Acaba sizinde ateşiniz falan yüksek miydi?

Bilmem ki sanmıyorum ateşimin olduğunu

Gece gece tırstım okurken eşiniz ne diyor siz ona bebeği gösterirken? Kendi bebeginiz mi oluyor kucağınzdaki? Yoksa boşmu oluyor kucağınz? Bissürü merak ettim şimdi çok ilginç gerçekten

Gece gece tırstım okurken eşiniz ne diyor siz ona bebeği gösterirken? Kendi bebeginiz mi oluyor kucağınzdaki? Yoksa boşmu oluyor kucağınz? Bissürü merak ettim şimdi çok ilginç gerçekten

Hayır kendi bebeğim beşiğinde oluyor kucağim eşime göre boş ama bana göre dolu olduğunu saniyorum eşim şaşırıp Hayır kendine gel o burda değil dedi ve beni sakinlestirmeye çalıştı sonra kendime geldim

Geçmiş olsun ilk önce hamilelik döneminizde vitaminlerinizi aldınız mı ? Doğumdan sonra bebek depoladığımız vitaminleride alıyor , bence b 12 eksikligi olabilir mutlaka ilk işiniz dr gitmek olsun.

Bence siz çok uykusuz kalıyorsunuz.
Ben de bazen uykuya direndiğim zamanlarda anlık olarak uykuya dalar rüya görür ve o rüyayı gerçek zannedip uyandığım zaman eşime o konuyla ilgili bişeyler söylerim. O kadar saçma şeyler söylüyorum ki ama hala uykunun etkisinde olduğum için gerçek gibi geliyor. Bir kere gece yarısı otobüsümün park yeri derdine düşmüştüm ve tabii ki bir otobüsüm yok

Tabiki hayal. Beyniniz size oyu oynuyor. Doğum stresi hormonal dengesizlik lohusalık vs vs
Bir uzmanla görüşün. O bu konuyu çözer.
Eski zamanlarda bu tip vakalara al karısı bastı gibi bir şey diyorlardı sanırım. Lohusa anne, bebeğimi çalacaklar yerine peri bebek koyacaklar tarzı bir düşünceye sahip oluyordu sanırım.
Ah hormonlar neler yapıyor insanlara
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun ilk önce hamilelik döneminizde vitaminlerinizi aldınız mı ? Doğumdan sonra bebek depoladığımız vitaminleride alıyor , bence b 12 eksikligi olabilir mutlaka ilk işiniz dr gitmek olsun.

Evet hamileyken vitaminlerimi düzenli kullandım ama normaldede B12 hep düşüktür bende iğne sini kullanmistim uzun bi süre

Evet uykusuzlukta yapabilir.O dönem insan kendinde olmuyor

Uyku sersemi falanmı oluyorsunuz bu sırada? Geceleri mi oluyor mesela? Muhtemelen halüsinasyon görüyorsunuz daha öncede oluyormuydu bu tür şeyler

Evet fazla uykusuz kalıyorum normalde uykusuna Çok düşkün biriyim ama uyumadigima eminim

yok o kadar da değil Allahın izniyle bişey olmaz ama ben sadece tedirgin oldum durumumdan

Yorgunluk, uykusuzluk, uykuda sürekli bölünme, sorumluluk derken ayakta rüya görebilir insan; ancak ilerlemesin dikkat edin, bir doktora danışmakta fayda var. Loğusalık sürecinde "Annelik hüznü" denen duygusal bir alışma dönemi oluyor, durduk yere gelen ağlamalar, bebek ağlamadığı halde işitilen bebek sesleri vb. bunlar yaşanıyor. Belli bir süre sonra alışınca, yok olup gidiyor bu dürtüler.

Ancak tersine, artma durumları da yaşanabiliyor; artarak depresyon, eğer tedavi edilmezse psikoz. Psikoz kısmı da sanrıların başladığı ve kişiyi bilinçten koparan haller. Bu yüzden önemsememezlik etmeyin.

Bir de eskiden anlatılan loğusa, kırkı karışma hikayeleri var; onları anlatıyorlarsa da dinlemeyin, anlattırmayın, etkilenirsiniz.

Uyku sersemi falanmı oluyorsunuz bu sırada? Geceleri mi oluyor mesela? Muhtemelen halüsinasyon görüyorsunuz daha öncede oluyormuydu bu tür şeyler

Ya Aslında bekarken bi takım şeyler yaşadım ama ilgisi Oldugunu düşünmüyorum uyku sersemi oluyorum sanırım uyanır uyanmaz kucağımda gördüğüm için

Çevremde bu tarz şeyler anlaticak hiç kimse yok aksine ben inanmam kırk meselesine doğum yaptım ve hemen gezmeye başladım evde oturup kırk çıksın diye beklemedim sanırım ben fazla yoruluyorum

Yorgunluk ve stresten böyle şeyler olur. Bebek bakımında size eşiniz yeterince yardımcı olmuyor herhalde. Kendinizi çok sorumluluk altında hissediyor olabilirsiniz.

Eşim yardım ediyor ama vardiyalı çalıştığı için ben pek kiyamiyorum zaten çok yorgun oluyor ama buna rağmen ilgisiz bi baba değil mama yapar gazını çıkarır gece bebek ağladiginda benimle birlikte oda kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…