Hayal mi gerçekmi çözemedim

Lohusalik depresyonu degil sizinki. Psikoz denen gercegi yitirme duygusu ve olmayan uyaranlari yaşıyorsunuz. Hemen bir psikiyatriste gidin. Psikologa degil psikiyatriste. Haci hocayla olmaz bu isler.

Ya Aslında bekarken bi takım şeyler yaşadım ama ilgisi Oldugunu düşünmüyorum uyku sersemi oluyorum sanırım uyanır uyanmaz kucağımda gördüğüm için

Uyku düzeninizle alakalıdr belkide dr.a gittiniz mi? Çok geçmiş olsun bu arada ne denir bilemedim

Tabiki bir pskologa danişin ama arkadaslarin bazilarina katiliyorum emin oldugunuz saglam bir hocaya da durumu anlatmanizdan yanayim. Esiniz vardiyali calisiyor ise annenizden rica edin bir sure sizinle kalsin mumkunse..
Çok dusunmeyin insan dusundukce kuruyor. Uyumadan once saga donup nas felak ihlas ve fatiha dualarini okuyun oyle yatin.
Allah yardimciniz olsun

Uykusuzluk halüsinasyon yapıyor. Bende geçen gün güya yer siliyordum yatağın içinde... O hafta çok yorulmuştum...yorgunluk oluyordur bebiş yüzünden.

Okumasaydim iyiydi hemen bi doktora gidin kardeşim Allah korusun istemeden bebeğine bi zarar verebilirsin geçenlerde bi haber okudum çok ürkütücüydu 2bebegini öldürmüş bu anne ama kendinde olmadigini başka bişeylerin söylediğini falan fıstık anlatıyoDu şakaya gelmez böyle şeyler hemen gidin doktora bolbol Felak nas ayetel kursı okuyun

Ay banlanmak istemiyorum ama kırklarınız üst üste gelmiş, karışmış, gibi bişey duymuştum. Ben de her hamileligimde düşük yapıyorum her yolu denedim komşu kadınlar yeni evliyken 40 ı çıkmamış biriyle görüştün mü falan demişlerdi ordan geldi aklıma.

Tabi bide hamilelikte salgilanan hormonların dengesizliginden lohusa psikozu yaşıyor olma olasılığınız daha yüksek. Psikiyatriye gidin emzirmek falan düşünmeyin sağlık herşeyden önemli

Psikiyatriste gidin ve asla bebekle yalnız kalmayın.
Bir de yerinizde olsam bir uyku eeg si de çektirmek için nörologa da giderdim.

Gecmis olsun konu sahibi öncelikle. Korkmayın bu bir süreç lohusa sendromunun bir boyutu muhtemelen. Geçecek

http://okyanusum.com/makale/uyku-felci-uyanik-ama-uykuda/
Uzun bir yazı; ama sizin yaşadığınız şey bence bununla ilintili, tam bu değil ama, tabi siz yine de bir psikiyatriste gidin.

"Ayrıca, uyku felci esnasında da halüsinasyonlar olabilir, çünkü beyninin kimi bölümleri REM uykusundan uyansa da kişi rüya görmeye devam eder. Sinir ve endokrin sistemi felci sürdüren nöral inhibitörleri salgılamaya devam ettiği için, bu sistemler rüya görmeyi stimüle eden nöral aktivatörleri salgılıyor olabilir. Böylece, kişi az önce uyandığı REM uykusunda gördüğü rüyadaki varlıkları “görmeye” ve sesleri ”duymaya” devam eder."
Yazıdan alıntıdır.

Ilac kullanmam demeyin once saglik. Bi gun kendi bebeginizi hayal zannedebilir ve ona gore davranabilirsiniz en cok bundan korktum. Doktora gidin bi an once. Bi de basucunuza kurani kerim koyun abdest alip okuyup yatin. Bi sure sorumluluklarinizi esinizle annenizle paylasin mesala gece sen kalkma emzirmek icin seni uyandirsinlar. Kafan rahat olsun yari uykulu yari uyanik olmazsin derin uyursun bebekle ilgileneceklerini bildigin icin.

Bu arada cok uykusuz kaldiysaniz normal bunlar. Bi iki gunluk uykusuzluk sonucu otobusteki yanimdan gecen kadinin cantasina asilip almaya calismistim. Aslinda uyuyodum ama kollarimin hareketinin bilincindeydim. Sadece niye yaptigimi hatirlamiyorum.

Cok normal bir durum siz ayakta ruya goruyorsunuz tabiri caizse..
.yorgunluk uykusuzluk surekli bir bebekle ilgilenmek durumu sizde halusinasyonlara sebep oluyor bence..bende de benzee durumlar vardi sizin ki gibi degil ama uykumda bebek salliyomus gibi ayaklarimi sallamak.(uyusun diye surekli sallamaktan otomatige baglamisim), bebek aglamadan agliyormus sanip hizlica besiginden alip emzirmeye sallamaya calismak vs.... sonradan duzene girer...ama sizi rahatsiz ediyorsa doktora gidin tabi

Merhaba konu sahibi.Öncelikle korkmayın demek istiyorum.Aynı şeyleri bende yaşadım ama ben lohusa falan değildim.Kreşte çocuklara öğretmenlik yapıyorum. Çocukları çok sevdiğim ve ayrıca bana emanet oldukları için ayrıca itina gösteriyorum.Buda bende geceleri rüyalarına yansıyor uyanıyorum fakat halen evin içinde çocuk arıyorum dediğiniz gibi eşime diyorum çocuklara bı bakıver ben tuvalete gidiyorum diye veya eşime çocuklar nerde şimdi burdaydïlar gibi şeyler söylüyorum,eşim hernekadar biz evimizdeyiz çocuklar kendi evlerinde desede buna ikna olmam zaman alıyordu.Şimdi yaz tatilindeyim ve çalışmıyorum böyle şeyler olmuyor .Diyeceğim bir işi sürekli yapıp ve yoğunlaşınca bilinç altına yerleşiyor hepsi ondan.Bir kaç gün arayla kendinize zaman ayırırsanız düzeleceğini düşünüyorum.İyigeceler yardımcı olmuşumdur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…