- 25 Nisan 2018
- 4.761
- 9.175
- 158
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
Nasıl bilmiyorum ya elinizde telefon hiç araştırmadiniz mi bu kadar düşük sonrası vücut ne denli hırpalanıyor . Bunu o doktor da mi demedi. Siz de kendi kendinize neden bu kadar düşükten sonra bu yaşta çocuk istiyorum demediniz mi hiç?.Bilmiyorum bizimkiler hemen bir doktor buldular bu sefer iyi doktor her dedigini yapıyorum İnşallah İyi olur
Eylül kız sen evlendin mi ? Hayırlı olsun.Bende sanal sex ile aldatılıp ayrıldım. Sizi çok iyi anlarım. Allah yardımcınız olsun. Ben yeniden evlendim hattao ise sürünüyor
Mesajları okuyup engelledim ondan önce tüm mesajları kendime yolladım merak etmeyin küçük olsamda teknolojide bendne iyisi yoktur
Teşekkür ederim bir şey sorucam ss nasık atılıyor bana öğretmirisiniz bazıları inanmıyor buda sinirimi bozuyor
Konu sahibi yapsaydı, kocası da bir anlık hata canım, affettim derdi kesin.Sakin kalın kimseyle paylaşmadan önce sadece eşinizle bir konuşun fiziksel aldatma olmadığına eminseniz anlık bir şeytana uyma diye düşünün hamilesiniz bir de çocuğunuz olacak normalde kötü huyları yoksa bir şans verebilirsiniz
çok kırıcısınız GerçektenŞimdi konu tamam ama ilk sayfada yazdıklarınızı unutmamak lazım ki son sayfalardaki o tutarlılık devam etsin. Bir de araya ufak duygu eklersek olur bu iş bence.
evet araştırdım ama ginekolog bekleminin anlamı yok dedi vallahi Birde igneyle deneylim dediNasıl bilmiyorum ya elinizde telefon hiç araştırmadiniz mi bu kadar düşük sonrası vücut ne denli hırpalanıyor . Bunu o doktor da mi demedi. Siz de kendi kendinize neden bu kadar düşükten sonra bu yaşta çocuk istiyorum demediniz mi hiç?.
Bencede ulkene git bisanma vs teferruat kalacak.. ama atese dikkat et20 haftada bebegimi goriyim herçey iyi olunca İnşallah Azerbaycana bilet alıp gidicem boşanma falan sonra halledsrim stres çekemem şuan bile 38 derece ateşim yakseldi bebegim için korkuyorm birde ilgileniyorum ş gibi yapiyor onun yuzunden bebegime bsy olmasın
çok kırıcısınız Gerçekten
millet konuma yazsın diye ALDATILDIM diye konu açtım evet neden çünkq ben bir ilgi manyagiyim degil miBen size hak verdim ama konular acmistiniz sonra baska konulara gidip kimse benim konularıma yazmıyor yeeeaahh diye bir icerlemistiniz. Baktınız olmuyor bir de böyle denemek istediniz ben anlıyorum sizi.
Bence sen dalga geciyorsun bizimlenSakin kalın kimseyle paylaşmadan önce sadece eşinizle bir konuşun fiziksel aldatma olmadığına eminseniz anlık bir şeytana uyma diye düşünün hamilesiniz bir de çocuğunuz olacak normalde kötü huyları yoksa bir şans verebilirsiniz
Azerıce okudum vallaaha buldum Vallaha teşekkür ederim @yenGEnC
Niye bacım gııı bu dünyada namuslu gocamı galdı bu saftrik yakalanmış yakalanan en beceriksiz aldatan erkek aslında en masumu benim gözümde aha bitane daha attım ortaya hadi bakam ellerinize gayret beğenmedim butonuna çökün gariBence sen dalga geciyorsun bizimlenbacim diger konuda gobegim catladi seni aklayacam diye..ortaligi karistirdin gittin
millet konuma yazsın diye ALDATILDIM diye konu açtım evet neden çünkq ben bir ilgi manyagiyim degil mi
Tamamda masumNiye bacım gııı bu dünyada namuslu gocamı galdı bu saftrik yakalanmış yakalanan en beceriksiz aldatan erkek aslında en masumu benim gözümde aha bitane daha attım ortaya hadi bakam ellerinize gayret beğenmedim butonuna çökün gari
Ne bilem bacım hepsi aynı gibi geliyo bana erkeklerin hepsi güvenilmez ha bidaha evlenmem diyorsa sadece çocuğuna adayacaksa ömrünü boşansınTamamda masum
Yakalandi diye affetmesi mi gerekiryani boyle yakalamasa zaten fiziksel yapacakti her turlu.. sans vermemin mantigi var mi sence
Nedenki? Birini severse yine evlenirNe bilem bacım hepsi aynı gibi geliyo bana erkeklerin hepsi güvenilmez ha bidaha evlenmem diyorsa sadece çocuğuna adayacaksa ömrünü boşansın
İnşallah el değmemiş gözü eşinden başkasını görmeyen birine denk gelir aminNedenki? Birini severse yine evlenir
gerçekten kızda suç bulmuyorum evli oldugunu bilmiyordur ya da biliyordur bu beni alakadar etmez
kadın eşimi boşanmış olarak biliyor o yuzden yüz vermiş yoksa kesinlikle asla ikinci tarafı suçlamam
Bdv'ye "süt içmeyi sevmiyorum" diye başlık açmış biri, iki ay önce üye olmuş daha, her yere içi boş, gereksiz yorumlar yazıyor, canının çok sıkıldığı belli.Bence boğaz köprüsünün bile bir gideri var satılabilir yani. İlgi manyağı demeyelim de dikkat çekmeye çalışıyor diyelim. Neyse sen zaten yeterince soktasın şimdi dimi bence konuna odaklan. Biraz duygu, şaşırma, ne bileyim bir doğallık ekle.
Amin amaİnşallah el değmemiş gözü eşinden başkasını görmeyen birine denk gelir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?