- 13 Mart 2022
- 81
- -50
- 36
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
-
Dünyaya gelmek bile ne kadar zor farkında mısın? Bence bunu farketmek lazım. Seni üzse bile kıytırık kıytırık konular yüzünden bunu yadsımaman gerekiyor bence. Boş geldin boş gidiyorsan ya ne istediğini bilmiyorsun ya da emek vermiyorsun demektir. Fazlaca melankolik takılıyorsun gibi geldi bana. Süren dolduğunda ne olacak? Kurtulmuş mu olacaksın?Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Ben ilk fark ettiğimde 20 yaşındaydım. Dünyanın ve insanların benim zannetiğimden çok farklı olduğunu anladım. Başta da internet yardımcı oldu buna sağ olsun.
Ben istediğim gibi değilim, çevrem değil, toplum değil, dünya değil. Boşuna yaşıyorum. Boş geldim boş gidiyorum. Yalnız... Süremin dolmasını bekliyorum, başka bir şey de yapamam zaten. Kaybedeceğim baştan planlanmış, bunu kabullendim en sonunda.
Sizde durum nasıl gelişti?
18 19 yaşlarındaydım. Kabullendim, olduğum içinde bulunduğum hayatı sevmeye çalıştımBaşlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Ben ilk fark ettiğimde 20 yaşındaydım. Dünyanın ve insanların benim zannetiğimden çok farklı olduğunu anladım. Başta da internet yardımcı oldu buna sağ olsun.
Ben istediğim gibi değilim, çevrem değil, toplum değil, dünya değil. Boşuna yaşıyorum. Boş geldim boş gidiyorum. Yalnız... Süremin dolmasını bekliyorum, başka bir şey de yapamam zaten. Kaybedeceğim baştan planlanmış, bunu kabullendim en sonunda.
39 yaşımda girmek üzereyim. henüz hayalime ulaşamadım. okumak istediğim bir bölüm var... bi tarafımı kaldırsam çalışmam lazımHayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Yeni hayaller kurun bence! Nefes aldığımız sürece ümit var demektir.Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Hayal derken iş anlamında. Çalışmayın,üretmeyi çok isterdim. Ev hanimiyim . Gerçi hiç boş durmuyorum . Ama başkaydı işte hayaller.Hayallerime ulaşamadım. Hayal kurarken umudum vardı, cabalayabiliyordum . Ama artık hayal kuramıyorum. Ülke şartları vs .
Yine de vazgeçersem olmuşumdur. O yuzden çabalamaya devam ediyorum .
Bir şeyleri öğrenmeyi seviyorum .yavaş olsamda bir şey yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?