- 20 Eylül 2013
- 7.538
- 16.396
- 448
- 41
- Konu Sahibi halesss_97
-
Bazı şeyler çok olumsuz giderken bazı isteklerimiz de oluyor. Hayatın kendisi bu, olanları da görmeye çalışın konu sahibi. Tüm hayallerinize de ulaşamamış olamazsınız, illa bazıları olmuş, kontrolünüz dışındakiler olmamıştır. Veya olduramamışsınızdır, herşeyi mukemmel yapmak zorunda değiliz.
Yüksek beklentiye girmeden, elimizden gelenin en iyisini yapıp bırakmak lazım. Fazla çaba ve herşeyi kontrol etmeyi bırakıp hayatın akışına uyum sağlamaya çalışmak gerekiyor sanırım.
Hayat o kadar enteresan ki tam her şey bitti dediğinizde yeniden başlıyor. Hayatının altı üstünden çok daha İİ olanlardanım şükür bütün hayallerim gerçek oldu.
Bende çok sevmiştim o kitabı.Henüz hikayemiz tamamlanmadı.Kayıp gül kitabını okumanızı tavsiye ederim(çok uzun zaman önce okumuştum yazınızı görünce kitabı hatırladım). Hayatta hiçbir şey boşuna değildir. Bazen bize öyle gelir, geçişler olur. Hayattan ne beklediğinize bağlı. Maddi yönden beklenti neyse, gerçekten çalışıp çabalayıp bir şekilde ulaşılabiliyor, ama manevi tatmin küçük şeylerde, durup bakmak lazım sadece. 20 yaşımdayken bana bu yaşıma kadar yaşayacaklarım izlettirilseydi depresyona girerdim heralde. Ama şimdi yaşarken herşeyin bir nedeni olduğunu farkediyorum. İyiki diyorum. Bazen herşey ağır geliyor, sonra bir şarkı, bir şiir, bir koku duyumsuyorum ve iyiki diyorum. Dilerim güzel şeyler getirsin hayat hepimize...
Üniversiteyi ailevi sorunlar yüzünden uzatarak okudum mezun olduktan sonra benden birBaşlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Ben ilk fark ettiğimde 20 yaşındaydım. Dünyanın ve insanların benim zannetiğimden çok farklı olduğunu anladım. Başta da internet yardımcı oldu buna sağ olsun.
Ben istediğim gibi değilim, çevrem değil, toplum değil, dünya değil. Boşuna yaşıyorum. Boş geldim boş gidiyorum. Yalnız... Süremin dolmasını bekliyorum, başka bir şey de yapamam zaten. Kaybedeceğim baştan planlanmış, bunu kabullendim en sonunda.
Sizde durum nasıl gelişti?
çünkü insanlar mutlular ve hayatlarını seviyorlarKatılıyorum. Çocuk yapan insanları gerçekten anlamıyorum. Aralarında çok eğitimliler de var halbuki... Dünyaya daha fazla insan getirmek niye?
Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Ben ilk fark ettiğimde 20 yaşındaydım. Dünyanın ve insanların benim zannetiğimden çok farklı olduğunu anladım. Başta da internet yardımcı oldu buna sağ olsun.
Ben istediğim gibi değilim, çevrem değil, toplum değil, dünya değil. Boşuna yaşıyorum. Boş geldim boş gidiyorum. Yalnız... Süremin dolmasını bekliyorum, başka bir şey de yapamam zaten. Kaybedeceğim baştan planlanmış, bunu kabullendim en sonunda.
Sizde durum nasıl gelişa
Anne olduğum zaman hayallerime bir daha ulaşamayacağım, bir daha hiç yaşayamayacağım zannettim. Ama hayaller orda duruyor ve eğer ömrüm yeterse çocuklarım biraz büyüyünce koşmaya devam edeceğim, pes etmeyeceğim. Sen de etme koş hep koş yolunda sana muhtaç birileri yoksa koş varsa da bir müddet ertele ama yine de koşBaşlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
ya bide maalesef bu çağın en net sıkıntısı insanların dünyayı sadece zengin ufak bir kesimden ibaret sanmalari.Bende çok sevmiştim o kitabı.Henüz hikayemiz tamamlanmadı.
Konu sahibi henüz çok gençsiniz.Yolun başındasınız.İnsan sağlıklı olduğu sürece herşeyin bir çözümü vardır.Ümit etmenin neresi kötü ki?Çok mutlu olmak için büyük şeylere gerek yok ki.Küçük mutluluklar da hayatı anlamlandıran şeyler bence.
%100 katılıyorum.Sosyal medyaya bakacak olsak herkes koç,sabancı hayatı yaşıyor sanki.Bana pek inandırıcı gelmiyor,pek umrumda da değil.Herkeste bir gösteriş merakı var.Kahve fincanının fotoğrafını paylaşmayı hiç anlayamayacağım mesela.Tabiki gençler bunlardan kötü etkilenip,herkesin hayatı mükemmel diye düşünüyor olabilirler.ya bide maalesef bu çağın en net sıkıntısı insanların dünyayı sadece zengin ufak bir kesimden ibaret sanmalari.
şu begenmedigi hayatı ile bile hanımefendinin dünyadaki insanların minimum yüzde 70 inden iyi yaşadığına eminim.
ama maalesef sosyal medya çağı bize dünyayı hayatı bambaşka gösteriyor.
4 yıl önce..Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Başlık açık. Hayallerine ulaşanlar için yazmıyorum. Benim gibi kaybedenlerin hayatını merak ediyorum.
Bir gün bile düşünmedim böyle bir dünyaya niye çocuk getirdim diye keşke imkanım olsa daha çok doğurabilsem bizler iyi nesiller yetiştirmek için daha çok çalışmalıyız dünyayı güzel bir dünya yapabilmek için elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmalıyız.Katılıyorum. Çocuk yapan insanları gerçekten anlamıyorum. Aralarında çok eğitimliler de var halbuki... Dünyaya daha fazla insan getirmek niye?
İnsanın evladının da kakasını biraz yumuşak yaptığı için sevinmek dünyaları verseler sevinmem sizi anlıyorum. Duphalac denediniz mi?Benim hayallerim küçük galiba.Mesela bir tanesi her gün düzenli tuvalete çıkmak.Kronik kabızlık çekenler,evden başka yerde yapamayanlar beni anlayacaktır.
Hepsini.Sonra bağırsak tembelliği yapıyor.Teşekkürler.İnsanın evladının da kakasını biraz yumuşak yaptığı için sevinmek dünyaları verseler sevinmem sizi anlıyorum. Duphalac denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?