- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
Bulabilsem vercem.. kendileri nereye sakliyolar acaba?Emin olun fakir sanmadığınız şehirde kapalı kapılar ardında ne durumda insanlar yaşıyordur o yüzden bağış yapmak en iyisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulabilsem vercem.. kendileri nereye sakliyolar acaba?Emin olun fakir sanmadığınız şehirde kapalı kapılar ardında ne durumda insanlar yaşıyordur o yüzden bağış yapmak en iyisi.
arkadaşlar bişey sorcam kaybettiğim oğlumun kıyafetleri beşiği duruyor. kardeş olursa degiştirmem gerekiyomu yoksa kalsin mi?? bilemedim napsam kimi uğursuz diyo korkuyorum.
oh yüregime su serpildi hala sakliyorum bebek bezi sampuani ne varsa.. atamadim çünkü kıyamadim.. eşim de atmayalim dursun diyo kimisi at gitsin uğursuz dediler hepsine 5 bin peşin harcadik. bunlari alindiktan 1 hafta sora oğlumu kaybettim kötü oldu ikincisii olursa almiycam doğunca inşallah.. rabbim nasip ederse olur.Şahsi fikrim kalsın.
Eşyalara manevi anlam yüklemediğim gibi onları uğurlu ya da uğursuz olarak da nitelendirmem.
Neden değiştiresiniz? Para verilmiş, alınmış şeyler. Tekrar kullanma ihtimaliniz var, yeriniz müsait. Daha ne?
Yok onu atmayın tabi.İsrafa gerek yok.Diğer çocuğunuza kullanırsınız.oh yüregime su serpildi hala sakliyorum bebek bezi sampuani ne varsa.. atamadim çünkü kıyamadim.. eşim de atmayalim dursun diyo kimisi at gitsin uğursuz dediler hepsine 5 bin peşin harcadik. bunlari alindiktan 1 hafta sora oğlumu kaybettim kötü oldu ikincisii olursa almiycam doğunca inşallah.. rabbim nasip ederse olur.
İşte ayni senin gibiyim bişeyi israf edemiyorum kıyamiyorum ya bu huyumu pek sevmiyorum nabim atsam zoruma gidiyor içim rahat etmiyor yaAblam atmayı sever anı falan demeden.Ben de anıya çok düşkünümdür.Geçen çocuklupumda çizdiğim resimleri atmış yakacaklar arasına.(Çizimim de güzeldir.)Aldım önce.Aman nerde saklayacam ev eşya ,anı dolu dedim geri bıraktım.
Düğün fotolarımı bulup atmışAldım bazılarını kıyamadım.Belki bir daha gelin olamayacaktım.
Hem benim daha genç ve 50 kg halim.
Eski model ,giymediğim giysilerimi ayırıp vermeye zamanım bile yok yoksa onları da elden çıkaracam da.Hem birinin işine yarar.Ben bir vakıf,dernek gibi bir yer düşünüyorum fakir insanlar için biraz da belki suriyeliler için.Kimisini durumu pek de iyi olmayan yakınlarıma verecem.
Ev eşyası hakkında da böyle düşünüyorum en sonunda, eski model geliyor bazı şeyler.Yeni şeyler almak istiyorum english home tarzı.Varken değiştirmek israf gibi geliyor.Ama ihtiyaç sahiplerine verilirse belki gönlümüz rahat olur.
Evet bilecikliyim. bulabilsem seve seve verirdim tabiBilecikte de. Vardır elbet orası zengin il degil.Konuyla alakalı değil ama bileciklimisiniz![]()
Tamam canım inşallah bulursunuz.Birde kermes yapan yer görürseniz verebilirsiniz.Evet bilecikliyim. bulabilsem seve seve verirdim tabi
fakiri olmayan şehir mi olur en az fakir dubai de var ordanmısınız yoksa he hekime vercem ki fakir bir şehir degil yaşadığım şehirde![]()
konu sahibi kıyamıyor ki versin baksana sökülse dikiyor yamıyormuş ben konu sahibine yollayayım bundan sonra bari kendisi gerçi benden zengin ve çok zengin bir şehir olan bilecikte yaşıyorBen nabıyorum biliyo musun,mahallede ihtiyaci olan kim varsa dagitiyorum