hayat gerçekten çok zor

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.697
133
sürekli gelininin tarafını tutan bir anneniz olsaydı? nasıl tepki verirdiniz. normalde gelinini sevmemesine rağmen sırf oğlu üzülmesin diye laf söyletmeyen her türlü saygısızlığını ve saçmalıklarını hoş gören ama size gelince hoş görmeyen bir anne. işte bu hiç çekilmiyor

bana göstermediği hoş görüyü ona gösteriyor laf söyleme olayı değil
Ben sevmem öyle içi başka dışı başka... O zaman sıkıntısı olduğunda da onu arasın, cani biriyle konuşmak istediğinde de onu arasın... Ben haksizken tabii ki çocuğum hep haklıdır diye dolaşmasın ama bir zahmet kızım nasıl olsa alınmaz deyip beni ezip geçmesin.

Örnek lütfen
Ya olay şu açıkçası benim de 2 kardeşim var bana eşleri hoş davranmasa eşleriyle mesafe koyarım arama ama gidip de kardeşimin başını yemem
Annenize karşı yapılan saygısızlıkta annenizin kendi davranışı onunla alakalı.

ister ses çıkarır ister çıkarmaz huzuru bozulsun istemez
Size karşı yapılan saygısızlık mı yoksa ona karşı yapılan mı olay nedir

ayrıca size karşı yapılansa da siz kendi sesinizi kendiniz çıkarın haklı gördüğünden demiyordur

Aklıma cedric’i getirdin ‘’ 8 yaşındaysanız hayat çok zor’’ 😂 ah çocukluğum 😁

Eğer gelinle bir sürtüşmenizde onu haklı görüyorsa alınmakta haklısınız belki ama annenizin geline yaklaşımını doğru buldum ben. Çünkü bilirsiniz a dese kv gelinin alınma potansiyeli vardır. Kırmamak için böyle davranıyordur. Ee insan çocuğuna herşeyi söyler bilir ki alınmaz bana. Kendinizi gelinle mukayese etmeyin. Bir sıkıntınız varsa annenizle konuşun. İçselleştirmeyin herşeyi. Yıpranır, yıpratırsınız gerek yok.

sürekli gelininin tarafını tutan bir anneniz olsaydı? nasıl tepki verirdiniz. normalde gelinini sevmemesine rağmen sırf oğlu üzülmesin diye laf söyletmeyen her türlü saygısızlığını ve saçmalıklarını hoş gören ama size gelince hoş görmeyen bir anne. işte bu hiç çekilmiyor
Anneler oğullarını bir SSK bagkur bir özel hayat sigortası olarak gördüğü müddetce bu böyle devam eder.
Bırakın söylemesin laf. Siz de söylemeyin. Hayatınıza bakın.

bana göstermediği hoş görüyü ona gösteriyor laf söyleme olayı değil
Siz kızısınız da ondan, o el. "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" diye bir atasözümüz bile var. Benim annem de benim arkadaşlarıma bana göstermediği hoşgörüyü gösterirdi mesela. Oluyor böyle normal yani.

Benim annem böyledir, oğlu yaşlanınca baksın diye kendini garantiye alıyor, diğer çocukları yok gibi yaşıyor, değişmiyorlar değişmesi için çaba da harcasak elimizde patlıyor ben araya buz gibi mesafe çektim kafam daha rahat.
It dalaşı gibi kavga ederler 5 dk sonra bir şey yok gibi devam ederler , gelin bir eve girdi mi evdeki kız misafir konumuna geçiyor ne yazıkki üzülerek söylüyorum bunu ama toplumuzda çok sayıda böyle aile var.

Back
X