- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.697
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana göstermediği hoş görüyü ona gösteriyor laf söyleme olayı değilGeline laf söyleyen sen misin![]()
Ben sevmem öyle içi başka dışı başka... O zaman sıkıntısı olduğunda da onu arasın, cani biriyle konuşmak istediğinde de onu arasın... Ben haksizken tabii ki çocuğum hep haklıdır diye dolaşmasın ama bir zahmet kızım nasıl olsa alınmaz deyip beni ezip geçmesin.bana göstermediği hoş görüyü ona gösteriyor laf söyleme olayı değil
Anneler oğullarını bir SSK bagkur bir özel hayat sigortası olarak gördüğü müddetce bu böyle devam eder.sürekli gelininin tarafını tutan bir anneniz olsaydı? nasıl tepki verirdiniz. normalde gelinini sevmemesine rağmen sırf oğlu üzülmesin diye laf söyletmeyen her türlü saygısızlığını ve saçmalıklarını hoş gören ama size gelince hoş görmeyen bir anne. işte bu hiç çekilmiyor
Siz kızısınız da ondan, o el. "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" diye bir atasözümüz bile var. Benim annem de benim arkadaşlarıma bana göstermediği hoşgörüyü gösterirdi mesela. Oluyor böyle normal yani.bana göstermediği hoş görüyü ona gösteriyor laf söyleme olayı değil
Benim annem böyledir, oğlu yaşlanınca baksın diye kendini garantiye alıyor, diğer çocukları yok gibi yaşıyor, değişmiyorlar değişmesi için çaba da harcasak elimizde patlıyor ben araya buz gibi mesafe çektim kafam daha rahat.sürekli gelininin tarafını tutan bir anneniz olsaydı? nasıl tepki verirdiniz. normalde gelinini sevmemesine rağmen sırf oğlu üzülmesin diye laf söyletmeyen her türlü saygısızlığını ve saçmalıklarını hoş gören ama size gelince hoş görmeyen bir anne. işte bu hiç çekilmiyor
Gelinin kayinbiraderi de ayni seye maruz kaliyorsa kiskanc kayinbirader mi oluyor ? Yoksa o erkek olduğu için değerlendirmeye dahi almıyor muyuz ?Gısganç görümce vakası![]()
Konu sahibi ??Gelinin kayinbiraderi de ayni seye maruz kaliyorsa kiskanc kayinbirader mi oluyor ? Yoksa o erkek olduğu için değerlendirmeye dahi almıyor muyuz ?
Değilim , kadının kadını yerdiği sınıflamalar ve genellemelerin olduğu her yerden maydanoz gibi biterimKonu sahibi ??
Yanlış adresDeğilim , kadının kadını yerdiği sınıflamalar ve genellemelerin olduğu her yerden maydanoz gibi biterim