• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat gerçekten çok zor

Benim annem böyledir, oğlu yaşlanınca baksın diye kendini garantiye alıyor, diğer çocukları yok gibi yaşıyor, değişmiyorlar değişmesi için çaba da harcasak elimizde patlıyor ben araya buz gibi mesafe çektim kafam daha rahat.
It dalaşı gibi kavga ederler 5 dk sonra bir şey yok gibi devam ederler , gelin bir eve girdi mi evdeki kız misafir konumuna geçiyor ne yazıkki üzülerek söylüyorum bunu ama toplumuzda çok sayıda böyle aile var.
evet mesafe çekince de bu sefer ölsemde kurtulsam vs sözleriyle psikolojik baskı
sonrasında gelen vicdan azapları vs. bu seferde bunu kaldıramıyor insan

sürekli gelininin tarafını tutan bir anneniz olsaydı? nasıl tepki verirdiniz. normalde gelinini sevmemesine rağmen sırf oğlu üzülmesin diye laf söyletmeyen her türlü saygısızlığını ve saçmalıklarını hoş gören ama size gelince hoş görmeyen bir anne. işte bu hiç çekilmiyor

bence annenizden yana gelinine laf söyletmemesinden ziyade bariz evlat ayırmasından dolayı üzülmeli ve tavrını bu yönde koymalısınız. oğlum üzülmesin diye diye oğullarını baş tacı edip şımartıyor sonra ele avuca düştüğünde kızlarına sarılıyorlar.

Gelininiz kaç yıldır sizinle bilmiyorum ama aileye sonradan giren insana büyüklük göstermek, toleranslı davranmak sizden bir şey götürmez diye düşünüyorum. Emin olun birçok kv böyle yapıyor ve bu durum kızına kötü niyet güttüğünden değil.

evet mesafe çekince de bu sefer ölsemde kurtulsam vs sözleriyle psikolojik baskı
sonrasında gelen vicdan azapları vs. bu seferde bunu kaldıramıyor insan
Kanmayın bunlar hep numara ya annem de aglar sizlardi 🤪 mesafenizi konforunuza göre ayarlayın gündelik mecburi konuşmalar dışında özele inmeden uzak durun , yıpratırlar sizi .

örnek konu nedir ?
ayrıca anne de olsa eğer gelinle bir problem varsa ve siz gerçekten haksızsanız geline yine de kızması mı gerekiyor ?

Back
X