İçerden bildiriyorum öğretmense hiç şaşırmam.Ay değildir inşallah
Duzelttim evet rezalet boyutu degismiyo ama prenses kiymetlisine kavusamamis diye ah etmis cocuk hastalanmis saniyo kendini nasil bi insanlik bu dilim tutuldu. Utanmasa oh oldu dicek gibiAdamdan değil, ev arkadaşı olan kadından bahsediyor.
Öğretmen; eşiyle yıllardır devam eden oldukçaAy değildir inşallah
Normalde yazmam bunu ama siz kime kötülük ettiniz de o berbat kocayla evlendiniz berbat bir evlilik ve boşanma yaşadınız?
Sizin de hayatınız çok şahane değil. Kimin ahını aldım diyor musunuz?
Ayrıca bir annenin böyle büyük sözler söylemesi korkunç. Çocuğunuzun yarın hangi hastalığa yakalanacağını bilmeden böyle şeyler söylemeye korkun biraz.
Akıl fikir vicdan diliyorum size.
Şu konudan sonra kocanın berbat olduğuna emin misiniz ? Adam, konu sahibinin öğretmenlik mesleğini icra etmesine engel olmak için defalarca cim.ere de şikayette bulunmuş.Normalde yazmam bunu ama siz kime kötülük ettiniz de o berbat kocayla evlendiniz berbat bir evlilik ve boşanma yaşadınız?
Sizin de hayatınız çok şahane değil. Kimin ahını aldım diyor musunuz?
Ayrıca bir annenin böyle büyük sözler söylemesi korkunç. Çocuğunuzun yarın hangi hastalığa yakalanacağını bilmeden böyle şeyler söylemeye korkun biraz.
Akıl fikir vicdan diliyorum size.
Valla tanidigim en kotu adam, boyle bir sabah ansizin küt diye öldü, ne bi acili hastalik sureci cekti, ne bir gun yatalaklik yasadi, boyle tertemiz mis gibi acisiz bi ölümdü.Ayrıca ailesinde kanser gibi kötü hastalıklardan çok kayıp yaşamış biri olarak böyle hastalıkları birilerinin saçma sapan ahlarına bağlanmasına, o insanları kötü gibi lanse edilmesine de öfke duyuyorum.
Hastalıkla mücadele eden insanlar kötü yada kötülük yaptıkları için yaşamıyor bunları.
Çok öfkelendim ya.Bu konuyla ilgili de paylasimlari vardi, ne ekerse onu bicmis ztn belliymis sadece konumu degisebilecegini dusunmemis ama degismis
Ya ben düşüncelerin, içinden geçirdiklerinin dua niyetine geçtiğini düşünüyorum Pattis maalesef. Bende öyle oldu bir keresinde.Allah çoluğuna çocuğuna sağlık versin şu saatten sonra.
Saçma sapan bir ilişki ile evlat acısını kıtas yapmışsın, Allah doğruyu göstere göstere öğretmez inşallah.
Çok öfkelendim ya.
Benim oğlumun okulunda oğlumla yaşıt bir oğlumuz da dmd hastası. Ailesi çırpınıyor. Okul sürekli etkinlik düzenleyip para toplamak için uğraşıyor. Biz veliler öyle. Bazen okulda denk geliyorum gözüm doluyor selamlaşırken diye kaçıyorum.
Anne olduktan sonra insan özellikle her çocuk kendi çocuğu gibi daha empatiyle yaklaşıyor normalde:
Bir annenin böyle düşünmesi o kadar rezalet, o kadar pislik bir şey ki.
Kalbi çürümüş bir insan ancak böyle yapabilir.
Vicdansızlık.
Sevgili nişanlı acısıyla ayrılığıyla ölümcül evlat hastalığı bir mi?
Nasıl bir şuursuzluk akılsızlık vicdansızlık bu
Ya ben düşüncelerin, içinden geçirdiklerinin dua niyetine geçtiğini düşünüyorum Pattis maalesef. Bende öyle oldu bir keresinde.
Bir şeye çok acımıştım ama sanki benim başıma gelmeyecekmiş gibi bir üzülmeydi. Hiç aklıma gelmedi bana da olacağı biliyor musun? Birkaç sene sonra aynısı başıma geldi.
Sen misin öyle mağrur mağrur üzülen al şimdi ne yaparsan yap der gibiydi.
Deli misin kız Rosa diyenler olacaktır ama böyle yani...
Bir de anne olacaksınız, midem bulandı.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?