- 19 Nisan 2022
- 4.517
- 49.496
- 458
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu basliga her mesajimda ilk mesaji bilerek alintilayacagim.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Ay yuh bir de ev arkadaşı için mi demiş pesAdamın çocuğu değil, ev arkadaşlığı yaptığı kadının çocuğu hastaymış. Ev arkadaşı olan kadın zamanında konu sahibinin adamla barışmasına engel olmuş sözde.
Yani diyecek söz bulamadım gerçekten pes.adamdan bahsetmiyor bence. zamaninda ayril baris iliskisiyle barismak uzereyken ev arkadasi engellemis. bunun icin kiz "ne ahi aldim" diye düşünmeliymis
Ölüm acısı olarak bahsettiğiniz şey o dönemki sevgilinizden ayrılmanız mı?Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Oha daha kötüAdamın çocuğu değil, ev arkadaşlığı yaptığı kadının çocuğu hastaymış. Ev arkadaşı olan kadın zamanında konu sahibinin adamla barışmasına engel olmuş sözde.
Ay değildir inşallahBu basliga her mesajimda ilk mesaji bilerek alintilayacagim.
Ogretmen misiniz siz?????
Yok yahu kuzum, resmen ev arkadaşı olan hanımdan bahsediyor. İlişkisine engel olarak konu sahibine ölüm acısı yaşatmış ya, şimdi evladıyla sınanarak benzer acıyı hissetmesi hoşuna gitmiş hanımefendinin. Resmen böyle yazıyor. Benim gibi sabrı neredeyse sonsuz bir insanı zıvanadan çıkarttı bu konu. Bayramlık ağzımı açtırmadan gideyim en iyisi.adamdan bahsetmiyor bence. zamaninda ayril baris iliskisiyle barismak uzereyken ev arkadasi engellemis. bunun icin kiz "ne ahi aldim" diye düşünmeliymis
Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Ay yuh bir de ev arkadaşı için mi demiş pes
Adamdan değil, ev arkadaşı olan kadından bahsediyor.Hayat garip falan degil siz normal degilsiniz. Sizin aptal saptal iliski de yasadiginiz aci yuzunden mi bi çocuğun hastalandigini dusundunuz ?ve siz bunu kendinize Adamın cocugu hasta oturup iliskilerim de ben kime ne hata yaptim mi diye dusunecek diye mi yordunuz. Size cok yazik beyniniz kalbiniz hasta sizin pes ya pes . Daha yazarim da ben bu tarz birinin seviyesine dusmem yakismaz. Cocuk orda be cocuk sen kimsin kendine bagliyosun her seyi ya rezalet
Utanmasanız şuraya “ilahi adalet” falan da yazacaktınız herhalde. Adamın acı çekmesine sevinmiş gibisiniz, umarım yanılıyorumdur. Bu düşünceniz hiç iyi niyetli değil.
Valla eski mesajlarina baktigim kadariyla evladi olan bir ogretmen kendisi.Ay değildir inşallah
Çocuğu için üzülseydin bu cümleleri kurmazdın. Yazık acıdım sana. Hastalığı bile senin ahınla olabileceğini düşünmüşsün kalbin kömür karası. Dilerim o çocuk şifa bulur ama senin için aynı temenni de bulunmayacağım.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..