Hayat öyle garip ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gerçekten bu olaydan kendinize pay çıkartabiliyor musunuz? İnanamıyorum , umarım kalbinizi ve zihninizi temizleyebilirsiniz. Yazdıklarınızı, bağdaştırdığınız konuyu tekrar okuyun ve utanın kendinizden

Normalde yazmam bunu ama siz kime kötülük ettiniz de o berbat kocayla evlendiniz berbat bir evlilik ve boşanma yaşadınız?
Sizin de hayatınız çok şahane değil. Kimin ahını aldım diyor musunuz?
Ayrıca bir annenin böyle büyük sözler söylemesi korkunç. Çocuğunuzun yarın hangi hastalığa yakalanacağını bilmeden böyle şeyler söylemeye korkun biraz.
Akıl fikir vicdan diliyorum size.

Ayrıca ailesinde kanser gibi kötü hastalıklardan çok kayıp yaşamış biri olarak böyle hastalıkları birilerinin saçma sapan ahlarına bağlanmasına, o insanları kötü gibi lanse edilmesine de öfke duyuyorum.
Hastalıkla mücadele eden insanlar kötü yada kötülük yaptıkları için yaşamıyor bunları.

Normalde yazmam bunu ama siz kime kötülük ettiniz de o berbat kocayla evlendiniz berbat bir evlilik ve boşanma yaşadınız?
Ayrıca bir annenin böyle büyük sözler söylemesi korkunç. Çocuğunuzun yarın hangi hastalığa yakalanacağını bilmeden böyle şeyler söylemeye korkun biraz.

Bu konuyla ilgili de paylasimlari vardi, ne ekerse onu bicmis ztn belliymis sadece konumu degisebilecegini dusunmemis ama degismis

Bir de ben öyle tam barışacaktık, biri aramıza girdiği için ayrıldık olayına inanmıyorum. O araya girenler ilişkideki şahıslar izin verdiği için araya giriyor.
Birini çok sevince ayrılmamak için gurur murur hak getire yapışıp kalıyorsun zaten. Toksik moksik bu işler böyle.
Çok seviyorsan el alemin lafına gidip de tavır yapmazsın. Ya da inadın sevginin önüne geçmez, geçemez.
Herkes yolunu bulmuş, suçlayacak birini arıyor.

Şu konudan sonra kocanın berbat olduğuna emin misiniz ? Adam, konu sahibinin öğretmenlik mesleğini icra etmesine engel olmak için defalarca cim.ere de şikayette bulunmuş.

Ayrıca ailesinde kanser gibi kötü hastalıklardan çok kayıp yaşamış biri olarak böyle hastalıkları birilerinin saçma sapan ahlarına bağlanmasına, o insanları kötü gibi lanse edilmesine de öfke duyuyorum.
Hastalıkla mücadele eden insanlar kötü yada kötülük yaptıkları için yaşamıyor bunları.
Valla tanidigim en kotu adam, boyle bir sabah ansizin küt diye öldü, ne bi acili hastalik sureci cekti, ne bir gun yatalaklik yasadi, boyle tertemiz mis gibi acisiz bi ölümdü.

Tanidigim en iyi insanlardan biride 7 yil yatalak kalip can cekise cekise öldü.

Kimin iyi kimin kötü oldugunu yasananlar, hastaliklar, ölüm sekli vs belirlemiyor, boyle dusunenlere bende delleniyorum yalan yok.

Bu konuyla ilgili de paylasimlari vardi, ne ekerse onu bicmis ztn belliymis sadece konumu degisebilecegini dusunmemis ama degismis
Çok öfkelendim ya.
Benim oğlumun okulunda oğlumla yaşıt bir oğlumuz da dmd hastası. Ailesi çırpınıyor. Okul sürekli etkinlik düzenleyip para toplamak için uğraşıyor. Biz veliler öyle. Bazen okulda denk geliyorum gözüm doluyor selamlaşırken diye kaçıyorum.
Anne olduktan sonra insan özellikle her çocuk kendi çocuğu gibi daha empatiyle yaklaşıyor normalde:
Bir annenin böyle düşünmesi o kadar rezalet, o kadar pislik bir şey ki.
Kalbi çürümüş bir insan ancak böyle yapabilir.
Vicdansızlık.
Sevgili nişanlı acısıyla ayrılığıyla ölümcül evlat hastalığı bir mi?
Nasıl bir şuursuzluk akılsızlık vicdansızlık bu

Allah çoluğuna çocuğuna sağlık versin şu saatten sonra.
Saçma sapan bir ilişki ile evlat acısını kıtas yapmışsın, Allah doğruyu göstere göstere öğretmez inşallah.
Ya ben düşüncelerin, içinden geçirdiklerinin dua niyetine geçtiğini düşünüyorum Pattis maalesef. Bende öyle oldu bir keresinde.
Bir şeye çok acımıştım ama sanki benim başıma gelmeyecekmiş gibi bir üzülmeydi. Hiç aklıma gelmedi bana da olacağı biliyor musun? Birkaç sene sonra aynısı başıma geldi. :KK14:
Sen misin öyle mağrur mağrur üzülen al şimdi ne yaparsan yap der gibiydi.
Deli misin kız Rosa diyenler olacaktır ama böyle yani...

Çok öfkelendim ya.
Benim oğlumun okulunda oğlumla yaşıt bir oğlumuz da dmd hastası. Ailesi çırpınıyor. Okul sürekli etkinlik düzenleyip para toplamak için uğraşıyor. Biz veliler öyle. Bazen okulda denk geliyorum gözüm doluyor selamlaşırken diye kaçıyorum.
Anne olduktan sonra insan özellikle her çocuk kendi çocuğu gibi daha empatiyle yaklaşıyor normalde:
Bir annenin böyle düşünmesi o kadar rezalet, o kadar pislik bir şey ki.
Kalbi çürümüş bir insan ancak böyle yapabilir.
Vicdansızlık.
Sevgili nişanlı acısıyla ayrılığıyla ölümcül evlat hastalığı bir mi?
Nasıl bir şuursuzluk akılsızlık vicdansızlık bu

Valla basina gelirse anlar. E olumden kacis yok, onemli olan yol zaman vs
Cok severim en sevdigim sey buyuk buyuk konusanin yutmasini izlemek.

Ya ben düşüncelerin, içinden geçirdiklerinin dua niyetine geçtiğini düşünüyorum Pattis maalesef. Bende öyle oldu bir keresinde.
Bir şeye çok acımıştım ama sanki benim başıma gelmeyecekmiş gibi bir üzülmeydi. Hiç aklıma gelmedi bana da olacağı biliyor musun? Birkaç sene sonra aynısı başıma geldi. :KK14:
Sen misin öyle mağrur mağrur üzülen al şimdi ne yaparsan yap der gibiydi.
Deli misin kız Rosa diyenler olacaktır ama böyle yani...

Onun direkt tek cümlelik bir atasözü var da yazılmıyor buraya balım :D

Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Bir de anne olacaksınız, midem bulandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X