silersiniz diye alintiliyorumHayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Bu nasıl korkunç bir zihniyet. Üstelik siz de annesiniz ve sizin de 8-9 yaşlarında bir oğlunuz var.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
benzer aci dedigi de toksik ergenlik askindan ayrilmak (cok yasini tutmayip evlenip coluk cocuga karismak) ve evladinin ölümcül kas hastası olmasiBana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti.
Kotusunuz.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Utanmasanız şuraya “ilahi adalet” falan da yazacaktınız herhalde. Adamın acı çekmesine sevinmiş gibisiniz, umarım yanılıyorumdur. Bu düşünceniz hiç iyi niyetli değil.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
üniversite zamanı yaşanılan bir gönül ilişkisiyle , bir annenin DMD gibi oldukça ölümcül bir hastalıkla sınanan evladını bir tutmanız gerçekten beni hayrete düşürdü . 'bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş' diyor bir de. hanım hanım, DMD diyoruz, Duchenne muskuler distrofi, siz uyduruk aşk edebiyatınızı, en ölümcül olan hastalıklardan biriyle bir mi tutuyorsunuz??Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Adamın verilmiş sadakası varmış diye de düşünülebilir.silersiniz diye alintiliyorum
sizin dini inanciniza gore hic uygun olmayan sevgililik hayatinizda barismaniza engel oldugu icin allahin onu lanetleyecegini mi düşündünüz? neden çocuğundan cikacak seyde senin ergen yillarinda yaşadığın toksik ask acisinin ahi?
keske sevgililigin en guzel zamanlarinda bole sacma salak ayrildigin adamla engel olmasaydi da barissaydin, evlenseydin, gorseydin ebenin örekesini
Ay bi de adam kime ne ettim diye düşünecekmiş... La havleebenzer aci dedigi de toksik ergenlik askindan ayrilmak (cok yasini tutmayip evlenip coluk cocuga karismak) ve evladinin ölümcül kas hastası olmasi
bence sizin kafa going to go
insallah su an bir madde kullanmis konu acmissinizdir, gerçekten böyle sacma bir insan degilsinizdir
Gidin tedavi olun. Toplum icinde gezmeyin.Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Adamın çocuğu değil, ev arkadaşlığı yaptığı kadının çocuğu hastaymış. Ev arkadaşı olan kadın zamanında konu sahibinin adamla barışmasına engel olmuş sözde.Utanmasanız şuraya “ilahi adalet” falan da yazacaktınız herhalde. Adamın acı çekmesine sevinmiş gibisiniz, umarım yanılıyorumdur. Bu düşünceniz hiç iyi niyetli değil.
adamdan bahsetmiyor bence. zamaninda ayril baris iliskisiyle barismak uzereyken ev arkadasi engellemis. bunun icin kiz "ne ahi aldim" diye düşünmeliymisUtanmasanız şuraya “ilahi adalet” falan da yazacaktınız herhalde. Adamın acı çekmesine sevinmiş gibisiniz, umarım yanılıyorumdur. Bu düşünceniz hiç iyi niyetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?