Hayat öyle garip ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..

Kızın biri intihar edeceğim diye konu açıyor kimse yazmıyor o kıza,maşallah bu konu ekşınlı olunca epey ilgili görmüş

Son düzenleme:
Allah aşkına saçmalamayın. Hadi kendi kendinize saçmalıyorsunuz bari dile getirip ortalık yerlere yazmayın. Sizin aşk acınız yüzünden çocuklar hasta olmaz. Ya da annelerinin/babalarının yaptıklarıyla alakası yoktur hastalıkların. Tekrar ediyorum saçmalamayın. Çok sinirlendim

silersiniz diye alintiliyorum
sizin dini inanciniza gore hic uygun olmayan sevgililik hayatinizda barismaniza engel oldugu icin allahin onu lanetleyecegini mi düşündünüz? neden çocuğundan cikacak seyde senin ergen yillarinda yaşadığın toksik ask acisinin ahi?
keske sevgililigin en guzel zamanlarinda bole sacma salak ayrildigin adamla engel olmasaydi da barissaydin, evlenseydin, gorseydin ebenin örekesini

Bu nasıl korkunç bir zihniyet. Üstelik siz de annesiniz ve sizin de 8-9 yaşlarında bir oğlunuz var.

Allah o arkadaşınızın ve oğlunun yardımcısı olsun.

Gerçekten mi ya bu kadar düştünüz mu üniversitede sevgilisinden ayrilmis ta ah etmismis eee çocuğuna bağış toplarken görüp aaaa hayat işte mi dediniz bu kadar kibir çok fazla hadsizlik kendini bilmezlik bu
İçinde insanlığın kırıntısı olan evladı hasta olup bağış toplamaya çalışan bir anneyi görse dua eder ne yazacağımı bilemedim çok sinirlendim bu nasıl bir aymazlik

Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti.
benzer aci dedigi de toksik ergenlik askindan ayrilmak (cok yasini tutmayip evlenip coluk cocuga karismak) ve evladinin ölümcül kas hastası olmasi
bence sizin kafa going to go
insallah su an bir madde kullanmis konu acmissinizdir, gerçekten böyle sacma bir insan degilsinizdir

Kotusunuz.

Utanmasanız şuraya “ilahi adalet” falan da yazacaktınız herhalde. Adamın acı çekmesine sevinmiş gibisiniz, umarım yanılıyorumdur. Bu düşünceniz hiç iyi niyetli değil.

üniversite zamanı yaşanılan bir gönül ilişkisiyle , bir annenin DMD gibi oldukça ölümcül bir hastalıkla sınanan evladını bir tutmanız gerçekten beni hayrete düşürdü . 'bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş' diyor bir de. hanım hanım, DMD diyoruz, Duchenne muskuler distrofi, siz uyduruk aşk edebiyatınızı, en ölümcül olan hastalıklardan biriyle bir mi tutuyorsunuz??

siz bundan sonra hiçbir konuda evlat-anne duyarı kasmayın olur mu, zira önünüze bu konunuz çıkacak .

nefsinizin esiri olmuşsunuz resmen, silkelenin ve kendinize gelin. kalbinizin katranlaşmasına izin vermeyin.

Adamın verilmiş sadakası varmış diye de düşünülebilir.

Ay bi de adam kime ne ettim diye düşünecekmiş... La havlee

Gidin tedavi olun. Toplum icinde gezmeyin.

Son düzenleme:
Utanmasanız şuraya “ilahi adalet” falan da yazacaktınız herhalde. Adamın acı çekmesine sevinmiş gibisiniz, umarım yanılıyorumdur. Bu düşünceniz hiç iyi niyetli değil.
Adamın çocuğu değil, ev arkadaşlığı yaptığı kadının çocuğu hastaymış. Ev arkadaşı olan kadın zamanında konu sahibinin adamla barışmasına engel olmuş sözde.

adamdan bahsetmiyor bence. zamaninda ayril baris iliskisiyle barismak uzereyken ev arkadasi engellemis. bunun icin kiz "ne ahi aldim" diye düşünmeliymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…