Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Hayattan bebek değil hayirlisini iste

Benim 13. Ayım olmuyor

Ki forumda kaç yıldır olmayan arkadaşlarım var

Yine de şükür yine de hayırlısı isyan yok

ya üzülme olur çok erken daha

Hayatın size verdiklerine bir bakalım. Size sağlık, sevdiğiniz adamla bir evililik, güzel bir meslek vermiş. Daha bebek verip vermediği bile belli değil. 2-3 ay. Stres ve üstüne bu kadar düşme bebek olmamasının sebeplerinin başında geliyor. Kaç tane insan ne zaman amaaan olursa olur olmazsa ne yapalım dedik o zaman oldu diye anlatıyor. Birazcık evliliğinizin tadını çıkarın.

Teşekkür ederim.sanirim bir an stresin verdiği vehametle açtım bu konuyu....biraz daha sakin olmalıyım.biliyorum..gerekirse bir danışman da yardım alacağım. Çünkü olan bana oluyor.

Birden konuyu görünce yıllardır çocuğunuz olmuyor sandım okuyunca yeni evli olduğunuzu gördüm ama normal ki zaten hemen ill aydan hamile kalmak artık mucize gibi bişey bende 4. Ay hamile kaldım ve bende polikistik over hastasıyım stres yapma olur başkalarının çocuğuna bakıp iç Çekicek kadar vahim değil durumun

sanki bizim gibi yıllarca bekleyenlere biraz komik geldi ben kaç yıldır istiyorum böyle isyan etmedim hayat nasıl iki üç ayda zindan oluyor

Daha konunun içine girmeden başlığı görünce kıyamam kaç yıldır olmuyor acaba yada düşük mü yaptı ki diye düşünmüştüm.
Daha çok erken 1-2 ay dediğin nedir ki daha gençsinde belli ki ilerde olur Allahın izniyle...

Ben de her seyi denediniz aşilama, tup bebek, ama caresiz bir durum var sandim. Sakin olursan sagligina arti olarak yansir...

Teşekkür ederim.sanirim bir an stresin verdiği vehametle açtım bu konuyu....biraz daha sakin olmalıyım.biliyorum..gerekirse bir danışman da yardım alacağım. Çünkü olan bana oluyor.

Bakın iyi bir işim vardı. Sevdiğim bir kocam var. 33 yaşındayım. Artık bebeğin zamanı geldi dedik. 8 ay denedik ve olmadı. İşimi çok büyük bir haksızlıkla kaybettim. Şu an yeni iş arıyorum. İşimi kaybettikten bir hafta sonra falan çubukta çift çizgiyi gördüm. Sevinemedim. Oturdum ağladım nasıl işi bulucam şimdi beni kim alır işe diye. Ve kimyasal gebelikmiş. Şimdi iş aradığımdan bir süre erteledim bebek olayını. Özetle her şey güzel giderken, hayat senden sadece bebek istemiştim derken birden elinizden sahip olduklarınız da gidiyor. Ben gene şükrediyorum giden sadece işim. O yüzden 2 ay üzülmek için çok çok erken. Eşinizle başbaşa olacağınız zamanlarınız çocuklar evlenip gidene kadar bir daha olmayacak. Çocuklu hayatı inşallah yaşayacaksınız ama çocuksuz sadece ikinizin olduğu hayat sadece şu an. Birlikte maceralar yaşadınız mı? Bilmediğiniz bir ülkenin sokaklarında sabaha kadar yürüdünüz mü? Bebekli tatil yapan arkadaşlarımın hepsi bebek dostu oteller bulup bebeğe endeksli tatiller yapıyorlar. Yanlarında anne ya da bakıcı gitmediyse birlikte bile yüzemiyorlar. Hiç yüzmeden gelen arkadaşım var tatile gidip. Ha tabi bebeği ile trekking yapan anneler de var veya seyahatlerimde hep çocuklu yabancı anneler gördüm ama gelin kabul edelim 40ı çıkmadan evden bile çıkarmayan Türk anneleriyiz biz, rahat olamıyoruz. Bebek hayatınıza girip bütün zamanınızı talep etmeden eşinizle doya doya vakit geçirin derim.

Can
Sitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
Ben 5 yıldır evliyim 1 yıl çocuğum olmadı gitmedik hastane bırakmadım bendede eşimde de. Sorun çıkmadı bir yıl sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz ama 6 ay sonra suyum patladı ikisinide kaybettim tekrar 1 sene sonra hamile oldum onuda 3 aylıkken düşük yaptım isyan etme çok ısrarcı olma sadece Allahtan Hayırlısını iste

1 senedir düşünüyoruz. 2 yıldır evliyiz.
ben çok mu erken acaba diyorum.
2 3 ay ben şok şuan

hocam siz öğretmensiniz genetik falan olmaz bu işler siz daha iyi bilmeniz lazım... bu konularda daha bilinçli olmanız lazım.. bismillah vücut daha cinselliğe yeni alışıyor az sakin olun..

Her yeni evlenenin cinsel hayatı yeni başlamayabilir. Kaldı ki cinsellikle ilgili olduğunu da zannetmiyorum.

Her yeni evlenenin cinsel hayatı yeni başlamayabilir. Kaldı ki cinsellikle ilgili olduğunu da zannetmiyorum.

tabiki başlamayabilir ama büyük kısmı evlendiğinde tanışıyor cinsellikle..

benim demek istediğim keyfine bak bebek olcak falan düşünme stres yaparsan vücut tepki veriyordu ki bu yollardan 5 yıl bende geçtim.. ne zaman ki tamam bıraktım vazgeçtim hayatın başka anlamıda varmış dediğimde hamile kaldım.. hemde tıbben mümkün değil denmesine rağmen..

sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…