- 6 Mart 2017
- 53
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa... Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!! Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
ya üzülme olur çok erken dahaBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa... Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!! Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
sanki bizim gibi yıllarca bekleyenlere biraz komik geldi ben kaç yıldır istiyorum böyle isyan etmedim hayat nasıl iki üç ayda zindan oluyorBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Teşekkür ederim.sanirim bir an stresin verdiği vehametle açtım bu konuyu....biraz daha sakin olmalıyım.biliyorum..gerekirse bir danışman da yardım alacağım. Çünkü olan bana oluyor.
Ben 5 yıldır evliyim 1 yıl çocuğum olmadı gitmedik hastane bırakmadım bendede eşimde de. Sorun çıkmadı bir yıl sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz ama 6 ay sonra suyum patladı ikisinide kaybettim tekrar 1 sene sonra hamile oldum onuda 3 aylıkken düşük yaptım isyan etme çok ısrarcı olma sadece Allahtan Hayırlısını isteSitem değil....sadece çok üzgünüm. Allah 20 yıl olmayana sabır versin. Teyzemin de çocuğu olmadı.genetik olma ihtimali beni düşündürüyor anlatabildim mi?
hocam siz öğretmensiniz genetik falan olmaz bu işler siz daha iyi bilmeniz lazım... bu konularda daha bilinçli olmanız lazım.. bismillah vücut daha cinselliğe yeni alışıyor az sakin olun..
Her yeni evlenenin cinsel hayatı yeni başlamayabilir. Kaldı ki cinsellikle ilgili olduğunu da zannetmiyorum.
Valla 2- 3 ayda çocuğum olmadı diye dünyaya kahreden biri bence orgazmı da atmosferde bulunan bir gaz sanıyordur. Önce cinsellik keşfedilmeli. Sonra çocuk düşünülmeli.tabiki başlamayabilir ama büyük kısmı evlendiğinde tanışıyor cinsellikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?