- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
kendin de söylüyorsun ya stres..stres enbüyük etken bence bazen hiçbirşey yokken de olmayabiliyor ,hayat bazen akışına bıralımalı ve sabrederek beklemeli daha çok erken bu kadar umutsuz olman için ,etraf söyler takma insanlar böyledir nişan olur düğün sorarlar evlenirsin çocuk sorarlar o olur 2. ciyi sorarlar..ben iki yıllık evliyim son bir senedir deniyoruz allah tüm bebek isteyenlerin dualarını boş çıkarmasın inşallah içindede bizlerin..en yakın zamanda bebeğini kucağına alman dileğimle..Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
tabiki başlamayabilir ama büyük kısmı evlendiğinde tanışıyor cinsellikle..
benim demek istediğim keyfine bak bebek olcak falan düşünme stres yaparsan vücut tepki veriyordu ki bu yollardan 5 yıl bende geçtim.. ne zaman ki tamam bıraktım vazgeçtim hayatın başka anlamıda varmış dediğimde hamile kaldım.. hemde tıbben mümkün değil denmesine rağmen..
sevgiler :)
Ben arkadaşımda polikistik hastalığı var ve oda öğretmen ama o 5 yıllık evli hatta 6. Ya girecekler Allah yardımcın olsun dua et ve doktora git kar tüp bebek gördü tutmadı zorBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Kişisel olarak sadece size değildi yanlış anlamayın kesinlikle. Bende avantaj olarak korunmasız yani rahat bir birliktelik anlamında söylemiştim birkaç yorum okuyunca sizinkini yanıtladım :)
Sevgiler benden size tepki olarak algılamayıp bu denli güzel bir yaklaşım gösterdiğiniz için
Bakın iyi bir işim vardı. Sevdiğim bir kocam var. 33 yaşındayım. Artık bebeğin zamanı geldi dedik. 8 ay denedik ve olmadı. İşimi çok büyük bir haksızlıkla kaybettim. Şu an yeni iş arıyorum. İşimi kaybettikten bir hafta sonra falan çubukta çift çizgiyi gördüm. Sevinemedim. Oturdum ağladım nasıl işi bulucam şimdi beni kim alır işe diye. Ve kimyasal gebelikmiş. Şimdi iş aradığımdan bir süre erteledim bebek olayını. Özetle her şey güzel giderken, hayat senden sadece bebek istemiştim derken birden elinizden sahip olduklarınız da gidiyor. Ben gene şükrediyorum giden sadece işim. O yüzden 2 ay üzülmek için çok çok erken. Eşinizle başbaşa olacağınız zamanlarınız çocuklar evlenip gidene kadar bir daha olmayacak. Çocuklu hayatı inşallah yaşayacaksınız ama çocuksuz sadece ikinizin olduğu hayat sadece şu an. Birlikte maceralar yaşadınız mı? Bilmediğiniz bir ülkenin sokaklarında sabaha kadar yürüdünüz mü? Bebekli tatil yapan arkadaşlarımın hepsi bebek dostu oteller bulup bebeğe endeksli tatiller yapıyorlar. Yanlarında anne ya da bakıcı gitmediyse birlikte bile yüzemiyorlar. Hiç yüzmeden gelen arkadaşım var tatile gidip. Ha tabi bebeği ile trekking yapan anneler de var veya seyahatlerimde hep çocuklu yabancı anneler gördüm ama gelin kabul edelim 40ı çıkmadan evden bile çıkarmayan Türk anneleriyiz biz, rahat olamıyoruz. Bebek hayatınıza girip bütün zamanınızı talep etmeden eşinizle doya doya vakit geçirin derim.
AynenO değil de velilerin bebek olayıyla ilgili muhabbeti çok abes değil mi?
ben de pko hastasıyım üstelik haşimato tiroiti hastalığım var ikisi de gebelik şansını düşüren hastalıklar 1 buçuk yıl hesap kitap yaptım olmadı en son bıraktım artık daha vakti var demekki dedim hiç beklemediğim ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. 2yıl oldu çocuk isteyeli sen şimdiden bu kadar takarsan Ohoo işin var çıkar kafandan gezin tozunBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa... Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!! Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?