Slm arkadaşlar benim sorunlarım ailemle başladı buarada bende anneyim ve çocuğumu çok seviyorum ve dünyalar iyisi eşim var şükürler olsun konuya gelirsek 2kardeşiz bizim bebekliğimizden buyana annem ve babamın ahlaksızca davranışları yüzünden açmak istemiyorum bizim hayatlarımız mahfoldu kardeşim 17 yaşından sonra şizofreni hastası oldu bense hem depresyon hastası oldum ve biçok şey geldi başıma ama eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI beni onların bırakmasın babam öldü 3sene önce annem var kardeşimle ama annem yine aynı ahlaksızlık devam ediyor ve ben istemiyorum artık onu çok yalvardık elimde öyle anne namaz kılmak dua et diye ama gizlidir yapıyo hatasını kabul etmiyo ve yalan söylüyor ve eşim anneden olsa boyutunu eydiriyorsa cenazesine giderim diyo ve bende eşinden yanayım