• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat zor

dygkrgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
27
5
1
37
Slm arkadaşlar benim sorunlarım ailemle başladı buarada bende anneyim ve çocuğumu çok seviyorum ve dünyalar iyisi eşim var şükürler olsun konuya gelirsek 2kardeşiz bizim bebekliğimizden buyana annem ve babamın ahlaksızca davranışları yüzünden açmak istemiyorum bizim hayatlarımız mahfoldu kardeşim 17 yaşından sonra şizofreni hastası oldu bense hem depresyon hastası oldum ve biçok şey geldi başıma ama eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI beni onların bırakmasın babam öldü 3sene önce annem var kardeşimle ama annem yine aynı ahlaksızlık devam ediyor ve ben istemiyorum artık onu çok yalvardık elimde öyle anne namaz kılmak dua et diye ama gizlidir yapıyo hatasını kabul etmiyo ve yalan söylüyor ve eşim anneden olsa boyutunu eydiriyorsa cenazesine giderim diyo ve bende eşinden yanayım

Aslında anneme şu şansı verdik yanına geldik esim sırf kötü şeyler yapmasın diye geldi ama annem rahat hareket edemediği için bizi istemiyor torununu sevmiyor ayırıyor hatta benim 2nci çocuğum olmasını bile istemiyor ama güvenmiyoruz hata yapmayacağına çok zoruma gidiyor ben hatalarına göz yummadığım İçin istemiyor beni

Birileriyle ilişkisi olması ve bundan utanıyorum pişman olmuyor kaldıramıyorum

Sizi musriklige teşvik etmediği sürece itaat etmek zorundasınız,zorundayız. İhtiyacı olduğunda gidin yardım edin fazla gorusmeyin ama yüz çevirmeyin : (( Allah yardımcınız olsun,Allah ıslah etsin annenizi.
Yazdıklarımı okumuşsunuzdur bu durumda damı anneme iyi oluyum eşimin iyiliklerine karşı eşimin yanında olmayayIm o istemiyor devam ettikçe inanın annelik babalık yapmadılar sadece karnını duyurular okadar

Yazdıklarımı okumuşsunuzdur bu durumda damı anneme iyi oluyum eşimin iyiliklerine karşı eşimin yanında olmayayIm o istemiyor devam ettikçe inanın annelik babalık yapmadılar sadece karnını duyurular okadar
Dogrudur,eşinizin yanında olun tabii ki ama yüz de çevirmeyin dedim siz bilirsiniz hayat sizin,karar sizin.

eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI
şurada yazanı açıklayın bari?
hanfendi değil hem,diyecekseniz hanımefendi,deyin bari,

şurada yazanı açıklayın bari?
Şöyle bukadar berbat çocukluğuma rağmen eşimi tanıdım sevdim mutluyum psikoloJim bozuktu ozaman onuda üzdüm şuan eşimle mutluyum olgunlaşır psikolojim düzeldi ama yİlkadım gitti önceden mutlu olabilirim eşimi üzmezdim dedim ailemden geçmişte hatalar olsa affedilir ama hala devam edemez yanlışarkı var ben kabullenemiyorum dedim ve artık annemde olsa görüşmek istemiyorum bana zarar veriyor dedim arkadaşım

Annenizin erkek arkadaslari ve birliktelikleri nedeniyle mi gorusmek istemiyorsunuz?
Eger istemiyorsaniz sebebi ne olursa olsun gorusmeyin, mecbur degilsiniz buna. Ama onun yasam tarzina ve secimlerine saygi duymak zorundasiniz, siz 30 yasindaysaniz o da en az 50 yasindadir, bu yastan sonra ona hicbir seyi dayatamazsiniz.

Malesef insanlar anne babalarini secemiyorlar.. kotude olsa anne baba diyemeyecegim. Sizi istemeyen anneyi sizde istemeyin. Tabi bunlari diyorum ama yasayan kadar zor olmuyor. Allah sabir versin.

Dogrudur,eşinizin yanında olun tabii ki ama yüz de çevirmeyin dedim siz bilirsiniz hayat sizin,karar sizin.
Yok arkadaşım estağfurullah destek için sordum zaten Sağol cevap verdiğin için ama içim yanıyor paylaşmak istedim insan geçmişte hatalar yapar ama pişman olur dimi ama pişman olmuyorsa bana zarar veriyorsa yaptıkları duyulması ben eşimin ailesinin yüzüne nasıl bakarım benim imtihanı m bu demekki allahım hepimizin sonunu hayırlı etsin

Yok arkadaşım estağfurullah destek için sordum zaten Sağol cevap verdiğin için ama içim yanıyor paylaşmak istedim insan geçmişte hatalar yapar ama pişman olur dimi ama pişman olmuyorsa bana zarar veriyorsa yaptıkları duyulması ben eşimin ailesinin yüzüne nasıl bakarım benim imtihanı m bu demekki allahım hepimizin sonunu hayırlı etsin
Amin kardeşim Allah yardımcın olsun,dediğim gibi ıslah etsin tez vakitte.

Annenizin erkek arkadaslari ve birliktelikleri nedeniyle mi gorusmek istemiyorsunuz?
Eger istemiyorsaniz sebebi ne olursa olsun gorusmeyin, mecbur degilsiniz buna. Ama onun yasam tarzina ve secimlerine saygi duymak zorundasiniz, siz 30 yasindaysaniz o da en az 50 yasindadir, bu yastan sonra ona hicbir seyi dayatamazsiniz.
Evet öyle ilişkileri oluyo zorlamıyorum onu degişmeyeceğine inandırdım kendimi üzmüyorum buyüzden kendimi geçmişi döndüremiyoruz geriye bazen aklıma geliyor inanın çocuğum okula başladı zil çalıyor okulda sıraya giriyorlar ağlamak geliyor içimden farklı bir duygu İçimdeki fırtınalar ama ben evladıma allahım ın izniyle layık bir anne olacağım ve kendimden önce onun mutluluğu başarısı için çabalıcam

Tamam anladık iyi ki eşiniz var eşinizle mutlusunuz
Tamam anladık iyi ki eşiniz var eşinizle mutlusunuz iyi ki karşınıza çıkmış vs.

Konu ne ? Anneniz babanız naptıda size bu kadar feveran ediyorsunuz ?
Benim bütün yazdıklarımı okuyamadınızmı sadece birkaç cümleyi çığlıkları çekip tepki veriyorsunuz anlamadım yazdıklarım sizi rahatsız ettiyse yazmayın

Back
X