• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Bitecek ..Bu konuyu yazmak doğru mu bilmiyorum Ama çok büyük derdim var

ailem son zamanlarda o kadar zor şeyler yaşadı ki yani bir çok ailevi problemimiz var bide üstüne bu çıkarsa ne annem ne babam bunu kaldıramaz psikolojik açıdanda sağlık açısındanda başka bi yol bulmam lazım ama ne olduğunu bilmiyorum
Cevrende guvendigin buyuk birinden bak gidip yasitin demiyorum buyuk sana yardimci olabilecek biri varsa yardim iste,isin icinden cikayim derken daha beter batacak gibi duruyorsun tek basina.Korkma suan gozunden herSey buyudukce buyuyor,boyle nereye kadar saklayacaksin ki bu isin baska cozumu yok inan bana

isin icinde siddet varsa kesinlikle ama kesinlikle bu cocuktan ayrilmanin yollarini dusunmelisin. boyle gerginlikle hayat yasamak zorunda degilsin.

kendini caresiz olarak gorme. seni tehdit eden, zor durumda birakan, hele ki bir de doven bir insan seni kesinlikle seviyor olamaz. bu insana neden minnet duyasin ki? kendine guven. elinde meslegin olduktan sonra, bi ise basladiktan sonra etrafinda daha duzgun insanlar olacak. daha farkli cevrelerin icine gireceksin, farkli arkadaslarin farkli dostlarin olacak, hayatin biraz daha degisecek. boyle insanlara mecbur degilsin.

bence sakin sakin dusun. taktikler bul. ben olsam bu cocugun benden kendi rizasiyla ayrilmasi icin neler yapabilirim diye dusunurdum sanirim. kendi rizasiyla benden ayrildigini dusunsun ki benim de kafam rahat olsun, benimle ugrasmasin diye.

tekrarliycam ama lutfen kendini bu cocuga muhtacmis gibi gorme. en onemlisi bu. sinavlarina calis, bir an once okulunu bitirmeye, is bulup uzaklasmaya bak. yeni bi ortama girdiginde ve bunlardan kurtuldugunda iyi ki boyle yapmisim diyeceksin.

Geçmişin ile ilgili anlattıklarını bu günden tehdit unsuru olarak kullanması bunu her fırsatta
kullanacağının göstergesi canım. Sırf bu nedenle bile onunla gelecek planları yapmamalısın.

Merhaba herkese, buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok zor durumlar içerisindeyim

Nereden başlayacağımıda bilemiyorum ..

Ben geçmişte bir çok hatalar yaptım güvenilmemesi gereken insanlara güvendim ve onlar tarafından kullanıldım yani bi erkeğin kız arkadaşının geçmişinde istemeyeceği şeyler yaşadım küçük hatalar çok büyük yanlışlar doğurdu yani birilerine güvendim ve onlar benden yararlanmaya başladılar tehdit edildim ve daha bir sürü şey ...

Neyseki o kötü günler bitti ve bu şu anki sevgilim sayesinde oldu o beni korudu kolladı sevdi sahiplendi bana kimsenin vermediği kadar değer verdi..
Ama gelin görün ki şuan o kadar kötü bir duruma geldikki ne yapacağımı bilemiyorum evlenmek istiyor yani benim yaşım şuan evlilik için uygun değil yani reşitim ama kesinlikle bu yaş ne benim ne de ailemin evlenmemi istediği yaş değil . Bana diyor ki aileni ikna et nişan yapalım sonrada evlenelim ama ben kesinlikle istemiyorum çünkü ailemde istemiyor ve ben onları üzmek istemiyorum diyor ki ben sana o kadar değerverdim seni korudum ama sen bana aynı değeri vermiyorsun bazen alttan alttan herşeyi ailene anlatırım gibi şeyler söylüyor ve şuan beni kaçıracağını söylüyor ben gerçekten onunla evlenirsem tüm hayatım bitecek ama evlenmezsem de bitecek ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
Adam tehdit ettiğine göre sevgisinden şüphe etmen lazım evlenirseniz kim bilir daha neler yapar.

Valla kardeş ayrılırken erkekler öyle çirkefleşiyor ki inanamazsın. Boşanan herifler 10 yıllık karılarına ne iftiralar atıyor. İnsanların ne kadar rezilleştiği ayrılırken anlaşılıyor zaten. Kimse terk edilen tarafa kulak asmaz.

Söylediklerini kanıtlayamazsa adı iftira oluyor zaten.

Bence taktik yap. Arayı yavaş yavaş aç. Mesaj atınca bazen cevap ver bazen cevap verme. Buluşmak istediğinde işim var,dersim var,sınavım var de. Sen arayıp sorma ilgi gösterme. Yavaşça kopar yani.

Daha da tehdit ederse kime anlatırsan anlat de, güçlü dur. Tehdit edemeyeceğini görünce kuyruğunu kıstırıp çekilir. Sen güçlü durursan korkmazsan tehdite pabuç bırakmazsan bir halt yiyemeyeceğini anlar.

Mutlaka ayrıl.

bende ayrılmak istiyorum ama bunu ailem zaran görmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

2 önceki mesajımdaki reçeteyi tavsiye ediyorum:)

bu adamın işi gücü var mı

anladğım kadarıyla biriyle ilişki yaşadın cinsel olarak,sonra o adam seni tehdit etti,ailene falan söylerim adını çıkarırım dedi,sonra da şimdiki sevgilin de sana sahip çıktı ,onlarınn tehditinden korudu..doğru mu anlamışım??
eğer öyleyse kendi yaptığı da farklı bir durum değil...
1 kerede söyleyip ailenle paylaşırsan,ömür boyu rahat edersin..bu şekilde yaparak ömrünün kalanı için mücadele etmen gerekecek..ve aileni daha çok üzmüş olackasın..1 sefer üzülsünler yeter bence..
annenle konuş önce,bazı hatalar yaptığını ,yaşadıklarını ayrıntısız şekilde anlat.evlenme konusunu da..babaya kadar konu gitmeden çözer belki annen..

ailene anlatırsa sonuna kadar yalanlarsın inkar edersin.ayrıldığımız için uyduruyor vs..dersin.

Aynen elinde kanıt yok ki.

Ayrılmak istedim çirkefleşti diyp geçerim ben olsam.

Benim ex doktora mezunu haliyle, üstelik kendi beni terk ettiği halde ne haltlar yedi. Erkekler ayrılırken çok rezilleşebiliyor , iftiranın her türünü atıyor.

yaş ve evliliğe hazır olma durumu birbirinden çok farklı iki konu, sizi sevdiğinden bu kadar emin olduğunuz insanın sizi zorla ikna etmeye çalışması ayrıca bi çelişki !

Aynen elinde kanıt yok ki.

Ayrılmak istedim çirkefleşti diyp geçerim ben olsam.

Benim ex doktora mezunu haliyle, üstelik kendi beni terk ettiği halde ne haltlar yedi. Erkekler ayrılırken çok rezilleşebiliyor , iftiranın her türünü atıyor.

aslında ayrılmak çok kolay elde kanıt yoksa sonuna kadar yalanlayacak.ailesi ona inanacak değil.

madem seni korudu sahip çıktı şimdide ailene saygı duysun...çok zor birşey deilki bu...
sakın kaçma aileni zor durumda bırakma..

Gençliktir cahilliktir hata yapılır. Ama geçmişte kalmış ve dersini almışsındır. Aile ortamın nasıl bilemiyorum -olan biteni anlatman için . -eğer seviyorsan biraz bi kaç yıl bekleyemez mi ? Bir yılda nişanlı durursunuz. Çünkü sana değer veriyor belliki.

"sana deger veriyor belli ki" mi :KK70:
dalga gecmek gibi olmasin ama bu komik geldi, nasil bunu dusunebilirsiniz?

ailemle arada kalicam demesine ragmen evlilik icin zorluyor, eski hatalarini aciga cikarma tehditi ediyor, doverim diye tehdit ediyor ve hatta vuruyor da. deger vermekten anladiginiz buysa baya farkli algilarimiz var herhalde

Gençliktir cahilliktir hata yapılır. Ama geçmişte kalmış ve dersini almışsındır. Aile ortamın nasıl bilemiyorum -olan biteni anlatman için . -eğer seviyorsan biraz bi kaç yıl bekleyemez mi ? Bir yılda nişanlı durursunuz. Çünkü sana değer veriyor belliki.
Çok değer veriyor gerçekten. Şiddet, şantaj, tehdit, evlenmeye zorlama. Hayallerin erkeği.

arkadaşlar hepiniz haklısınız ama bana da sanki en zararsızı onun kendi isteğiyle beni bırakması olur gibime geliyor ama bunu nasıl yaparım onu da bilmiyorum yani daha önce denedim sayılır ama etkili olmadı .. Ayrıca ben geçmişimde yaşadığım hereşyden pişmanlık duyuyorum zaten biraz daha eleştirilmek zor geliyor çok fazla bedel ödedim çünkü

canım hayatta herşeyin bir bedeli var malesef. hatalar yapman seni güçsüz hiisettirmesin bunları çözebilmen ve sabredebilmen için güç versin.
ilişkine sadece şöyle bir yorum getirebilirim. eğer güzellikle ayrılmayı kabul etmesini sağlayamıyorsan bir tercih yapıcaksın. evlenerek mi her şey ilerde yani zamanla daha iyi olur yoksa evlenmeden ondan ayrılarak yaşayacağın sıkıntılardan sonra mı hayatın daha güzel olur bu ikisi arasında tercih yap. olumsuz sonuçlar üzerine değil iki türlü de mutsuz olacaksın ve aileni kaybedeceksin sana göre. ama hangisinde çektiğine değecek ve daha çabuk toparlanıcaksın buna odaklanarak karar ver.

geçmişte ne yaşamışsan yaşamışsın o kişi seni kabullenmiş sahiplenmişse ne diye tehtit ediyor seni zorla evlenecek halin yokya.ondan önce ne yaşadıysan ailene anlat kızarlar ama tek sahip çıkıcak kişi yine ailen sakın o adamı dinleyip kaçma ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın.seni gerçekten seviyorsa zaten bekler beklemezsede bırak hayır gelmez ondan sana ne malum onunda seni kullanmıcağı.

arkadaşlar hepiniz haklısınız ama bana da sanki en zararsızı onun kendi isteğiyle beni bırakması olur gibime geliyor ama bunu nasıl yaparım onu da bilmiyorum yani daha önce denedim sayılır ama etkili olmadı .. Ayrıca ben geçmişimde yaşadığım hereşyden pişmanlık duyuyorum zaten biraz daha eleştirilmek zor geliyor çok fazla bedel ödedim çünkü
Canim olabilir her insan hata yapar bu senin kendi ic meselen ve baskalarini ilgilendirmez
Gecmisinle ilgili uzulmeyi birak okul veya is birseylere devam et kafani evlilikle ilgili fikirlerden uzak tut bu adamdan da bir sekilde ayril ailene giderse ben okumak ve calismak istiyorum evlenmek istemiyorum bu yuzden bana iftira atiyor dersin olur biter

Back
X