isin icinde siddet varsa kesinlikle ama kesinlikle bu cocuktan ayrilmanin yollarini dusunmelisin. boyle gerginlikle hayat yasamak zorunda degilsin.
kendini caresiz olarak gorme. seni tehdit eden, zor durumda birakan, hele ki bir de doven bir insan seni kesinlikle seviyor olamaz. bu insana neden minnet duyasin ki? kendine guven. elinde meslegin olduktan sonra, bi ise basladiktan sonra etrafinda daha duzgun insanlar olacak. daha farkli cevrelerin icine gireceksin, farkli arkadaslarin farkli dostlarin olacak, hayatin biraz daha degisecek. boyle insanlara mecbur degilsin.
bence sakin sakin dusun. taktikler bul. ben olsam bu cocugun benden kendi rizasiyla ayrilmasi icin neler yapabilirim diye dusunurdum sanirim. kendi rizasiyla benden ayrildigini dusunsun ki benim de kafam rahat olsun, benimle ugrasmasin diye.
tekrarliycam ama lutfen kendini bu cocuga muhtacmis gibi gorme. en onemlisi bu. sinavlarina calis, bir an once okulunu bitirmeye, is bulup uzaklasmaya bak. yeni bi ortama girdiginde ve bunlardan kurtuldugunda iyi ki boyle yapmisim diyeceksin.