SEN ARTIK YENİ TOPİK AÇARSINNNNN
ROLLA VE AİLESİ ZAYIFLIYORRRRRR
ay benimde ailemde şişman çok ama , burayı sadece annem ve ablam biliyor, diğerlerine söylemedim
bence bu cuma yarışmaları vs. gayet motive edici,
tabi bizim topic ayrı güzel, öncelikle samimiyet var, biraz daha hırslı olursak, olacak bu iş
BEN girip o okuyom 7 takım topiğini birisi var 33 gün olmuş şekeri hayatından çıkaralııı
samimiyetten rekabet kuramıyoruzzz çok sıcak kanlı merhametliyiz çokkk
evet baya azimli bayann ben denedim ama yapamadımmmmm
bide bizim belik verecek çok kilomuız olamdığı için istikrarlı değilizzz
evet ama bundan sonra eleştiriye herkes açık olsunsamimiyetten rekabet kuramıyoruzzz çok sıcak kanlı merhametliyiz çokkk
Kizlar oncelikle ben oruclarimi tutamaya odaklandim bidahaki regli olana kadar hafta sonlari tutmucam sahura kalkicam 1 yumurta 1 kk peynir yesilik ve sut icicem ve su sahurda iki dilim rkmek dusunuyom ama iftarda yemicem iftarda salata yogurt mutlaka olucak ve hem sebze hemde pro olucak
Ben abur cubur makarna pilav hamur isi yemedim mi veryom ama bi kacamak yaptimmi hooopp geri aliyom ogle ve aksam yuruyom
guzis ben ramazanda 3-5 kilo vermiştimAynen yoksa ayni yerde sayicaz
Bende 3 kilo verdim geri aldim annemlere gitmistim fazlasiyla geri aldimguzis ben ramazanda 3-5 kilo vermiştim
evet ama bundan sonra eleştiriye herkes açık olsun
sahurda yumurta ve yulaf kepeği ile ömlet yapıyordum, peynir, yeşillik, omlete süt katıyordum, yoğurt oluyordu
iftar ise pro(et-balık-tavuk)-salata-yoğurt yedim (bunlar doyana kadar
akşam 1 saat yürüyordum ve bol su içiyordum, hiç aö kalmadan çok rahat hem oruç tuttum hem kilo verdim
ah işte benimde en büyük hatam bu, beslenme alışkanlıklarımız değişmediği sürece, biz kilo verip almaya mahkumuzBende 3 kilo verdim geri aldim annemlere gitmistim fazlasiyla geri aldim
kız bir başlarsam kimse durduramaz beniooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bana uyar valla sıkıntı değil
eeeee bu beslenme ile kilo vermen normal zaten
ah işte benimde en büyük hatam bu, beslenme alışkanlıklarımız değişmediği sürece, biz kilo verip almaya mahkumuz
kız bir başlarsam kimse durduramaz benibenden korkulur
başladım işte dünaynen beslenme düzeni önemli
eeeeeeeeeeeeeee hadi başlada görelim o zaman saraycam
başladım işte dün
sabah
2 dl tbuğday ekmeği
peynir
ben pro için dukan ekmeği yapcam yulaf kepeğinden, pazar günü yaparım büyük ihtimal, şimdi tariflere bakıyorum :)
kahvaltıyı ekmek arası koyup, iş yerine getirdim, yoksa geç kalacaktımhıhııııı tamam bugün bırakmada
az olmuş sabah
öğlen yiyeceklere saldırma
ara yapsaydın iyi olacakmış
amannnnnnn boşver hazır varsa onu al
uğraşma onunla
kahvaltıyı ekmek arası koyup, iş yerine getirdim, yoksa geç kalacaktım
yok yok bırakmam artık , kıyafetlerim dar geliyor, kendimi iyi hissetmiyorum
dukan ekmeği hazır satılmıyor ki, yulaf kepeğinden yapılıyor, çok lezzetli, hiç denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?