merakımı mazur görün, eski nişanlınız abisinin bulduğu kadınla mı evlendi sonra
Valla hic arastirmadim yapmistir heralde. Ben bu olayi da tesadüfen ögrenmistim. Elti annemi arayip kizinizin haline üzülüyorum, benden duymus olmayin ama bakin durum böyle böyle. Insaniyet namina sizi uyarmak istedim vicdanim el vermedi demis. Tabi erkek müsvettesine sorunca cevap veremedi. Yani bu vatandas bana, bize hicbir sey söylemeden tüymeyi düsünmüs aslinda. Tek hatam taktiklari altinlari hemen göndermek olmustu. Annem basimin etini yemisti o altinlar senin hakkin, vermiyceksin geri demisti dinlememistim. Onlarin hicbirseyine muhtac degilim alsinlar baslarina calsinlar demistim ama simdiki aklim olsa vermezdim. Bir güzel yerdim bozdurup.
Konu konuyu acti bir gün önüme kardesinin CV'si gelmisti. Iyi bir pozisyon icin gayet de basariliydi CV'ydi. Isleme bile koymadan alip yolda cöpe atmistim. Kardesinin ne sucu vardi derseniz ögrenciligi benim yasadigim sehirde gecmisti ve ben her hafta alir camasirlarini yikardim yiyecek kolisi hazirlardim. Abla abla derdi bana. Noldu bir anda abim abim oldu agzindan tek kötü laf cikmadi abisi icin.
Konu sahibi arkadasim inan ki geciyor gidiyor. Sen cok sanslisin ailen arkadaslarin yaninda sana destek. Ya bir de resmi nikahin olsaydi nasil kurtulacaktin? Annem gidip yolda ne kadar dilenci varsa para vermisti hepsine kurtulduk diye :)