• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma giren en ilginç adam..........

amyistanbul34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
30
2
18
İstanbul
Arkadaşlar sanırım biraz uzun tutmam gerekecek yazımı anlatacak çok şey var ama lütfen sıkılmadan okuyun. Aslında bu konularda daha önce kimseye danışmadım hep içime attım kendim çözmeye çalıştım sorunlarımı ama sanırım artık yardım almam gerekiyor çünkü artık çok yoruldum...

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğum, delicesine aşık olduğum bir adam var hayatımda. Kendi isteği üzerine başladık bir beraberliğe. İlk başlarda bulutların üzerinde.İki üç ay sonra aramızda bir uçuyordum sanki. İlk günlerden itibaren hep arayıp sorardı her sabah sevgi mesajlarıyla uyanırdım. Günden güne bağlandım ona ben de. Şu anda bir yıl kadardır beraberiz ( sanırım ) ancak ben onu hala çözebilmiş değilim... Bunu neden yapıyor bilmiyorum ama gizemli adam olmayı çok seviyor. Örneğin geçen Mart ayının başında ki bir buluşmadan sonra ( ki o buluşmada kavga vs. olmadı aramızda herşey gayet güzel gidiyordu ) ondan yaklaşık bir ay haber alamadım kayboldu ortalıklardan. Ne telefonlarıma ne mesajlarıma cevap verdi. İşin garibi şu ki adamın sorunu benimle de değil herkesle. Genel olarak telefonlara cevap verememe ve kafasına göre takılma hastalığı var zaten kendisinde. Ofisine gidiyordum ortakları onlara da aynı şeyi yaptığını söylüyordu işi gereği o şehirden bu şehre gidiyor arada sırada ofisine uğrayıp kafasına göre tekrar kayboluyordu ortalıktan. Bana da bir iki haftada bir sadece Nerdesin diye mesaj atıyordu telefonuma ben evdeyim şurdayım burdayım deyince de daha birşey yazmıyordu ama yokluyordu beni hala aklınca. Ben tabi gururuma yediremedim bu durumu bir süre sonra tamamen aramaktan vazgeçtim ta ki o dönene kadar. Bununla birlikte istisnasız her günüm ağlayarak geçti. Arkadaşlarımla görüşüyordum yine eğlenmeye gidiyordum ama boğazımdaki yumru hiç gitmedi hep birşeyler eksik kaldı. Yazmakta buldum sonunda çareyi. Tam 5 sayfalık bir mektup yazdım ona bir aşk bir sitem mektubu. Her okuduğumda ağlıyordum kalemimden dökülen satırlara şaşıyordum okuyupta etkilenmemek mümkün değildi heralde. hala bir kopyası durur bende... Ama o bunları okuyup bir kerecik olsun bana dönmedi. Barıştıktan sonra bile sanki o mektuplar falan hiç yazılmamış gibi davrandı o konuları hiç açmadı. Mektubu okuyup ofise bırakmış o günden sonra bile uzun süre aramamıştı. Aradan bir ay geçti ben Kapadokya'ya onun memleketine tatile gittim gittiğimi öğrendiğinde otobüse bindikten bir kaç saat sonra peşimden geldi Kapadokyada görüştük aynı gün içerisinde geri döndü İstanbul'a. Ben de geldikten bir süre sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı aramız hep hoşgördüm onu ne yaptıysa ne dediyse o kadar sabırlı davrandım ki ona karşı... Ancak tam gözyaşlarımın emeklerimin karşılığını aldım derken işte yine aynı şey oldu. En huzurlu günlerimizi yaşıyorduk sanki o bile söylüyordu hep ama on gün önceki buluşmamızdan hemen sonra tam herşey düzeldi derken aynı sahneyi yeniden yaşamaya mahkum edildim ben... Ofisine gittim ortağıyla kavga etmiş gelmiyormuş ofise onun da telefonlarına cevap vermiyormuş sen nasılsan ben de öyleyim dedi eski ortaklarından da defalarca duyduğum cümlerler bunlar.. Kendi içinde sorunları var ama ney bilmiyorum anlam veremiyorum artık. Facebook sayfasında sürekli güncel paylaşımlar yapıyor ona yazdıklarımı okuyor ama asla cevap vermiyor bir anda böyle oldu yine buna dayanmak o kadar zor ki.. Sildim onu sayfamdan kızdıkça ne yaptığımı ben de bilmiyorum 3 4 gün aramadım ondan sonra yine dayanamadım ama onu kaybetmekten öylesine korkuyorum ki... Aklımı yitiricem sonunda... Onu silsem de onu takip etmekten kendimi alıkoyamıyorum bir iki hafta aramasam geri dönecek ama beklemek cehennem gibi kendimi çok küçülmüş aptal gibi hissediyorum bana benden ayrılmak istediğini söyle git de gideyim ama beni soru işaretleriyle bırakma yanlış bir şey mi yaptım diyorum ama cevap yok yok yok... Ne git diyor, ne de kal.... Sanki bir yıl hiç yaşanmamış... Sanki hiç sevmemiş... Ne yapmalıyım beklemeliyim ? Geldikten sonra nasıl davranmalıyım hep böyle mi olacak ? Belki başka bir kadın var diyeceksiniz ama bunun da olmadığını biliyorum... Başka birşeyler var ama ne ??? İnsan neden bir açıklama yapmaz ???????????? Başlığı atarken hayatıma giren en garip adam diye yazdım belki abartıyorsun diceksiniz ama bu bahsettiğimin dışında da inanın hiçbir ilişkide görmediğim hiçbir erkekte karşılaşmadığım gariplikler var kendisinde... Ama şimdilik onlara değinmek istemiyorum...

başka biri olabilir hatta evli bile olabilir bu adam . başka bir şehirde karısı ve çocukları olabilir . kaç yaşında bu ?bunların hiç biri yoksa dengesiz bir adam . sevildiğinden emin . sen böle yaptıkça kaçıcak daha . evlensen bile mutlu olucağını sanmam . bence uzak dur

Senin peşinden memleketine gelmiş ya bence seni onu araştıracaksın falan sandı, korktu peşinden geldi.
Bu adam ya evli ya da başka kötü işler çeviriyor ama hiç tekin değil.
Kaç hemen bundan bence.

Bence unutmalısın. Ne ara ne de o ararsa muhatap ol.
Adam giderim dönerim yine kabul eder diye düşündüğünden aladağdan serin.
Boş ver hayrı olmaz sana. Zarardan başka bir şey değil zamanına göz yaşına yazık vazgeç.

Adama bak yaww!!:47:keyfine göre takılıyor ,canı isterse arıyor..kukla gibi oynatıyor seni canım,o iplerden kurtul biran önce..:ssz: bu tür adamlardan bir b.k olmaz.

Baska bi kadinin ya da kadinlarin olmadigini nerden biliyorsun ?
Olmadigini biliyorum yazmissin da, merak ettim.

Bile bile neden acı çektirir insan acaba kendine...
Bu adamdan bir cacık olmaz ben sana söyleyeyim. Resmen içini biliyor senin arar, arkamdan ağlar bende keyfime bakıyım iyice aşık olsun bana bir o kadar da rahat
Korkmuş arkandan kapadokyaya gelmiş orada bir şeyleri araştırırsında öğrenirsin diye
Adam evli resmi olmasa da mutlaka biri var hayatında onla bozuşuncada sana geliyor:ssz:

Ayrılmak için neden onun git ya da kal demesini beklediğini anlamadım :44:Sen karar veremiyomusun ?

Seni takmayan bi adamı bekliyosun. Ben hayatta yapamam. 1 gün habersiz aramasın çok fena yaparım :20: Sorumluluk lazım.

He bide Ortada bi ilişki göremedim ben kusura bakma :42:Sana nacizane tavsiyem bi daha görüşme olur galiba :32:

Bence bu adam evlı ayrıca neden ondan bırsey beklıyorsun ?

Restı cek cık hayatından sıkılmadın mı bu belırsızlıkten ?

Bu adamdan ne koy olur ne kasaba :50:

Ne sabırlı insanlar var arkadaş...

Insan sevgilisinden bir gün haber alamasa başına yıkar dünyayı, bir ay diyorsunuz.

Adam evli mi değil mi bilmem.
Olabilir, olmayabilir de.
Sizinle bi ilişki yaşadığının farkında bile değil bence.

Öncelikle bu adama güvenmeyin, hayatında başka kadın(lar) olmadığından emin olamazsınız.
Bu yeter görüşmeyi kesmenize.
Yok çok güvenilir diyorsanız da yani bu adam güvenilir olsa kaç yazar?
Ne demek ortadan kaybolmak?
Bu kadar anlayışlı, sabırlı olmayın.
O önemsemiyorsa siz de bir şekilde önemsemiyor görünün.

Diğer tuhaflıkları merak ettim açıkçası.

yazık değil mi sana, sevgine, sinirlerine, sabrına.annen değil baban değil kocan değil.kızma ama iyi ki de değil.böyle bir insanla değil evli olmak sevgili arkadaş dahi olunmaz bence.ya gizlediği bir şeyler var(diğer arkadaşlar söylemiş evli çocuklu olabilir diye), ya da ruhsal sıkıntıları.ama normal olmadığı her halinden belli.ama anladığım kadarıyla o böyle yaptıkça siz ona sevgi adı altında bağımlılık geliştirmişsiniz.böyle erkekler genelde iyi niyetli kadınlarca saplantı derecesinde sevilir.size tavsiyem onu değiştirmeye çalışmayı bırakıp en kısa zamanda bir terapiste danışmanız.bence sizin ruhunuz çok yara almıştır.

Ayyy kesin evli o adam uzak dur kızzz... Ne demekmis 1 ay boyunca arayip sormamak... Esimle biz henuz sevgiliyken ortalama 2 saatte bi arardi beni.. 2 saat gecsin aramazsa hayirdir sesin cikmiyo napiyosun diye ben arardim :) o adam iki farkli hayat yasiyo da olabilir, biraz seni idare ediyo biraz diger tarafi.. Senin yanindayken de diğer tarafi arayip sormuyodur. Senin bilmedigin bir telefon hatti daha vardir.. Boyle bisey yoksa da kirli isler ceviriyo olabilir. Bosver bence... Ben olsam o ararsa acmam hatta numarmi degistirirdim ulasamasin bana diye... Pis islere bulasmissa basin belayaa girmesin..

Arkadaşlar söylemiş ama bana da evli gibi geldi.Özellikle sen geldikten sonra İStanbula dönmesi çok ilginç ve şüphe uyandırıcı.

Bu kadar sabırlı olma bence.Sen onun kuklası değilsin o gel deyince gelicek git deyince gidecek.Zaman çok hızlı geçiyor değmeyecek kişilere harcama bence vaktini.

Ortağının da her dediğine inanma aralarında anlaşırlar ağızbirliği yaparlar.Ben sevgilimden 1 günü geçtim 3-4 saat haber alamasam çıldırıp panik oluyorum ortalığı ayağa kaldırıyorum.Sen nasıl hala sabredebiliyorsun?

Arkadaşım belanı mı arıyorsun ? O adamdan sana yar olmaz bunu böyle bil. Evli yada değil bilemeyiz. Ama ilerisi için yok bunun.

Habire nereye kayboluyor. Ne biliyorsun uyuşturucu satıcı olmadığını ? Güvenilir tip gelmedi bana.. Hiç kusura bakmayın.

Sende ne sabır var arkadaş ya.. Bırak gitsin kendine yeni bir sayfa aç. Zamanla unutacaksın zaten inan bana o adamdan sana hiçbir fayda gelmez ;)

Hadi adam gel git akıllı, ince hesapları var, hayatında ki kadınları aldatıyor yada başka başka nice ihtimaller. Ama sana ne demeli? Niye çekiyorsun ki? Tamam seviyorsun?, aşıksın? ama seni önemsemeyen, adam yerine koyupta iki açıklamayı çok gören bir kişi içinde sevgini harcama, en önemlisi kendini harcama arkadaşım.

Back
X